Hip3r Posted February 27 Report Share Posted February 27 Podstawowe informacje o obrazach. Zintegrowane aktualizacje na dzień: 08.08.2023 Edycja: Professional Plus Wersja: VL Oparte o: Instalator Windows Język: Polski x32 MEGA: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x64 MEGA: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chopek, LAGUNA, JanKo66 and 2 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted March 21 Author Report Share Posted March 21 Uaktualniłem do wersji 03.2023. JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_zygi Posted April 18 Report Share Posted April 18 jak próbuję zainstalować program pod linuxem to żąda ode mnie klucza ... żadne od wujka google nie działają ... jakieś propozycje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted April 18 Author Report Share Posted April 18 Godzinę temu, big_zygi napisał(a): jak próbuję zainstalować program pod linuxem to żąda ode mnie klucza ... żadne od wujka google nie działają ... jakieś propozycje ? Robiłem te modyfikacje z myślą o Windows 7 lub nowszym, nie myślałem o Linuxie, żeby na Linuxie odpalić aplikacje pod Windowsa, trzeba się nakombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted April 20 Author Report Share Posted April 20 Wersję x32, uaktualniłem do wersji 04.2023+testowo suma kontrolna SHA-256. JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_zygi Posted April 21 Report Share Posted April 21 @Hip3r A czy masz może jakiś "działający" klucz który mógłbym spróbować ... ewentualnie jakoś jest to zrobione że w win nie chce klucza czyli gdzieś jest tam podany ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted April 21 Author Report Share Posted April 21 2 godziny temu, big_zygi napisał(a): @Hip3r A czy masz może jakiś "działający" klucz który mógłbym spróbować ... ewentualnie jakoś jest to zrobione że w win nie chce klucza czyli gdzieś jest tam podany ... No właśnie, na Windows nie powinno wołać klucza, nie zostało to zrobione pod Linux, więc może się zachowywać, w nieoczekiwany sposób, na forum nie można podawać kluczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted April 30 Author Report Share Posted April 30 Zaktualizowałem wersje x64 do najnowszej wersji+zreorganizowałem temat żeby był bardziej czytelny. JanKo66 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimson Posted May 1 Report Share Posted May 1 czy macie jakiś patent żeby w nowszych wersjach Outlooka działało wyszukiwanie częściowe ? mianowicie - mamy ciąg znaków JMZKH0CF501116433 - jeżeli wpisze JMZK, JMZKH0CF5, czyli ciąg znaków od lewej do prawej to nie ma problemu. Natomiast jak chce wyszukać 116433 lub F50111 to już niestety nie ma żadnych wyników wyszukiwania W Outlook 2010 lub 2013, dało się to "obejść" wyłączając usługę Windows Search w systemie ale wyszukiwania trwa znacznie, znacznie dłużej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted May 12 Author Report Share Posted May 12 W dniu 1.05.2023 o 10:05, dimson napisał(a): czy macie jakiś patent żeby w nowszych wersjach Outlooka działało wyszukiwanie częściowe ? mianowicie - mamy ciąg znaków JMZKH0CF501116433 - jeżeli wpisze JMZK, JMZKH0CF5, czyli ciąg znaków od lewej do prawej to nie ma problemu. Natomiast jak chce wyszukać 116433 lub F50111 to już niestety nie ma żadnych wyników wyszukiwania W Outlook 2010 lub 2013, dało się to "obejść" wyłączając usługę Windows Search w systemie ale wyszukiwania trwa znacznie, znacznie dłużej Nie znam się na Outlooku w tej wersji. Polecam założyć nowy temat z opisem problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted June 15 Author Report Share Posted June 15 Zrobiłem aktualizacje do najnowszej wersji. stens, lotnik and rogala like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 Zaktualizowałem do wersji 08.2023. Prawdopodobnie to moja ostatnia aktualizacja tych modyfikacji. rogala and JanKo66 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygada69 Posted August 8 Report Share Posted August 8 Czy jest to wersja VL ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 22 godziny temu, brygada69 napisał(a): Czy jest to wersja VL ? Tak, jest to wersja VL. brygada69 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brygada69 Posted August 9 Report Share Posted August 9 No tak w pierwszym poście jest napisane. Nie zauważyłem. Hip3r likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts