Jump to content

Windows 10 RTM - aktywacja

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj poczytałem zagraniczne fora w sprawie upgrade z legit Win8.1 do W10 10240. Chłopaczki robili aktualizacje, uzyskali dożywotnią aktywacje po czym wgrywali W10 na nowo - format, bez podawania klucza itp. System po świeżej instalacji cały czas ma dożywotnią aktywacje.

bo konto MS sie logowali :P w tym cała magia :P

Posted

bo konto MS sie logowali :P w tym cała magia :P

w takim wypadku, nie widze sensu czekania do 29 na oficjalną wersje, która pewnie będzie aktualizacją STA1-TH1 :]

Posted

Idąc tokiem rozumowania. Po wydaniu oficjalnej wersji 29 lipca, pojawią się do pobrania obrazy, które również będą ważne rok? Czy raczej lepiej jest wgrać teraz 7 i czekać do tego 29 ? :P

w7 i czekać

Posted

A będę miał możliwość zrobienia czystej instalacji, czy tylko aktualizacja, no i co bedzie gdy wybiore jednak aktualizacje z programami, ktore juz mam poinstalowane, a np mogą byc niekompatybilne ? :P

Posted

Już teraz wgrałem 10tke i wszystkie sterowniki się zainstalowały, tylko skąd mam wiedzieć czy są one najaktualniejsze? :P

strona producenta określonego urządzenia... recznie szukać...

Posted

Windows 10: wszystkie klucze instalacyjne - Windows Insider przestały działać

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Witam. Posiadam wersje 99.... Czy jesli zrobie aktywacje i upgrade to przejdzie na najnowsza? Czy muszę sciagać oddzielnie? 

Wersje czyli build 9926 ? niestety póki nie zedytujesz kilku wpisów w rejestrze zapomnij o zaktualizowaniu do 10240

Posted

Wersje czyli build 9926 ? niestety póki nie zedytujesz kilku wpisów w rejestrze zapomnij o zaktualizowaniu do 10240

Dokladnie wersja 9926! Co mam zrobic aby zaktualizowac do 10240? Mozesz mi pomoc? Z gory dzieki

Posted

Nie zaktualizujesz 9926 do 10240, zbyt duża różnica w numeracji. Lepiej przywróć sobie w7/8.1 i czekaj na premierę by mieć legalny system na stałe.

Jak już koniecznie chcesz 10240 to masz linki do ISO na forum, pobierz i zainstaluj.

Posted

Mam Win10 10240 aktualizowany z legalnego win7 Pro, aktywowany cms na 180 dni, czy mam powrócić do win7 przed 29.07?

Jestem w programie Insaider.

Podobno niema głupich  pytań ale ja takie mam. Jak stworzyć w W7 konto MS aby 29.07 być zalogowanym i móc aktualizować do W10? 

Posted

Mam konto w MS, podczas instalacji w7 muszę wpisać nazwę tego kompa (jest zapisany w MS) następnie podczas instalacji przy nazwie użytkownika mój adres w outlok.com i hasło?

Posted

witam, 

mam pytanie odnosnie aktywacji nowego systemu. zainstalowalem na czysto dziesiatke ale zastanawiam sie jak to aktywaowac. mam 8.1 orgyginal i teraz nie wiem co dalej.

Posted

Najpierw musisz zainstalować Windows 8.1 i aktywować oryginalnym kluczem, zrobić upgrade przez WU 29 lipca, wtedy dopiero będziesz mógł wgrać na czysto

Posted

Przepraszam że spytam ale czy jak mam Windows 8.1 Pro zaaktywowany oryginalnym kluczem to czy jak 29 lipca upgraduje system do 10 to czy on będzie już aktywowany , czy będę potrzebować oryginalnego kluczyka do 10 ?

Posted

Przepraszam że spytam ale czy jak mam Windows 8.1 Pro zaaktywowany oryginalnym kluczem to czy jak 29 lipca upgraduje system do 10 to czy on będzie już aktywowany , czy będę potrzebować oryginalnego kluczyka do 10 ?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]jak ktos znajdzie wersje 10.1 kmspico to wrzuccie tu macie 10.0.9