Xardas14 Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Windows 7 SP1 Wszystkie Wersje + .NET Framework 4.8 Kompilacja : 07 Sierpień 2022 Wersja AIO zawiera wersje 32-bit oraz 64-bit: * Starter * Home Basic * Home Premium * Professional *Ultimate * Enterprise Informacje Ogólne: *Instalator bazuje na W10 22H2, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów. *Automatyczne czyszczenie WinSxS *Dzięki kompresji install.wim do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca , in *Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg *Aktywator wrzucony w katalog głowny obrazu, pamiętaj jednak jeśli masz własny oryginalny klucz zainstaluj taką wersję do której go posiadasz *Jeśli ktoś potrzebuję wersji w innym języku napiszcie a dorzucę Dla zainteresowanych w folderze dostępny jest też inne pakiety Linki do Pobrania: FEX.NET [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon, moszter, JanKo6 and 2 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Nie można pobrać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas14 Posted August 7, 2022 Author Report Share Posted August 7, 2022 11 minut temu, Jerzy68 napisał: Nie można pobrać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wejdz wobrayz i bd tam wsyztko 1 minutę temu, Xardas14 napisał: wejdz wobrayz i bd tam wsyztko [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jerzy68 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 39 minut temu, Xardas14 napisał: wejdz wobrayz i bd tam wsyztko [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ok. Trzeba wyjaśnienie jak pobrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred123 Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 Dziękować. @Jerzy68 wchodzisz do windows i tam przy pliku po prawej klikasz strzałkę w dół i czekasz az wyskoczy zapisz jako. Pozdr Fred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 12 godzin temu, Fred123 napisał: Dziękować. @Jerzy68 wchodzisz do windows i tam przy pliku po prawej klikasz strzałkę w dół i czekasz az wyskoczy zapisz jako. Pozdr Fred Nie musisz ojcu tłumaczyć, jak się dzieci robi Xardas14 zamieszczając zdjęcie wyjaśnił co trzeba robić, naucz się dokładnie pisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 ▲ Dziwny z Ciebie "ojciec". Chwalisz się , że potrafisz ... a tak naprawdę potrzebujesz pomocy. Co dziwniejsze, przyjmujesz rady jednych a na drugich masz focha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Siema @Xardas14 Windows 7AiO pobrał się bardzo szybko bez najmniejszego problemu żadnych problemów nie stwierdziłem Pozdrawiam :-) Jerzy68 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzosiedla Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Ja z kolei lejek mam. Próbuje to pobrać na fedorze 36 i max 266 kb/s ;d. Jakies ograniczenia wzgledem serwera chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas14 Posted August 8, 2022 Author Report Share Posted August 8, 2022 Godzinę temu, wodzosiedla napisał: Ja z kolei lejek mam. Próbuje to pobrać na fedorze 36 i max 266 kb/s ;d. Jakies ograniczenia wzgledem serwera chyba nie ma żdanych ograniczeń , może kwestia łącza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted August 9, 2022 Report Share Posted August 9, 2022 Siema @wodzosiedla u mnie pobierało z prędkością ponad 30MB/s Spróbuj na innej przeglądarce lub Masz problem z internetem u siebie (sprawdz na speed test net modem/router jak to nie pomorze restart to zgłoś sprawę u swego dostawcy bdz sw kartę sieciową czy Masz poprawne/najnowsze sterowniki lub czy coś Ci łacza nie zapycha) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzosiedla Posted August 9, 2022 Report Share Posted August 9, 2022 10 godzin temu, FILAGOL napisał: Siema @wodzosiedla u mnie pobierało z prędkością ponad 30MB/s Spróbuj na innej przeglądarce lub Masz problem z internetem u siebie (sprawdz na speed test net modem/router jak to nie pomorze restart to zgłoś sprawę u swego dostawcy bdz sw kartę sieciową czy Masz poprawne/najnowsze sterowniki lub czy coś Ci