abx Posted July 3, 2023 Report Posted July 3, 2023 12 godzin temu, seba007 napisał(a): Ja nigdzie nie napisałem że ma wszystkie opcje, to ty napisałeś - To wymaga ciut wiedzy, np rozpakowanie i spakowanie WIM - ja tylko cię zacytowałem. Problemem jest lenistwo, wygoda i brak myślenia. Problemem czego? Bo tu nikt nie skarży się na jakieś problemy i nie pisze że jest zmuszany do pobrania i stosowania tego? 1- Wprost? Problem z wirusami a zwłaszcza wyciekiem danych. Użycie takiego zawirusowanego bootowalnego usb gdzie nikt nie kontroluje co on robi w systemie do nibynaprawy i po zawodach. Ktoś udaje, że nie rozumie? 2- Proszę rozpakować plik wim z tego WinPE11KTV, usunąć np Paint i spakować 7zip. Potem podmienić ten wim w WinPE11KTV. Obadamy czy teraz to zabootuje Cyt: Bo tu nikt nie skarży się na jakieś problemy i nie pisze że jest zmuszany do pobrania i stosowania tego? .. Pewnie, że nikt nikogo nie zmusza. Takich programów jest jak grzybów po deszczu. Tylko dlaczego jak napisałem o wirusach w tym akurat to rzucono się na mnie jak wilk na owcę Forum jest by sobie pomagać i ostrzegać w razie potrzeby Quote
seba007 Posted July 3, 2023 Report Posted July 3, 2023 cytat - Pewnie, że nikt nikogo nie zmusza. Takich programów jest jak grzybów po deszczu. Tylko dlaczego jak napisałem o wirusach w tym akurat to rzucono się na mnie jak wilk na owcę Forum jest by sobie pomagać i ostrzegać w razie potrzeby. Masz rację - tylko - TE - rzeczy piszesz konkretnie w - TYM - temacie. Jak masz taką wiedzę na takie - RZECZY - nie wiem jak to inaczej okreslić - zakładaj temat o tym, na tym forum - na pewno będzie popularny. To nie jest atak na ciebie - po prostu piszesz zbyt wyrywkowo. To nie temat na takie dyskusje. Jak pisałem - załóż nowy - coś w rodzaju - Różne PE - i wirusy w nich zawarte. To tylko przykład tytułu tematu. I ta porada - 2- Proszę rozpakować plik wim z tego WinPE11KTV, usunąć np Paint i spakować 7zip. Po co rozpakować-usuwać - pakować. Chyba wiesz? - wystarczy - OTWORZYĆ - w 7zip i usunąć. Chyba że nie znasz takich podstaw? Trochę dziwna ta twoja - wiedza. Quote
Recommended Posts