KBX Posted December 27, 2022 Report Posted December 27, 2022 Witam, Na dzień dobry bo to mój pierwszy post wyrazy uznania dla osób które poświęciły się budowaniu fajnych nowych okrojonych wersji które pasują na starsze maszyny, a takich jest jeszcze sporo i pewnie wiele osób szuka tak jak ja, czegoś lżejszego. Poza głównym lapkiem używam czasem małego Della Venue 11 Pro 7130 i5 4GB RAM, Win10Pro 21H2 który jest też tabletem (można odłączyć klawiaturę). Pro ze względu na zdalny pulpit który używam w pracy łącząc się VPNem. Miałem też zainstalować Embarcadero C++ Builder żeby sobie czasem kontynuować pracę. Czy jest jakaś wersja z której nie został usunięty pulpit zdalny? Wersji widzę jest wiele, która jest najnowsza? Czy lepiej samemu się bawić i wyłączać poszczególne funkcje? Polecicie jakąś stronkę która sumuje co i jak wyłączyć? Pozdrawiam Quote
YoDaNie Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Cześć, Czy udało Ci się znaleźć win ze zdalnym pulpitem? Quote
Recommended Posts