netrot Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 (edited) Dobry wieczór, próbuję ugryźć temat przygotowania dla czytelników biblioteki stanowisk do nauki i rozrywki. Użytkownicy często uruchamiają różne aplikacje pobrane z internetu lub pozostawiają na pulpicie bądź w pobranych wrażliwe dane. Próbowałem funkcji kios windows, po kilku dniach się poddałem ;/ Wymagane jest, aby mogli uruchamiać np. dokumenty word i inne aplikacje dlatego potrzebny jest dostęp do całego normalnego pulpitu z funkcją usuwania wszelkich wprowadzonych zmian po wylogowaniu bądź ponownym uruchomieniu komputera. Dziękuję za wszelkie pomysły. Edited April 16, 2022 by razor1995 Poprawiłem błędy ortograficzne w tytule wątku. Quote
razor1995 Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 SteadyState: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Restore on Reboot: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub EWF: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] metme and BartAcid like this Quote
manikcs Posted April 18, 2022 Report Posted April 18, 2022 Deepfreeze i podobne [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
netrot Posted April 20, 2022 Author Report Posted April 20, 2022 Wow bardzo dziękuję zabieram się za testy. Quote
Recommended Posts