ziomek44gta Posted October 21, 2022 Report Posted October 21, 2022 Witam, mam problem nie uruchamia mi sie rockstar launcher oraz GTA 5 pokazują się nastepujące błędy; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Próbowałem reinstalowac epic gamesa rockstar launcher jak i gta 5 ale nic nie pomaga moze ktos mial podobny problem i bedzie wiedzial wszystkie biblioteki directx itd zainstalowane Quote
razor1995 Posted October 21, 2022 Report Posted October 21, 2022 System modyfikowany czy czysty? Jaka wersja Windows 10? Quote
ziomek44gta Posted October 21, 2022 Author Report Posted October 21, 2022 Czysta 10 najnowsza z optymalizacja oosu10 i RemoveSPY_AIOv23, ale mam wgrany zmodfyikowany bios pod i3 8100t poniewaz moja plya glowna msi b250m nie obsluguje tego procesora i gdzies przeczytalem ze moze to byc wina nie zaktualizowanego biosu ale nie jestem pewien bo przed formatem wszystko działało log z rockstar games launcher [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pozatym usluga od launchera widnieje jako zatrzymana ale nawet gdy ją włączę launcher się nie odpala [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
winter5 Posted October 22, 2022 Report Posted October 22, 2022 Cofnij zmiany zrobione RemoveSPY_AIOv23. Napromieniowany likes this Quote
winter5 Posted October 22, 2022 Report Posted October 22, 2022 14 minut temu, ziomek44gta napisał(a): Nie pomogło Uruchom Rockstar Games Launcher jako administrator. Kliknij prawym przyciskiem myszy Rockstar Games Launcher i wybierz opcję Uruchom jako administrator. Inna opcja z neta ale niewiadomo czy zadziała: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Miałem dokładnie to samo. Musisz z dysku OneDrive usunąć Katalog Rockstar Launcher, stracisz ustawienia gry i save'y ale launcher powinien dzialac. Mi pomogło. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Dnia 22.04.2022 o 20:24 napisał: Witam, mam ten sam problem dalej po usunięciu tego katalogu, wie może ktoś co powinienem zrobić? Próbowałem przeinstalować Launcher ale to nie pomaga Wejdź w folder onedrive i usuń katalog, wtedy przeinstaluj - mi pomogło Quote
ziomek44gta Posted October 22, 2022 Author Report Posted October 22, 2022 Już próbowałem i to samo, a onedrive nie mam wgl Quote
helmut112 Posted October 22, 2022 Report Posted October 22, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dudus2072 Posted October 23, 2022 Report Posted October 23, 2022 scrakuj grę wtedy Rockstar Games Launcher nie będzie potrzebny Quote
ziomek44gta Posted October 29, 2022 Author Report Posted October 29, 2022 moze ktos bedzie wiedzial o co z tym chodzi? Quote
Guest Posted October 29, 2022 Report Posted October 29, 2022 W dniu 21.10.2022 o 21:13, ziomek44gta napisał(a): Witam, mam problem nie uruchamia mi sie rockstar launcher oraz GTA 5 pokazują się nastepujące błędy; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Próbowałem reinstalowac epic gamesa rockstar launcher jak i gta 5 ale nic nie pomaga moze ktos mial podobny problem i bedzie wiedzial wszystkie biblioteki directx itd zainstalowane Czy edycja systemu? (Home, Pro etc) Quote
dudus2072 Posted October 30, 2022 Report Posted October 30, 2022 zapewne jakby się usunęło wszystkie pliki konfiguracyjne epic games rockstar launcher i socjala cluba plus czyszczenie pamięci cache i pliki tymczasowe to wtedy gra by ruszyła. Nie znam lokalizacji zapisu na dysku tych programów bo ja gram tylko na piratach Napromieniowany likes this Quote
henrygamer2 Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 I had the same problem, unfortunately I couldn't do anything until I formatted my computer and then I downloaded it again and everything was fine plusik likes this Quote
alfredwin2 Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 Try verifying your game files, that should help. Quote
Guest Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 W dniu 30.10.2022 o 06:53, dudus2072 napisał(a): zapewne jakby się usunęło wszystkie pliki konfiguracyjne epic games rockstar launcher i socjala cluba plus czyszczenie pamięci cache i pliki tymczasowe to wtedy gra by ruszyła. Nie znam lokalizacji zapisu na dysku tych programów bo ja gram tylko na piratach Dokumenty\Rockstar Games, wywalasz wszystko, a pliki tymczasowe to Windows+R i wpisujesz temp usuwasz wszystko następnie, znowu Windows+R, wpisujesz %temp% i też usuwasz wszystko. Quote
Recommended Posts