MARCIN_ZIOMEK Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 Windows 7 MOD x64 Bazuje na wersji Ultimate, aktualizacje do stycznia 2022 (Nowszych aktualizacji nie chciało mi się dodawać) Modyfikacja stworzona przeze mnie tak na 30%, głównie do używania na moim drugim komputerze. Udostępniam dla ludzi którzy wiedzą jak używać takiego systemu, z czym to się wiąże. W razie błędów musisz wiedzieć jak poradzić sobie z nimi. NIE odpowiadam za błędy, uszkodzenia sprzętu, frustrację, zniszczone zdrowie psychiczne oraz straty w ludziach powstałe w wyniku używania tego systemu. Wiele rzeczy w tym systemie zostało usunięte jak nowotwór lub podmienione na chama. Nie należy także instalować tego systemu na głównym komputerze. Tego systemu na innej podstawie nie będzie tj. x86, Professional itd. Baza od @NiKKA.Labs [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rzeczy usunięte (fragment loga z ntlite) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Aby Aero działało na virtualboxie lub innej maszynie wirtualnej trzeba włączyć akcelerację 3d w ustawieniach maszyny Z testowanego oprogramowania to na pewno działa -Steam -Office 2013 -GTA IV Link do pobrania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: winclub.pl Aktywacja kluczem lub aktywatorem we własnym zakresie JanKo6 and Chopek like this Quote
MARCIN_ZIOMEK Posted October 4, 2022 Author Report Posted October 4, 2022 Racja, zapomniałem o tym kompletnie winclub.pl Quote
Recommended Posts