wana Posted May 21 Report Share Posted May 21 Witam mam Windows 10 w panelu sterowania mam ikony programów które nie działają jak je usunąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted May 21 Report Share Posted May 21 Jak nie potrafisz nawet postarać się napisać poprawnie tytuł tematu i treść posta (Windows 19), to nie licz na pomoc, bo jak ty masz nas w d00pie, to my ciebie też, proste. Hip3r and vegeta80 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted May 22 Report Share Posted May 22 @wana Nie wiem czy o to Tobie chodzi. W polu wyszukiwania na pasku zadań wpisz tekst panel sterowania, a następnie wybierz pozycję Panel sterowania z listy wyników. Wybierz kolejno pozycje Programy> Programy i funkcje. Kliknij prawym przyciskiem myszy program, który chcesz naprawić, wybierz opcję Napraw, a następnie opcję Zmień. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wana Posted May 23 Author Report Share Posted May 23 Nie o to mi chodziło chodzi mi że jak otworze panel sterowania to na liście są puste ikony do programów których już nie ma i chciałem te ikony usunąć z listy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts