aarcis Posted December 1, 2021 Report Posted December 1, 2021 Przedstawiam tak pobierznie wersje z października: Quote
Guest Posted December 1, 2021 Report Posted December 1, 2021 Chłopie co ty jarałeś !? po minucie oglądania idzie jebn.....ąć o podłogę a piejesz z zachwytu nad tym że ho ho a słyszałeś o Kali Linux z ponad 600 aplikacji . Co to jest ? auto reklama ? . Quote
gregor2302 Posted December 2, 2021 Report Posted December 2, 2021 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
0bcy Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Tam zaraz reklama, pokazać może ludziom którzy nie mieli do czynienia z tego typu sprawami wcześniej. Dla mnie jest to fajna sprawa i swego czasu przewertowałem różne te wynalazki z wielu miejsc w internecie jakie się dało znaleźć. Przydatna sprawa jeśli system się wysypał, nałapaliście wirusów, coś z partycjami się zwaliło itd., itd. Programów typu portable zawsze sobie można dodać według własnego uznania dodatkowo. Ze swojej strony mogę polecić jeszcze do sprawdzenia jak ktoś chce Medicat 21.06: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na 32GB pendrive wchodzi, w linku też jest instrukcja jak przygotować takiego pendriva i skopiować pliki. Warto mieć takiego pendriva przygotowanego na takie różne zawirowania,ewentualności. e15gregor likes this Quote
0bcy Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]? Poszukaj obrazy płyt z dodanymi sterownikami na tym portalu może one ruszą. Ewentualnie spróbować z Windowsem 8.1 Update 3 64 bitowym ze świeżymi aktualizacjami w kompilowanymi w obraz płyty rzecz jasna? Jeśli 10tka ci nie pasuje. Quote
Wieniowaty Posted January 2, 2022 Report Posted January 2, 2022 W dniu 4.12.2021 o 13:12, 0bcy napisał: Tam zaraz reklama, pokazać może ludziom którzy nie mieli do czynienia z tego typu sprawami wcześniej. Dla mnie jest to fajna sprawa i swego czasu przewertowałem różne te wynalazki z wielu miejsc w internecie jakie się dało znaleźć. Przydatna sprawa jeśli system się wysypał, nałapaliście wirusów, coś z partycjami się zwaliło itd., itd. Programów typu portable zawsze sobie można dodać według własnego uznania dodatkowo. Racja, świetne distro, od lat używam (zawsze ostatnia wersja na płycie albo na penie). Quote
strony1984 Posted January 18, 2022 Report Posted January 18, 2022 wielkie dzięki podstawowe narzedzie w pracy bedzie. do tej pory uzywałem DLC.Boot.2017.3.4.Build.170615 Quote
Recommended Posts