scigacz1975 Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Proszę szanownych forumowiczów - potrzebuję moda który będzie fajnie latał na dellu m4800/m6800 ale także, a na tym najbardziej mi zależy - na staruszku lenowo z 2 rdzeniami i 4GB ramu. Jeżeli można to poproszę od razu z linkami. Mam kilka modów od SROMOTNIK-a ale może jest coś równie dobrego i lekkiego. Pozdrawiam serdecznie całe forum, jestem Waszym fanem Quote
wbak1102 Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Lepiej zostań na modach od @srom-otnik-a. Quote
plusik Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Lepiej zostań na modzie srom-otnika nic lepszego na tego staruszka nie znajdziesz . Pozdrawiam Quote
TheStraight Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 6 hours ago, scigacz1975 said: Proszę szanownych forumowiczów - potrzebuję moda który będzie fajnie latał na dellu m4800/m6800 ale także, a na tym najbardziej mi zależy - na staruszku lenowo z 2 rdzeniami i 4GB ramu. Jeżeli można to poproszę od razu z linkami. Mam kilka modów od SROMOTNIK-a ale może jest coś równie dobrego i lekkiego. Pozdrawiam serdecznie całe forum, jestem Waszym fanem Z takim sprzętem to bardziej 7 max 8.1 a nie 10 Quote
G77 Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 6 godzin temu, scigacz1975 napisał(a): Proszę szanownych forumowiczów - potrzebuję moda który będzie fajnie latał na dellu m4800/m6800 ale także, a na tym najbardziej mi zależy - na staruszku lenowo z 2 rdzeniami i 4GB ramu. Jeżeli można to poproszę od razu z linkami. Mam kilka modów od SROMOTNIK-a ale może jest coś równie dobrego i lekkiego. Pozdrawiam serdecznie całe forum, jestem Waszym fanem polecam Quote
stix Posted November 5, 2022 Report Posted November 5, 2022 Zainstalowałem na starym lapku i śmiga super. W przeciwieństwie do sromotnika jest dalej aktualizowany. Działa tak jak stare dobre mody extreme od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo i lepiej. Quote
Recommended Posts