dzidka.dzidka 0 Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Po wczorajszej aktualizacji win 10 wyskoczyło mi info że licencji zostało do końca miesiąca. Wcześniej aktywowałem tym samym sposobem jak w temacie z jakiegoś poradnika na youtube. Jak teraz wbić nowy klucz do systemu ? Narazie takie błędy mi wyskakują : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
stens 140 Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 spróbuj slmgr.vbs /upk slmgr.vbs /ipk XXXX-XXXX slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc slmgr.vbs /ato Quote Link to post Share on other sites
dzidka.dzidka 0 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Nadal nie działa windows mam niby na 1-2 msc.. jest jaakiś klucz na stałe ? Quote Link to post Share on other sites
Miastowy 596 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 4 minuty temu, dzidka.dzidka napisał: jest jaakiś klucz na stałe ? Tak, w sklepie. Hannibal likes this Quote Link to post Share on other sites
dzidka.dzidka 0 Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 13 godzin temu, Miastowy napisał: Tak, w sklepie. Napławdę O.O? Quote Link to post Share on other sites
Miastowy 596 Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 To nie jest Windows 7, że sie dało aktywatorem go ciuchnąć i był "dożywotnio" zaaktywowany. Większość aktywatorów pod 10 dziala do 180 dni. Chcesz na stałe to wykup sobie klucz, przy przyszłych instalacjach wersji do której kupisz klucz nie będziesz musiał kombinować z aktywacją. Zresztą poczytaj jak działa licencja cyfrowa. Quote Link to post Share on other sites
nudzija 111 Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 @dzidka.dzidka może ten aktywator da rade Quote Link to post Share on other sites
stens 140 Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Aktywacja na stałe. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mulder likes this Quote Link to post Share on other sites
analyzer64 33 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Ja używam tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To z basewin to jest chyba graficzna nakładka tego. Ciachon likes this Quote Link to post Share on other sites
Ciachon 0 Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 W dniu 5.10.2020 o 17:49, analyzer64 napisał: Ja używam tego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To z basewin to jest chyba graficzna nakładka tego. Dzięki kolego. Aktywator działa jak należy! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts