Jerzy68 Posted June 2 Author Report Share Posted June 2 Nexon LiteOS 11 | Windows 11 Pro Build 22000.706 by Tech aarohi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zainstalowaniu System zajmuje na dysku 7,7 GB. Usunięte: Windows Defender; Łatwy transfer; Centrum Bezpieczeństwa; Cortana; Centrum akcji; Faks; Dyskietka; WinRE; Łatwy transfer; Edge; Usługi Xbox Live; OneDrive; Łatwy transfer; Faks; Eksplorator gry; Internet Explorer; Kontrola mapy; Prezentacja; Rozpoznawanie mowy; Mowa TTS; Sprawdzanie pisowni; winSAT JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 2 Author Report Share Posted June 2 5 godzin temu, Jerzy68 napisał: Nexon LiteOS 11 | Windows 11 Pro Build 22000.706 by Tech aarohi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zainstalowaniu System zajmuje na dysku 7,7 GB. Usunięte: Windows Defender; Łatwy transfer; Centrum Bezpieczeństwa; Cortana; Centrum akcji; Faks; Dyskietka; WinRE; Łatwy transfer; Edge; Usługi Xbox Live; OneDrive; Łatwy transfer; Faks; Eksplorator gry; Internet Explorer; Kontrola mapy; Prezentacja; Rozpoznawanie mowy; Mowa TTS; Sprawdzanie pisowni; winSAT Ściągnąłem i próbowałem zainstalować, instalator Systemu nie chce ruszyć, czekałem 10 minut . Nie ściągajcie tego Systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 2 Report Share Posted June 2 Xtreme LiteOS 11 – Windows 11 v22H2 build 22621 Xtreme LiteOS 11 jest oparty na ulepszonej edycji systemu Windows 11, szczególnie w celu poprawy wydajności gier na komputerach z niższej półki. Ta kompilacja jest oparta na beta Windows 11 ISO ISO używane do podkręcania: - 22621.1.220506-1250.NI_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US. ISO Rozmiar ISO: - 2,8 Gb Usuwanie / wyłączanie funkcji: - Wszystkie aplikacje Metro (z wyjątkiem Windows Defender) Nowy pasek zadań systemu Windows 11 Bufor wydruku (wyłączony) Centrum akcji (niepełnosprawne) Hibernacja (wyłączona) SysMain (wyłączony) Usługi powiązane ze Sklepem Windows (wyłączone) Pobieranie z wyprzedzeniem Lud Pomoc (HTML) Zgodność drukowania Funkcja Hyper-V Synchronizacja Microsoft Uwaga: - Wszystkie (wyłączone) funkcje można włączyć za pomocą Toolkit Info :- Oparty na Beta ISO, więc może być niestabilny Nie jest wymagany moduł TPM/bezpieczny rozruch Idealne rozwiązanie dla użytkowników 4 GB pamięci RAM .Net 3,5/4,8 Link : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uploadrar : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] OneDrive : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Anonfiles : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 3 Author Report Share Posted June 3 16 godzin temu, MarcinGX napisał: Xtreme LiteOS 11 – Windows 11 v22H2 build 22621 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Xtreme LiteOS 11 jest oparty na ulepszonej edycji systemu Windows 11, szczególnie w celu poprawy wydajności gier na komputerach z niższej półki. Ta kompilacja jest oparta na beta Windows 11 ISO ISO używane do podkręcania: - 22621.1.220506-1250.NI_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US. ISO Rozmiar ISO: - 2,8 Gb Usuwanie / wyłączanie funkcji: - Wszystkie aplikacje Metro (z wyjątkiem Windows Defender) Nowy pasek zadań systemu Windows 11 Bufor wydruku (wyłączony) Centrum akcji (niepełnosprawne) Hibernacja (wyłączona) SysMain (wyłączony) Usługi powiązane ze Sklepem Windows (wyłączone) Pobieranie z wyprzedzeniem Lud Pomoc (HTML) Zgodność drukowania Funkcja Hyper-V Synchronizacja Microsoft Uwaga: - Wszystkie (wyłączone) funkcje można włączyć za pomocą Toolkit Info :- Oparty na Beta ISO, więc może być niestabilny Nie jest wymagany moduł TPM/bezpieczny rozruch Idealne rozwiązanie dla użytkowników 4 GB pamięci RAM .Net 3,5/4,8 Link : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uploadrar : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] OneDrive : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Anonfiles : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zapomniałeś o haśle do rozpakowania archiwum *.7z X22621 JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 3 Author Report Share Posted June 3 8 godzin temu, Jerzy68 napisał: Zapomniałeś o haśle do rozpakowania archiwum *.7z X22621 System żadnych rewelacji, dyskwalifikuje go brak podstawowych programów, Paint; Notatnik; Kalkulator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 3 Author Report