łacza nie zapycha) Słuchajta moi mili speedtest mówi 56.07 Mbps, także powinno śmigać. Router mam świetny, tylko i wyłącznie na tym serwerze + mediafire mam problem. Z idm idzie max 300 kb/s i nie więcej Niech sie teraz wypowie ktoś mądrzejszy ode mnie bo ja już padam xD. Stery przegrane, Windows 11 build 22000.795 i nie wiem co wiecej robic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted August 9, 2022 Report Share Posted August 9, 2022 1 godzinę temu, wodzosiedla napisał: tylko i wyłącznie na tym serwerze + mediafire mam problem Kijowy routing pewnie. Przykład ode mnie, Netia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Witam, laptop Lenovo, dysk SSD po instalacji Windowsa wywala zawsze bluescreena po kliku sekundach czy muszę coś zmienić w BIOSie żeby się uruchomił ? W Biosie mam włączone UEFI obraz nagrywałem IMGBurnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas14 Posted August 30, 2022 Author Report Share Posted August 30, 2022 Wlacz CSM , wylacz UEFI albo both , secure boot wylacz , jesli masz optymalizacje pod system to masz Other lub moze byc 7 lub wyzsza domyślnie od Windows 8 bootuje inaczje bluescreen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 50 minut temu, Xardas14 napisał: Wlacz CSM , wylacz UEFI albo both , secure boot wylacz , jesli masz optymalizacje pod system to masz Other lub moze byc 7 lub wyzsza domyślnie od Windows 8 bootuje inaczje bluescreen Wyłączyłem UEFI to samo blue screen podczas Kończenia instalacji Windowsa Nie ma w biosie opcji Secure Boot ani CSM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas14 Posted August 30, 2022 Author Report Share Posted August 30, 2022 1 minutę temu, Harper napisał: Wyłączyłem UEFI to samo blue screen podczas Kończenia instalacji Windowsa Nie ma w biosie opcji Secure Boot ani CSM Jaki to model laptopa lub płyty głównej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 2 minuty temu, Xardas14 napisał: Jaki to model laptopa lub płyty głównej Lenovo G780 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampa Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Ten system ma zintegrowane jakieś sterowniki sata, usb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 2 godziny temu, Xardas14 napisał: Wlacz CSM , wylacz UEFI albo both , secure boot wylacz , jesli masz optymalizacje pod system to masz Other lub moze byc 7 lub wyzsza domyślnie od Windows 8 bootuje inaczje bluescreen Dobra już chyba wiem chodzi o SCM SATA Controller Mode zmieniłem na Compatible i wyłączyłem UEFI zobaczymy teraz czy wystarczy samo SCM na Compatible i UEFI enabled ? Update: to samo wywala bluescreena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Wyłączone UEFI i Secure Boot. Pendrive wykonany wg schematu Bios + MBR + NTFS. Instaluj z USB 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Zainstalowałem innego Windows 7 (Gen2) z DVD i przeszło bez problemu UEFI enabled i SATA Controller Mode AHCI także chyba coś jest nie tak może to wina instalatora Win10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 29 minut temu, Harper napisał: UEFI enabled UEFI enabled i obyś zaraz nie pisał, że nie można aktywować. brygada69 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted September 3, 2022 Report Share Posted September 3, 2022 @Xardas14po kiego w Windows 7 integrujesz aktualizacje do Win10, w $OEM$? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGon Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 5 godzin temu, SirGon napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak. 13 godzin temu, razor1995 napisał: @Xardas14po kiego w Windows 7 integrujesz aktualizacje do Win10, w $OEM$? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie pozostałości po jakimś modzie Windows 10/11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted January 22 Report Share Posted January 22 Co się zmieniło w obrazie iso ? Pobrałem pod koniec sierpnia 2022 i wielkość pliku wynosi 7,14GB. Obecnie plik z linku ma 6,15GB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts