Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć

Podałeś tyle informacji o sprzęcie dla którego Szukasz moda ze inni forumowicze juz ustawiają się do Ciebie w kolejce aby wpisywać Ci propozycje modów :cwl:

Napisz dokładną konfigurację komputera i model (jezeli to laptop)

Jasnowidzami nie jesteśmy

Pozdrawiam

Posted
W dniu 3.03.2022 o 15:55, Malwinos napisał:

Jaki system polecacie z działającym sklepem/Xbox game ?

Cześć

Też bym chciał wiedzieć bo XboxInstaller się nie chce zainstalować bo błąd 0x80070426
System to Win JG10 x64 21H1 Extreem

Komp:

Ryzen 1600AF\Thermalright ARO-M14G\

Gigabyte B450 Aorus Elite\

MSI GTX 1660 SUPER Ventus XS OC 6GB\

Adata XPG Gammix D10 2 x 8GB) 3200 CL16\

Micron 1100 512GB M.2\Corsair RM550x\Genesis Irid 505\INTEL AC 7260\W10PRO\AOC 31,5 Q3279VWFD8 
HDD:WD Red WD20EFRX 2TB+Seagate Barracuda 6tb

Posted
9 minut temu, starcraft2fan napisał:

Win JG10 x64 21H1 ale w wersji pełnej, bądź defender off. 

co znaczy w pełnej? właśnie zainstalowałem ten system extreme, w sklepie jestem zalogowany a w apce Xbox po kliknieciu zaloguj miga mi okienko i za chwilę nic się nie dzieje

Posted
2 minuty temu, starcraft2fan napisał:

Załaduj ten na pendrive, przy wyborze wersji systemu wybierz pierwszą pozycję z brzegu. Sam uzywam ntego systemu a main pc i game pass działa normalnie

właśnie ten mam ale za choinke nie moge sie zalogowac do apki XBOX. PRO EXTREME

Posted
1 minutę temu, tadziu123 napisał:

Możesz mieć problemy , więc zainstaluj chociaż wersje "  Lite  " bo jest mniej wykastrowane . 

wyjaśnisz która jest najmniej wykastrowana?  mam leciwego pieca i chce zeby ta 10ka jakos na nim smigala. mialem dzisiaj lite, chodzila ok, z ciekawosci wrzucilem extreme i dopiero na nim chcialem sprobowac apki XBOX. 

2 minuty temu, tadziu123 napisał:

Możesz mieć problemy , więc zainstaluj chociaż wersje "  Lite  " bo jest mniej wykastrowane . 

ok. lite bylo, extreme bylo... proboje samo PRO ;)

Posted
6 minut temu, dmk83 napisał:

ok. lite bylo, extreme bylo... proboje samo PRO

Wszystko jest wyjaśnione na pierwszej stronie moda ,co jest wycięte itd ...   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   .

Wersja Lite :  

image.png.9efb5068958fb26175c05a2c5e4da831.png

Posted
4 minuty temu, tadziu123 napisał:

Wszystko jest wyjaśnione na pierwszej stronie moda ,co jest wycięte itd ...   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   .

Wersja Lite :  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

xbox i sklep sa ale klopot w tym ze w sklepie jestem zalogowany a w XBOX nie moge bo klikne Zaloguj i okienko do logowania mignie kilka razy i na tym sie konczy zabawa

Posted
14 minut temu, dmk83 napisał:

XBOX nie moge bo klikne Zaloguj i okienko do logowania mignie kilka razy

Sprawdź na usługach domyślnych ,czyli PPM / narzędzia / Optymalizator Usług  na domyślne  , ale to w wersji Lite albo full HOME I PRO . 

Nie chcę już zaśmiecać  tego tematu .  Pozdrawiam :E

Posted
2 godziny temu, tadziu123 napisał:

Sprawdź na usługach domyślnych ,czyli PPM / narzędzia / Optymalizator Usług  na domyślne  , ale to w wersji Lite albo full HOME I PRO . 

Nie chcę już zaśmiecać  tego tematu .  Pozdrawiam :E

Potwierdzam 

Posted
4 godziny temu, tadziu123 napisał:

Wersja Lite :  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

xbox i sklep sa ale klopot w tym ze w sklepie jestem zalogowany a w XBOX nie moge bo klikne Zaloguj i okienko do logowania mignie kilka razy i na tym sie konczy zabawa

zainstalwallem pro lite i wszystko hula :)

Posted
2 godziny temu, dmk83 napisał:

zainstalwallem pro lite i wszystko hula :)

U mnie też tak było na Extreem
Na Lite PRO działa ale na domyślnych ustawieniach optymalizatora usług  :)