artbrut Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 Witam Jak mogę podczas instalowania systemu przez konsole CMD utworzyć dwie partycje (system/inne) przy konwertowaniu do MBR. Kiedy to zrobię wyskakuje mi iż musze utworzyć partycje większą niż ok. 40gb gdzie ja ustawiam jedną na 50 a drugą na 240gb to i tak nie idzie na tej partycji przejść dalej. Bez MBR nie uruchomie aktywatora. Cytuj
R95K Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2022 Chcesz w trakcie konwertowania utworzyć dwie partycje? Cytuj
artbrut Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Temat ogarnięty. Sam ledwo siebie zrozumiałem z tym postem xD Kolejny problem który posiadam widać na zdjęciu. Partycja MBR, wszystko gra i i znowu problem. Znalazłem filmik z rozwiązaniem które sie nie sprawdziło. Wersja systemu ThinPC x876 od sromotnika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rudio Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 DAZ nie miał kluczy do ThinPC. Działały KMSy np. Reloader by R@in. Cytuj
artbrut Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 19 godzin temu, Rudio napisał: DAZ nie miał kluczy do ThinPC. Działały KMSy np. Reloader by R@in. No i tym o to sposobem rozwiązałeś mój problem. Dzięki wielkie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi