Pro Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Witam, mam zamiar kupić jakąś lumie najlepiej 1020 , chciałbym poznać Wasze opinie na jej temat , warto kupować ten telefon ? Może jakaś inna lumia jest warta uwagi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WinSxS Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Koniecznie Lumia, tak? Na pewno mniej ma aplikacji od Androida, ale za to działa płynniej w 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pro Posted July 2, 2015 Author Report Share Posted July 2, 2015 Głównie chodzi mi o aparat , nie gram w gry a z aplikacji wystarczy kalkulator poczta i przeglądarka Może ma ktoś do sprzedania L1020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pro
Witam, mam zamiar kupić jakąś lumie najlepiej 1020 , chciałbym poznać Wasze opinie na jej temat , warto kupować ten telefon ?
Może jakaś inna lumia jest warta uwagi ?
2 answers to this question
Recommended Posts