Soap141 Posted February 25 Report Share Posted February 25 Witam. Panowie nie wiem co sie odwaliło ale odpaliłem wczoraj COD WM tego z 2019 ( gram multi ) i nie da sie grać. FPS na poziomie 70-80 użycie GPU 40-50%. Podobnie CPU. Wszystko inne działa poprawnie. Ktoś ma podobnie? moze aktualizacja cos namieszała. i7 12700K RTX3080 TUF 16GB DDR4 3200mhz RMx 850 AOC AGON 271QG 165hz Gsync. Normalnie w zależności od mapy to miałem 170-240 FPS. CPU jak i GPU nie podkręcane. System Windows 11 używam "moda" użytkownika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomOlej Posted February 25 Report Share Posted February 25 miałem podobny problem w Hogwart Legacy, znalazłem na reddicie poradę żeby wyłączyć CFG i pomogło. Exploit Protection -> ustawienia programu -> dodaj program -> wybierz plik .exe gry(w przypadku gier ze steama plik znajdziesz w - x:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\xxx-> CFG -> zastąp ustawienia systemu i wyłącz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted February 25 Report Share Posted February 25 Kombinuj albo zmień system na czysty i wtedy próbuj. Nikt nie zgadnie co dokładnie to powoduje a to że masz moda jeszcze bardziej utrudnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soap141 Posted February 25 Author Report Share Posted February 25 57 minut temu, TheStraight napisał(a): Kombinuj albo zmień system na czysty i wtedy próbuj. Nikt nie zgadnie co dokładnie to powoduje a to że masz moda jeszcze bardziej utrudnia. Tylko wszystko inne działa normalnie a system ma ten więc nie jest to jakaś okrojona z wszystkiego wersja. 1 godzinę temu, TomOlej napisał(a): miałem podobny problem w Hogwart Legacy, znalazłem na reddicie poradę żeby wyłączyć CFG i pomogło bede patrzec za chwile ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soap141 Posted February 28 Author Report Share Posted February 28 Wszystkie problemy z gra powodował Bitdefender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts