Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, seba007 napisał(a):

Ja nigdzie nie napisałem że ma wszystkie opcje, to ty napisałeś - To wymaga ciut wiedzy, np rozpakowanie i spakowanie WIM - ja tylko cię zacytowałem.

Problemem jest lenistwo, wygoda i brak myślenia.

Problemem czego?

Bo tu nikt nie skarży się na jakieś problemy i nie pisze że jest zmuszany do pobrania i stosowania tego?

1- Wprost? Problem z wirusami a zwłaszcza wyciekiem danych. Użycie  takiego  zawirusowanego bootowalnego usb gdzie nikt  nie kontroluje co on robi w systemie  do nibynaprawy i po zawodach. Ktoś udaje, że nie rozumie?

2- Proszę rozpakować plik wim z tego WinPE11KTV, usunąć np Paint i spakować 7zip. Potem podmienić ten wim w WinPE11KTV. Obadamy czy teraz to zabootuje

Cyt:     Bo tu nikt nie skarży się na jakieś problemy i nie pisze że jest zmuszany do pobrania i stosowania tego?

..

Pewnie, że nikt nikogo nie zmusza. Takich programów jest jak grzybów po deszczu. Tylko dlaczego jak napisałem o wirusach w tym akurat to rzucono się na mnie jak wilk na owcę

Forum jest by sobie pomagać i ostrzegać w razie potrzeby

Posted

cytat - 

Pewnie, że nikt nikogo nie zmusza. Takich programów jest jak grzybów po deszczu. Tylko dlaczego jak napisałem o wirusach w tym akurat to rzucono się na mnie jak wilk na owcę

Forum jest by sobie pomagać i ostrzegać w razie potrzeby.

Masz rację - tylko - TE - rzeczy piszesz konkretnie w - TYM - temacie.

Jak masz taką wiedzę na takie - RZECZY - nie wiem jak to inaczej okreslić - zakładaj temat o tym,  na tym forum - na pewno będzie popularny. :thumbsup:

To nie jest atak na ciebie - po prostu piszesz zbyt wyrywkowo.

To nie temat na takie dyskusje.

Jak pisałem - załóż nowy - coś w rodzaju - Różne PE - i wirusy w nich zawarte. 😀

To tylko przykład tytułu tematu. 😉

I ta porada - 2- Proszę rozpakować plik wim z tego WinPE11KTV, usunąć np Paint i spakować 7zip.

Po co rozpakować-usuwać - pakować.

Chyba wiesz? - wystarczy - OTWORZYĆ - w 7zip i usunąć.  Chyba że nie znasz takich podstaw?  

Trochę dziwna ta twoja - wiedza.