Share Posted June 3 Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.1 by FBConan [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] System bardzo szybki, zajmuje na dysku mało miejsca i ma wszystko to co jest potrzebne. System *.iso 2.2 GB Link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6, Wieniowaty and Hendrix like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 3 Report Share Posted June 3 23 godziny temu, Jerzy68 napisał: Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.1 by FBConan I to chyba najlepszy Win11 jaki testowałem. Zainstalowałem na SSD - ależ to rakieta. Wszystko działa. Jerzy68 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 4 Author Report Share Posted June 4 Windows 11 Compact – Lite & SuperLite v21H2 Build 22000.708 by Ghost Spectre [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zainstalowaniu zajmuje na dysku 6,24 GB Linki: Uploadrar [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plik *.iso Mediafire [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło W11QWERTQWQU8 JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGX Posted June 4 Report Share Posted June 4 ReviOS System Windows 11 27 maja 2022 Zalecane dla nowszych systemów z nowszym sprzętem. Pomija wymagania dotyczące modułu TPM i bezpiecznego rozruchu. Wydanie: 21H2 | 22000.708 Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] OneDrive: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ReviOS System Windows 10 20 maja 2022 r Zalecane dla starszych systemów, niezgodne z Windows 11. Wydanie: 21H2 | 19044.1737 Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] OneDrive: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Naturalnie lekki pod względem zasobów, wielkości, świetnie nadaje się również do systemów low-end. Możliwa instalacja pakietu na język Polski [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted June 7 Report Share Posted June 7 W dniu 3.06.2022 o 18:34, Jerzy68 napisał: Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.1 by FBConan [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] System bardzo szybki, zajmuje na dysku mało miejsca i ma wszystko to co jest potrzebne. System *.iso 2.2 GB Link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jak z grami na pewnym modzie FIFA 22,d z iala na full ustawieniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hendrix Posted June 8 Report Share Posted June 8 I to jest WLASNIE TO.[Oczywiscie FBConan].Polecam.!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 8 Report Share Posted June 8 37 minut temu, Hendrix napisał: I to jest WLASNIE TO.[Oczywiscie FBConan].Polecam.!!! Polecam instalację wersji LZX. Wprawdzie dłużej się instaluje ale z pełną optymalizacją, co daje większą wydajność i zmniejsza pojemność systemu na dysku. System rakieta - żadnych problemów. Pod ppm dodane kilka użytecznych funkcji. 40 procesów systemowych i 45 w tle przy solidnym załadowaniu oprogramowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted June 8 Report Share Posted June 8 czy da się zainstalować ten system na maszynie wirtualnej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 8 Report Share Posted June 8 13 minut temu, FILAGOL napisał: czy da się zainstalować ten system na maszynie wirtualnej ? Bez problemu. 5 minut i system wstał na VB. Dynamiczny vhd ma 10.5 GiB. FILAGOL likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted June 8 Report Share Posted June 8 @Wieniowaty dziękuję za odpowiedź juz Testuje na VMware Workstation Pro :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted June 8 Report Share Posted June 8 9 godzin temu, Hendrix napisał: I to jest WLASNIE TO.[Oczywiscie FBConan].Polecam.!!! Równieź do tej pory używałem oxygena, ale im nowszy mod to gorszy, ten polecam !