Adasiek74 Posted May 25 Report Share Posted May 25 Mam Office w wersji jak na screenie i chciałbym w nim włączyć wygląd dostosowany do Windowsa 11. Na górze przy minimalizacji powinna znajdować się "trąbka" gdzie można to zrobić lecz u mnie jej nie ma. jak rozwiązać ten problem ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henry157 Posted May 25 Report Share Posted May 25 Z lewej strony tego Twojego screena jest Konto pakietu Office . W nim w trzeciej rubryce jest Motyw pakietu Office . Po rozwinięciu jest opcja "użyj ustawienia systemowego". [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adasiek74 Posted May 25 Author Report Share Posted May 25 ALe to o czym mówisz to tylko kolor programu a mi chodzi o wygląd jak w załączniku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted May 26 Report Share Posted May 26 Wersja Office LTSC nie obejmuje nowego interfejsu użytkownika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adasiek74 Posted May 27 Author Report Share Posted May 27 Jest jakiś aktywator który zmieni mi wersję LTSC na zwykłą ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted May 28 Report Share Posted May 28 Spróbuj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted May 28 Report Share Posted May 28 M$ wcześniej lub później wyda nowy wygląd Office 2021 dla wszystkich edycji więc wystarczy poczekać :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adasiek74 Posted May 28 Author Report Share Posted May 28 @ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za pomoc zadziałało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PannaAnna Posted June 8 Report Share Posted June 8 Nowy, applowy wygląd jest już w ostatniej aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleks Posted June 10 Report Share Posted June 10 W dniu 26.05.2022 o 08:56, kamiloxf napisał: Wersja Office LTSC nie obejmuje nowego interfejsu użytkownika To akurat nie jest prawda. Mam w domu wersję LTSC z nowym wyglądem, już od jakiegoś miesiąca albo i dłużej... Podeślę screena z domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts