travizu45 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 Witam mam problem z zainstalowaniem jakiejkolwiek 7 na laptopie AN515-54-51DL przypuszczam ze nie chce sie bootowac pod uefi, macie jakie tipy zeby zainstalowac windowsa 7 na tym laptopie? Cytuj
R95K Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 A obraz wypalasz w trybie UEFI czy MBR? Cytuj
Widzior Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 36 minut temu, travizu45 napisał: macie jakie tipy zeby zainstalowac windowsa 7 na tym laptopie? Tak. Sprzedać lapa na procesorze 8 generacji, na którym nie da się zainstalować Win7, i kupić na max 6 generacji Ile jeszcze razy to trzeba będzie wałkować? Cytuj
R95K Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2022 6 minut temu, Widzior napisał: Tak. Sprzedać lapa na procesorze 8 generacji, na którym nie da się zainstalować Win7, i kupić na max 6 generacji Ile jeszcze razy to trzeba będzie wałkować? Na to nie wpadłem żeby sprawdzić co to za laptop, z drugiej strony jak autorowi nie chce się pisać specyfikacji to mi nie chce się szukać co ma w środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi