maciekk26xxx Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 mi zainstalowało się na i5 6400 jak narazie jest dobrze Quote
lagodny Posted April 7, 2024 Report Posted April 7, 2024 eloo... U mnie testowo na i7-6700HQ śmiga póki co bezproblemowo, ale to dopiero początki... Niech polata trochę zobaczymy co się wydarzy Quote
olo320i Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Zainstalowałem to bez problemu na starym laptopie toshiba z pierwszej generacji procesorem intel i7 740qm z 8gb ramu i ssd samsunga. Działa bez zarzutu. Wydaje się że wersja 26100.1 to chyba będzie już ostateczna wersja i nawet w drodze są łatki które podniosą wersję do 26100.264 . Quote
Agrest111 Posted April 21, 2024 Report Posted April 21, 2024 W dniu 27.09.2022 o 09:38, inotsee napisał(a): Witam wszystkich, interesuje mnie czysta wersja Windowsa 11 z podstawowym pakietem optymalizacyjnym. Autor tematu pisze , że jest to taka właśnie. Po przeskanowaniu ESET-em wykryło mi kilka niepożądanych aplikacji takich jak: win32/utorrent.c oraz Win64/RecoverKeys.A. Proszę o sprawdzenie. win32 Jest to główny folder systemowy Windowsa który daje rozuch aplikacjom i inne rzeczy Więc ten folder jest nieusuwalny... Dlaczego? Dlatego, że Windows może działać ze starszymi aplikacjami na Architekturze x86 trzeba trochę wiedzy, by to skumać... Quote
Agrest111 Posted April 21, 2024 Report Posted April 21, 2024 W dniu 28.11.2021 o 10:44, Xardas14 napisał(a): Windows 11 24H2 + TPM / SecureBoot Patch + .NET Framework 3.5 Wszystkie Edycje Kompilacja : [26100.1.240331] 16.04.2024 (każdy update będę robić co 3 miesiące bądź wyjściu nowszej wersji) * Home * Home N * Pro * Pro N * Enterprise * Education * Pro Education * Pro for Workstations * Enterprise N * Education N * Pro Education N * Pro N for Workstations * Home Single Language *Enterprise for Virtual Desktops *loT Enterprise Informacje Ogólne: *Są to czyste obrazy z MSDN, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów. *Zintegrowany bypass TPM /SecureBoot oraz NRO - możliwość instalacji oraz aktualizacji z poziomu systemu + aktywowane utworzenie konta lokalnego *boot.win - zintegrowano sterowniki F6 dla Intel RST ( nie widzi dysków NMVE ) *Posiadają zintegrowany .Net Framework 3.5 (w tym 2.0) , wymagany dla uruchomienia starszych aplikacji *Automatyczne czyszczenie WinSxS *Dzięki kompresji install.wim do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca *Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg *Aktywowany DirectPlay *Aktywator wrzucony w folder Dodatki w katalogu głównym obraz, permanentnie aktywuje wybrana wersje pod Hardware sprzętu *Folder dodatki zawiera: Windows Media Center Gadżety Wndows Gry z Windows 7 Aktywator Usuwanie Znaku Wodnego Dynamic Update - aktualizacja OS na niewspieranym sprzęcie Dla zainteresowanych w folderze dostępny jest też inne pakiety Linki do Pobrania: FEX.NET [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A ile to waży? , bo to już ma prawie 12gb [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zdzisiek24 Posted April 21, 2024 Report Posted April 21, 2024 ▲ Bez komentarza. A właściwie -" trzeba trochę wiedzy, by to skumać... " Quote
Xardas14 Posted April 21, 2024 Author Report Posted April 21, 2024 3 godziny temu, Agrest111 napisał(a): A ile to waży? , bo to już ma prawie 12gb [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trzeba wybrać co chcesz pobrać bo inaczej pobierasz wszytko co udostępniam janek15 likes this Quote
Agrest111 Posted April 21, 2024 Report Posted April 21, 2024 4 godziny temu, Xardas14 napisał(a): Trzeba wybrać co chcesz pobrać bo inaczej pobierasz wszytko co udostępniam Dziękuje serdecznie za informacje. Pozdrawiam serdecznie. Quote
r777 Posted April 28, 2024 Report Posted April 28, 2024 W dniu 3.04.2024 o 19:17, Bartek1608 napisał(a): partycja jest nierozpoznanego typu w uefi nie rozpoznaje MBR, trzeba zmienić na GPT np. Parted Magic, jest też udostępniony tam gdzie win11 Quote
agentix Posted August 3, 2024 Report Posted August 3, 2024 W dniu 28.11.2021 o 11:44, Xardas14 napisał(a): boot.win - zintegrowano sterowniki F6 dla Intel RST ( nie widzi dysków NMVE ) Mogę prosić o doprecyzowanie? Czy dodanie tych sterowników uniemożliwiło instalację na nvme czy właście odwrotnie - naprawiło ten problem i można instalować? I druga sprawa - jak wchodzę na tą stronę fex to nie mogę otworzyć folderu, jest nieklikalny. Mogę tylko użyć download all tak jak ktoś pisał wyżej zanim go wyśmialiście. Dopiero po wyłączeniu ublocka da się to kliknąć... Pewnie osoba wyżej miała ten sam problem. Quote
Xardas14 Posted August 3, 2024 Author Report Posted August 3, 2024 Poprawia , bez zintegrowanego sterownika trzeba było dogrywać go ręcznie żeby widziało dysk Quote
saker2k8 Posted January 9 Report Posted January 9 nie można pobrać ? brak plików pod podanym linkiem w pierwszym poście : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Xardas14 Posted January 9 Author Report Posted January 9 Cześć dopiero wróciłem z chorobowego. Chmura już opłacona w trakcie robienia nowych obrazów jestem Będzie info że update na aktualne zrobiony będzie Cześć dopiero wróciłem z chorobowego. Chmura już opłacona w trakcie robienia nowych obrazów jestem Będzie info że update na aktualne zrobiony będzie Tak integracje sterowników w celu wykrycia dysków NMVE JanKo66 likes this Quote
Recommended Posts