ropuch Posted November 23, 2024 Report Posted November 23, 2024 W dniu 19.11.2024 o 23:29, Widzior napisał(a): badziewna AIDA64 perfidnie kłamie Ostatnio zainstalowałem bo sobie przypomniałem po latach, aż tak źle? 2 godziny temu, Widzior napisał(a): 9 godzin temu, ropuch napisał(a): Gdzie znajdę te stery do kc3000, podasz jakieś namiary? Ale to są stery do win7, na win10/11 problemu raczej z temperaturami nie ma. Jeśli nadal chcesz, to wrzucę wieczorem. Zaktualizowałem do 31.7. Temperatura dysku jak nie wentylatorzy wentylator to 50 stopni bo jak się rozwieje to mam 38 stopni. Quote
Widzior Posted November 23, 2024 Author Report Posted November 23, 2024 3 godziny temu, ropuch napisał(a): Zaktualizowałem do 31.7. Temperatura dysku jak nie wentylatorzy wentylator to 50 stopni bo jak się rozwieje to mam 38 stopni. No to masz dobrze, też tak teraz mam na Win7 na sterowniku modowanym Samsunga. 3 godziny temu, ropuch napisał(a): Ostatnio zainstalowałem bo sobie przypomniałem po latach, aż tak źle? Znaczy nadal jej używam, ale już nie wierzę bezgranicznie. AIDA64 albo nie sczytuje realnych danych ze sprzętu, z jego FW, tylko sprawdza w swojej bazie po ID sprzętu, albo może jednak sczytuje i to Kingston zostawił stare dane na dysku z nowymi bebechami. Jakby nie było, tym razem podała błędne informacje o kościach NAND. Quote
darude123 Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 Udało mi się wsadzić nowy dysk, grafika bez problemu weszła, dysk z radiatorem i dość grubym termopadem ale działa i się mieści, będę obserwował tylko co jakiś czas czy plastiki od grafy się nie będą topić, ale może będzie ok, choć dysk który wziąłem, wiedziałem że się mocno grzeje. Nie będę tu reklamował bo nie wiem jak to się sprawdzi w dłuższej perspektywie ale ważne że się zmieściło. Nic większego by tam nie weszło. Model to Axagon Chłodnica aluminiowa pasywna M.2 SSD 3mm Quote
Recommended Posts