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 10 Report Share Posted June 10 W dniu 3.06.2022 o 18:34, Jerzy68 napisał: Link do pobrania: To jest link do wersji Pro (2.2GB). Wersja Pro PLus ma 2.4GB i jest dla graczy. Zainstalowałem te dwie wersje i sam nie wiem która lepsza - obydwie są super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 10 Author Report Share Posted June 10 2 godziny temu, Wieniowaty napisał: To jest link do wersji Pro (2.2GB). Wersja Pro PLus ma 2.4GB i jest dla graczy. Zainstalowałem te dwie wersje i sam nie wiem która lepsza - obydwie są super. Zrób jak uważasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 12 Report Share Posted June 12 Jest do pobrania nowy mod Conana - Phoenix LiteOS 11 Pro+ (22621.1) By FBConan.iso Zainstalowałem, super mod. Wszystko działa. PrintSpooler wyłączony domyślnie, trzeba go włączyć by drukarka działała. Mod w dwóch wersjach - normalny i z optymalizacją. ISO 2.2 GB. JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted June 13 Report Share Posted June 13 9 godzin temu, Wieniowaty napisał: Jest do pobrania nowy mod Conana - Phoenix LiteOS 11 Pro+ (22621.1) By FBConan.iso Zainstalowałem, super mod. Wszystko działa. PrintSpooler wyłączony domyślnie, trzeba go włączyć by drukarka działała. Mod w dwóch wersjach - normalny i z optymalizacją. ISO 2.2 GB. Ponad tydzień już jest fakt mod wyrąbisty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 13 Author Report Share Posted June 13 12 godzin temu, Wieniowaty napisał: Jest do pobrania nowy mod Conana - Phoenix LiteOS 11 Pro+ (22621.1) By FBConan.iso Zainstalowałem, super mod. Wszystko działa. PrintSpooler wyłączony domyślnie, trzeba go włączyć by drukarka działała. Mod w dwóch wersjach - normalny i z optymalizacją. ISO 2.2 GB. O tym modzie napisałem 03.06.2022, podałem również link do ściągnięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 13 Report Share Posted June 13 55 minut temu, Jerzy68 napisał: O tym modzie napisałem 03.06.2022, podałem również link do ściągnięcia. To jest mod z 08.06. Ty pisałeś o modzie Plus a ten jest +. Tak samo się wymawia ale inaczej pisze. Wszystkie wersje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted June 13 Report Share Posted June 13 Fakt mod świetnie się spisuje Polecam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 13 Author Report Share Posted June 13 54 minuty temu, Wieniowaty napisał: To jest mod z 08.06. Ty pisałeś o modzie Plus a ten jest +. Tak samo się wymawia ale inaczej pisze. Wszystkie wersje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Naucz się czytać, i nie wypisuj bzdur. Ten plik do którego podałem link ma 2GB, a ten do którego Ty podałeś link ma 2,16GB. I przeczytaj dokładnie co piszą stronie internetowej. I więcej w tym temacie nie odpisuj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 13 Report Share Posted June 13 1 godzinę temu, Jerzy68 napisał: Naucz się czytać, i nie wypisuj bzdur. Ten plik do którego podałem link ma 2GB, W dniu 3.06.2022 o 18:34, Jerzy68 napisał: System bardzo szybki, zajmuje na dysku mało miejsca i ma wszystko to co jest potrzebne. System *.iso 2.2 GB Link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No to ile wreszcie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted June 13 Author Report Share Posted June 13 Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.4 by FBConan Link Mediafire : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło: phoenix Link Uploadrar : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teraz, Jerzy68 napisał: Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.4 by FBConan Link Mediafire : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło: phoenix Link Uploadrar : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link do strony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wieniowaty and jarexpol like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 13 Report Share Posted June 13 Pobrany, zainstalowany. Instalacja na SSD 4 minuty, system rakieta. Żadnych problemów, wszystko działa. Dzięki @Jerzy68 za wstawkę. angel58 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted June 13 Report Share Posted June 13 A już myślałem, że będzie ustawka a tu kolejny miękiszon. @Wieniowaty ... trza być twardym i zgodnie z doktryną Pawlaków " sąd, sądem itd" , naparzać się do ostatniego zęba w protezie. Ale cóż ... widać duch w narodzie truchleje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 13 Report Share Posted June 13 56 minut temu, zdzisiek24 napisał: A już myślałem, że będzie ustawka a tu kolejny miękiszon. Nie wolno się znęcać, każdy ma chwile słabości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyPSP Posted June 13 Report Share Posted June 13 2 godziny temu, Jerzy68 napisał: Phoenix LiteOS 11 ProPlus – Windows 11 v22H2 Lite build 22621.4 by FBConan Wrzucił byś na jakiś normalny serwer prosze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts