abcxd Posted January 6, 2023 Report Share Posted January 6, 2023 Windows 10 x64 Na laptopie był Office 2016 Pro słodzony ,który przez jakiś czas działał . Chciałem go jeszcze raz aktywować ale w żaden sposób nie mogłem Po paru nieudanych próbach słodzenia odinstalowałem Microsoft Office 2016 Professional Plus , programem Revo Uninstaller 5.0.8 Pro portable Kupiłem Legal Office 2016 Professional Plus ,który przed końcem instalacji pokazuje taki błąd j/n -pobrany z setup.office.com konta Microsoft. Ale jest problem z Instalacją? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaciek12 Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Szybkie wpisanie kodów błędu w google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pierwszy wskazuje na pozostałości po starej instalacji, drugi na to ze jest jakaś instalacja już w tle (obstawiam że ta z pierwszego błędu). Jak pozbyc się ręcznie office? Proszę bardzo tutaj instrukcja: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sądzę że po ręcznym wyczyszczeniu nie będzie już problemu, powodzenia! P.S. następnym razem czytelniejsze zdjecia w postaci np. zrzutów ekranu na pewno by pomogły, tutaj przyznaje że trochę zgadywałem z drugim kodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addos Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Moim zdaniem po każdej takiej deinstalacji zalecany restart komputera i dopiero instalacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcxd Posted January 7, 2023 Author Report Share Posted January 7, 2023 Tak też było robione - po każdej deinstalacji Office 2016 prgramem Revo Uninstaller 5.0.8 Pro , restart komputera ,następnie sprawdzane programem Revo Uninstaller 5.0.8 Pro portable czy Office jest usunięty. Dopiero wtedy nowa instalacja była robiona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinii Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Na wszelkie problemy po niby odinstalowanych Office'ach pomagał mi zawsze instalator z tego tematu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Jest tam opcja odinstalowania poprzednich wersji Office'a (uninstall office i force remove office), która w locie pobiera sobie skrypty czyszczące i to robi dobrą robotę. Spróbuj - może pomoże przy Twoim problemie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcxd Posted January 8, 2023 Author Report Share Posted January 8, 2023 15 godzin temu, martinii napisał(a): Na wszelkie problemy po niby odinstalowanych Office'ach pomagał mi zawsze instalator z tego tematu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest tam opcja odinstalowania poprzednich wersji Office'a (uninstall office i force remove office), która w locie pobiera sobie skrypty czyszczące i to robi dobrą robotę. Spróbuj - może pomoże przy Twoim problemie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Możesz podać linka do pobrania tego programu? Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinii Posted January 11, 2023 Report Share Posted January 11, 2023 Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 1 Report Share Posted April 1 W dniu 11.01.2023 o 22:20, martinii napisał(a): Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Poprosiłbym o link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrroberto Posted April 2 Report Share Posted April 2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts