Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam problem nie uruchamia mi sie rockstar launcher oraz GTA 5 pokazują się nastepujące błędy;

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Próbowałem reinstalowac epic gamesa rockstar launcher jak i gta 5 ale nic nie pomaga moze ktos mial podobny problem i bedzie wiedzial

wszystkie biblioteki directx itd zainstalowane

Posted

Czysta 10 najnowsza z optymalizacja oosu10 i RemoveSPY_AIOv23, ale mam wgrany zmodfyikowany bios pod i3 8100t poniewaz moja plya glowna msi b250m nie obsluguje tego procesora i gdzies przeczytalem ze moze to byc wina nie zaktualizowanego biosu ale nie jestem pewien bo przed formatem wszystko działało 

log z rockstar games launcher 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

pozatym usluga od launchera widnieje jako zatrzymana ale nawet gdy ją włączę launcher się nie odpala

Posted
14 minut temu, ziomek44gta napisał(a):

Nie pomogło 

Uruchom Rockstar Games Launcher jako administrator.

• Kliknij prawym przyciskiem myszy Rockstar Games Launcher i wybierz opcję Uruchom jako administrator.

Inna opcja z neta ale niewiadomo czy zadziała:

Miałem dokładnie to samo. Musisz z dysku OneDrive usunąć Katalog Rockstar Launcher, stracisz ustawienia gry i save'y ale launcher powinien dzialac. Mi pomogło.  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Dnia 22.04.2022 o 20:24 napisał:

Witam, mam ten sam problem dalej po usunięciu tego katalogu, wie może ktoś co powinienem zrobić?
Próbowałem przeinstalować Launcher ale to nie pomaga

Wejdź w folder onedrive i usuń katalog, wtedy przeinstaluj - mi pomogło

Posted

Posted
W dniu 21.10.2022 o 21:13, ziomek44gta napisał(a):

Witam, mam problem nie uruchamia mi sie rockstar launcher oraz GTA 5 pokazują się nastepujące błędy;

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Próbowałem reinstalowac epic gamesa rockstar launcher jak i gta 5 ale nic nie pomaga moze ktos mial podobny problem i bedzie wiedzial

wszystkie biblioteki directx itd zainstalowane

Czy edycja systemu? (Home, Pro etc)

Posted

zapewne jakby się usunęło wszystkie pliki konfiguracyjne epic games rockstar launcher i socjala cluba plus czyszczenie pamięci cache i pliki tymczasowe  to wtedy gra by ruszyła.  Nie znam lokalizacji zapisu  na dysku tych  programów bo ja gram tylko na piratach :D

Napromieniowany likes this
Posted
W dniu 30.10.2022 o 06:53, dudus2072 napisał(a):

zapewne jakby się usunęło wszystkie pliki konfiguracyjne epic games rockstar launcher i socjala cluba plus czyszczenie pamięci cache i pliki tymczasowe  to wtedy gra by ruszyła.  Nie znam lokalizacji zapisu  na dysku tych  programów bo ja gram tylko na piratach :D

Dokumenty\Rockstar Games, wywalasz wszystko, a pliki tymczasowe to Windows+R i wpisujesz temp usuwasz wszystko następnie, znowu Windows+R, wpisujesz %temp% i też usuwasz wszystko.