Guest Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Piszę to wszystko jeszcze raz - Bez żadnych - usprawnień - nie można mieć AKTUALIZACJI na nie wspieranym wsprzęcie i bez uczestnictwa w programie insider dev. ZAINSTALOWAĆ - można. Można obejść te - 2 - niedogodności. Pierwsza - dołączenie do programu bez zakładania konta insidera na koncie microsoftu - Wykonanie tego scryptu - który podałem we wcześniejszym poście - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytat Rozwiązanie - uruchom ten scrypt - masz tam 3 opcje. OCZYWIŚCIE - bycie w programie insider wiąże się z tym, że trzeba mieć włączone dane diagnostyczne - ale po tym scrypcie nie trzeba być - faktycznie - zalogowanym na koncie microsoftu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tego scryptu już nie trzeba powtarzać - PO AKTUALIZACJACH. A ten - - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trzeba uruchomić PRZED nastepną aktualizacją. Mam już dość tych instrukcji na ten temat - gubię się już w tych różnych tematach o win11. Tym bardziej - że działam na tym systemie tylko czasami - ale obserwuję ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts