mikisx211 Posted March 8, 2023 Report Posted March 8, 2023 posiadam taki tablet i poszukuje win 10 32bit żeby była usługa tablet pc bo używam dotyku coś się znajdzie na niego? żeby był szybki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Ryzenek Posted March 8, 2023 Report Posted March 8, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] klikasz na magnet link i pobierasz jako torrent Quote
mikisx211 Posted March 9, 2023 Author Report Posted March 9, 2023 12 godzin temu, Ryzenek napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] klikasz na magnet link i pobierasz jako torrent a czy to jest jakiś przerobiony? żeby dobrze chodził? i nie da się pobrać File is not available for download Quote
Ryzenek Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 Zrobiłem dla ciebie wyjątek wrzuciłem na serwer Mega, pobierz plik iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mikisx211 likes this Quote
mikisx211 Posted March 9, 2023 Author Report Posted March 9, 2023 2 godziny temu, Ryzenek napisał(a): Zrobiłem dla ciebie wyjątek wrzuciłem na serwer Mega, pobierz plik iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję ślicznie Ryzenek likes this Quote
Recommended Posts