Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemano, szukam jakiegoś systemu który jest lekki, nie ma syfu, zużywa mało ramu i cpu i nadaje się do grania. Aktualnie posiadam Phoenix LiteOS i jest średni szczerze. Po odpaleniu przeglądarki gry i discorda muli się strasznie. Jakiegoś złoma nie mam bo to w miare nowy komputer.

I5-10400f

16 gb ram ddr4

ssd m2 500gb

gtx 1050 

Posted

Spróbuj ReviOS

40 minut temu, mirasmoczymorda napisał(a):

Siemano, szukam jakiegoś systemu który jest lekki, nie ma syfu, zużywa mało ramu i cpu i nadaje się do grania.

Posted
6 hours ago, mirasmoczymorda said:

Siemano, szukam jakiegoś systemu który jest lekki, nie ma syfu, zużywa mało ramu i cpu i nadaje się do grania. Aktualnie posiadam Phoenix LiteOS i jest średni szczerze. Po odpaleniu przeglądarki gry i discorda muli się strasznie. Jakiegoś złoma nie mam bo to w miare nowy komputer.

I5-10400f

16 gb ram ddr4

ssd m2 500gb

gtx 1050 

Raczej wina PC'ta albo masz coś nie tak bo nie to że będę bronił modów ale sam z niego korzystam ponad miesiąc i nic mi nie muli.

vegeta80 likes this
Posted
W dniu 17.12.2022 o 20:55, darekols napisał(a):

Sterowniki też mają znaczenie. Poparzyłem się już trzykrotnie na Snappy Driver Installerze.

Polecam Windows 10 LTSC Clean pobierając sterowniki samodzielnie.

Niestety nowe gry sprawdzają wersję systemu i się nie odpalą na tym, proponuję ReviOS 10 na twój konfig.

Posted
W dniu 22.12.2022 o 13:28, wbak1102 napisał(a):

Dobry wybór od @srom-otnik-a system jest OK.

Ale jak kolega będzie grał np. Far Cry 6 albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to musi zapomnieć. Bo na tej wersji nie działają.

Posted
W dniu 23.12.2022 o 13:46, Longin001 napisał(a):

Ale jak kolega będzie grał np. Far Cry 6 albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to musi zapomnieć. Bo na tej wersji nie działają.

jak to ? u mnie normalnie dzialaja

Ryzenek likes this
Posted
W dniu 17.12.2022 o 13:34, mirasmoczymorda napisał(a):

Po odpaleniu przeglądarki gry i discorda muli się strasznie.

I5-10400f

16 gb ram ddr4

ssd m2 500gb

gtx 1050 

Total Cores 6
Total Threads 12
Processor Base Frequency 2.90 GHz
Max Turbo Frequency 4.30 GHz

16 gb ram ddr4

Muli powiadasz :g::L

Posted
W dniu 27.12.2022 o 17:52, Malwinos napisał(a):

jak to ? u mnie normalnie dzialaja

Którą masz wersje? Bo wiem że nie masz 20H2 Extreme tylko tą drugą nowszą wersję. Dlatego pytam z ciekawości i jaką wersję wybrałeś Lite czy Extreme lub co innego?

Masz tą wersje prawda? Pytam z ciekawości.

Bo ja mam tą starą 20H2 niestety i na tym na 100% nie działa i nie będzie działać FC6 czy AC: V.

Posted
2 godziny temu, Longin001 napisał(a):

Którą masz wersje? Bo wiem że nie masz 20H2 Extreme tylko tą drugą nowszą wersję. Dlatego pytam z ciekawości i jaką wersję wybrałeś Lite czy Extreme lub co innego?

Masz tą wersje prawda? Pytam z ciekawości.

Bo ja mam tą starą 20H2 niestety i na tym na 100% nie działa i nie będzie działać FC6 czy AC: V.

Tak. tą. ja uzywam wersji Lite

Posted
W dniu 23.12.2022 o 14:46, Longin001 napisał(a):

Ja mam Win JG10 x64 21H1 Lite i u mnie działa  Far Cry 6 ,Assassin's Creed Valhalla nie sprawdzałem.;)

Posted

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Gdybyście wybrali wersje Extreme to na 100% nie będzie wam działało a dlaczego? A dlatego że te gry wymagają Windows Media Player-a 😕

Więc śmiało możecie odpalić też AC: Valhalle i inne tytuły które jej wymagają i tak będzie wam działało. A nie te pierdoły z WU 😕 one nie mają z tym nic wspólnego a ciągle takie głupoty wypisują.