artbrut Posted February 11, 2022 Report Posted February 11, 2022 Witam Jak mogę podczas instalowania systemu przez konsole CMD utworzyć dwie partycje (system/inne) przy konwertowaniu do MBR. Kiedy to zrobię wyskakuje mi iż musze utworzyć partycje większą niż ok. 40gb gdzie ja ustawiam jedną na 50 a drugą na 240gb to i tak nie idzie na tej partycji przejść dalej. Bez MBR nie uruchomie aktywatora. Quote
R95K Posted February 11, 2022 Report Posted February 11, 2022 Chcesz w trakcie konwertowania utworzyć dwie partycje? Quote
artbrut Posted February 13, 2022 Author Report Posted February 13, 2022 Temat ogarnięty. Sam ledwo siebie zrozumiałem z tym postem xD Kolejny problem który posiadam widać na zdjęciu. Partycja MBR, wszystko gra i i znowu problem. Znalazłem filmik z rozwiązaniem które sie nie sprawdziło. Wersja systemu ThinPC x876 od sromotnika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Rudio Posted February 13, 2022 Report Posted February 13, 2022 DAZ nie miał kluczy do ThinPC. Działały KMSy np. Reloader by R@in. Quote
artbrut Posted February 14, 2022 Author Report Posted February 14, 2022 19 godzin temu, Rudio napisał: DAZ nie miał kluczy do ThinPC. Działały KMSy np. Reloader by R@in. No i tym o to sposobem rozwiązałeś mój problem. Dzięki wielkie! Quote
Recommended Posts