yatoya Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 W aplikacji Filmy i telewizja nie mam dźwięku w plikach, które zawierają ścieżkę DTS. Wszystkie pozostałe "grają" bezproblemowo. Macie podobny problem? Windows 10 build 10240
VACek Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 W aplikacji Filmy i telewizja nie mam dźwięku w plikach, które zawierają ścieżkę DTS. Wszystkie pozostałe "grają" bezproblemowo. Macie podobny problem? Windows 10 build 10240 Nie używam tego badziewia jak ogląda filmy to WMP albo MPC
yatoya Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 Nie używam tego badziewia jak ogląda filmy to WMP albo MPC Pytanie było czy ktoś ma podobny problem. Nie czy ktoś używa.
ufoludekcrezy Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Panowie nie jest to smieszne najnowsze sterowniki relateka aplituner podłączony przez spdif i nie działa DTS RÓWNA sie tyle że działają tylko 2 głośniki.. :< Microsoft sobie nic z tego nie robi a na necie mało o tym piszą pomocy ? Może ktoś zna rozwiązanie ? Na windows 8.1 działało na 10 wywala błąd podczas już samego testu że nie można odtworzyć ludzie pomocy ?>
helftheo Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 W aplikacji Filmy i telewizja nie mam dźwięku w plikach, które zawierają ścieżkę DTS. Wszystkie pozostałe "grają" bezproblemowo. Macie podobny problem? Windows 10 build 10240 Z tym DTS tez by mnie to interesowalo, mam podobny problem!
slawektor Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Nie sprawdzałem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podobno część problemów z dzwiękiem powodują te nowe sterowniki Amd.
Recommended Posts