ewabem5 Posted October 14, 2023 Report Posted October 14, 2023 Godzinę temu, FILAGOL napisał(a): Bezsensowny sposób pobierana systemu ha ha - pewnie trzeba dwa razy podskoczyć i splunąć przez lewe ramię Quote
FILAGOL Posted October 14, 2023 Report Posted October 14, 2023 Siema @ewabem5 udziwnianie prostych czynności po za tym w tym menadżerze pobierania tego systemu antywirus wykrywa wirusa (Windows Defender) po za tym aplikacja aby pobrać system karze wyłączyć wszystkie zabezpieczenia systemu Windows a w moim przypadku nie mogę pobrać systemu gdyż menadżer do pobierania wykrywa że posiadam wersję Enterprise (co jest prawdą) która nie jest zgodna z wersją systemu którą chce pobrać (co jest durne co ma wspólnego zainstalowany system do systemu który chce się pobrać ?) do tego menadżer sprawdza czy ma się aktywowany system na dysku (po co ?) więc sobie odpuściłem skórka nie warta wyprawki takie moje spostrzeżenia Pozdrawiam Quote
stens Posted October 14, 2023 Report Posted October 14, 2023 2 godziny temu, FILAGOL napisał(a): (co jest durne co ma wspólnego zainstalowany system do systemu który chce się pobrać ?) No bo instalator " w biegu" aktualizuje system (nadpisuje) FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted October 14, 2023 Report Posted October 14, 2023 Dzięki @stens za odpowiedź teraz tym bardziej bym tego nie pobierał gdyż można sobie narobić problemów z systemem ale co kto woli może komuś to przypasuje i będzie się podobał Quote
Napromieniowany Posted October 14, 2023 Report Posted October 14, 2023 Testowałem na "Wirutalnej Maszynie" lecz na modyfikacji 11 i skończyło się na BDOS (No Device BOOT) , jeżeli chodzi o wyłączenie antywirusa to pewnie przez to , że są blockery albo tweaki rejestrowe związane z "Edge" , 'Defender" itd. Jedyna szansa to poprosić kogoś o link do systemu , ja mam 23/07 Win11 i Win10 ale nie wysyłam bo za słaby internet. Quote
stens Posted October 15, 2023 Report Posted October 15, 2023 @FILAGOL ReviOS-11-23.02.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
tomaszekx Posted October 15, 2023 Report Posted October 15, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tu ReviOS-11-23.08 zamiast tego starocia LaptopIpc likes this Quote
gumish93 Posted October 15, 2023 Report Posted October 15, 2023 W dniu 13.10.2023 o 08:18, greg66 napisał(a): Jak to pobrać ?, nie mogę sobie poradzić.. Zanim zaczniesz zabawę to podstawą jest ISO W10 lub W11 w wersji anglojęzycznej. Musi byc to czysty obraz od Microsofu , nie jakiś mod . I jak wyżej pisali musi byc Defender wyłączony gdyz wiele plików uznawanych jest jako wirus ... Quote
tomaszekx Posted October 15, 2023 Report Posted October 15, 2023 z powyższego linku pobierz programem MegaDownloader [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
FILAGOL Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 REVIOS nie działa na Windows 24H2 pojawia się info że nie jest kompatybilne Quote
Qrdziel Posted December 18, 2024 Report Posted December 18, 2024 a skąd pobrać ostatnią wersję rwvios iso dla windows 10? Quote
Napromieniowany Posted December 18, 2024 Report Posted December 18, 2024 2 godziny temu, Qrdziel napisał(a): a skąd pobrać ostatnią wersję rwvios iso dla windows 10? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Qrdziel and JanKo66 like this Quote
Recommended Posts