dawid9706 Posted September 16, 2022 Report Share Posted September 16, 2022 Adobe Photoshop CC 2022 Dane techniczne Cytat waga: 2.6 GB wersja: 23.5.1.724 format: .rar Instruktaż Cytat Wypakuj "Download Adobe Photoshop CC 2022 23.5.1.724.rar" Zainstaluj przez "Set-up.exe" Z folderu "Crack" skopiuj plik Photoshop.exe i wklej go do folderu, gdzie zainstalował się Photoshop. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted January 10 Report Share Posted January 10 skad moge pobrac photoshopa? miał by ktos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwolas Posted April 16 Report Share Posted April 16 mialby ktos linka do pobrania photoshopa? samson4x likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAcid Posted April 16 Report Share Posted April 16 zatoka piratów ma. Działają. Obecnie działam na wersji Portable i nie mam żadnych problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted April 23 Report Share Posted April 23 Adobe Photoshop 2024 v25.7.0.504 (x64) MULTi-PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racuch456 Posted August 8 Report Share Posted August 8 W dniu 23.04.2024 o 12:38, adamkon napisał(a): Adobe Photoshop 2024 v25.7.0.504 (x64) MULTi-PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy mógłbyś odświeżyć link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrys Posted August 9 Report Share Posted August 9 Adobe Photoshop 2024 v25.711.0.706(x64) PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] racuch456 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racuch456 Posted September 2 Report Share Posted September 2 Niestety, jest jakiś problem przy wypakowaniu plików, a następnie podczas instalacji. Problem jest z plikiem, czy u mnie? Jeśli możesz to sprawdź zipa i wrzuć nowy link, dzięki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrys Posted September 2 Report Share Posted September 2 Godzinę temu, racuch456 napisał(a): Niestety, jest jakiś problem przy wypakowaniu plików, a następnie podczas instalacji. Problem jest z plikiem, czy u mnie? Jeśli możesz to sprawdź zipa i wrzuć nowy link, dzięki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to robota antywirusa ale ok wrzucam ci na inny i wersje repack Adobe Photoshop 2024 25.11.0.706u2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] racuch456 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszekx Posted September 3 Report Share Posted September 3 Adobe Photoshop 2024 v25.11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racuch456 Posted September 3 Report Share Posted September 3 Dzięki @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Wszystko śmiga. Pomożesz mi jeszcze z PSL? Tam na repacku nie mogę pobrać, czy założyć konta, a po kliknięciu linku pobiera jakieś badziewia. Jeśli miałbyś chwilę to wrzuć linka tutaj lub w temacie poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrys Posted September 4 Report Share Posted September 4 Adobe Lightroom Classic 2024 v13.5.1 (x64) MULTi-PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zawartość uploadu: setup + GenP 3.4.14.1 Reddit version Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted Tuesday at 12:09 PM Report Share Posted Tuesday at 12:09 PM Adobe Photoshop 2024 v25.12.0.806 (x64) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napromieniowany Posted Tuesday at 04:56 PM Report Share Posted Tuesday at 04:56 PM Czy ktoś z was testował te wersje, czy są one wrzucane bez sprawdzenia? Ostatnio program na początku działa, a następnie wyświetla informację o konieczności zakupu licencji, przez co staje się bezużyteczny. Sprawdzałem nawet wersje z 2022 roku, w których pojawiało się puste okienko blokujące działanie programu. Aktualnie zamierzam przetestować wersje podane poniżej. Link od @adamkon wymaga odświeżenia. Cytat Adobe Lightroom Classic 2024 v13.5.1 (x64) MULTi-PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zawartość uploadu: setup + GenP 3.4.14.1 Reddit version Na chwilę obecną wydaję się działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts