idk.oliwia Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Cześć, wie ktoś co zrobić w sytacji gdzie zamiast dwukropka w godzinie pokazuje się kwadracki? Dzieje sie tak tylko na pasku zadań. Proszę o możliwie najłatwiejszą forme naprawienia problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napromieniowany Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Mi pomogło kiedyś zainstalowanie lub dodanie czcionki do systemu (Segoe UI) - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
idk.oliwia Posted August 25, 2022 Author Report Share Posted August 25, 2022 Dziękuje, ale niestety nie rozwiązało to mojego problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napromieniowany Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Przywrócenie domyślnej czcionki - Uruchamiasz ten plik i klikasz tak i uruchom ponownie PC. Jeżeli korzystasz z obcych styli również może powodować ten problem to znaczy niektóre mają swoją czcionkę nie zawsze ale zdarzy się. Można jeszcze przywrócić system do momentu z przed zmiany kiedy pojawiły się kwadraciki. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadziu123 Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Godzinę temu, idk.oliwia napisał: nie rozwiązało to mojego problemu Zrób tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 A może tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts