zwierzaczek666 Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 Teraz żal mi przerwać bo już 30 Gb i dalej ciągnie Przeca to jest całe archiwum więc jak jednostkowo pobrać ??? Quote
Dziadek13 Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 Klikasz na ten katalog i otwiera się co w nim jest i klikasz na windows i otwiera się katalog pobierasz co ci potrzeba oczywiście trza zaptaszkować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Xardas14 Posted October 14, 2022 Author Report Posted October 14, 2022 Będę aktualizować buildy tylko aktualnie beż kompa jestem chwilowo xd JanKo6 likes this Quote
zwierzaczek666 Posted October 15, 2022 Report Posted October 15, 2022 spoko. mia lem pewien bloker w przegladarce zainstlowany i nie mogłem otworzyć katalogu ale juz w porzadaku Quote
replis Posted October 28, 2022 Report Posted October 28, 2022 a co to rozdzielona magia ??? co by nie było u mnie pobiera szybko ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Xardas14 Posted October 29, 2022 Author Report Posted October 29, 2022 Teraz, replis napisał(a): a co to rozdzielona magia ??? co by nie było u mnie pobiera szybko ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] słudzy któych wezwałem bardzo szybko wywiązują się z zadanego im zadania haahah Quote
Malwinos Posted October 30, 2022 Report Posted October 30, 2022 Może głupie pytanie, można go zainstalować z poziomu win10 bez utraty programow konfiguracji itp? Zaktualizować z win10? Quote
Xardas14 Posted October 30, 2022 Author Report Posted October 30, 2022 1 godzinę temu, Malwinos napisał(a): Może głupie pytanie, można go zainstalować z poziomu win10 bez utraty programow konfiguracji itp? Zaktualizować z win10? Cześć tak jak najbardziej Quote
tentyp Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 @Xardas14 bardzo ciekawy mod. W koncu wszystko mi działa i fajnie wygląda wielkie dzieki i polecam niezdecydowanym Legion5 na dwa ssd smiga jak wsciekły Quote
Malwinos Posted November 3, 2022 Report Posted November 3, 2022 Podpowie ktos jak zainstalowac z poziomu windowsa bez utraty danych i konfiguracji ? Quote
Xardas14 Posted November 3, 2022 Author Report Posted November 3, 2022 5 minut temu, Malwinos napisał(a): Podpowie ktos jak zainstalowac z poziomu windowsa bez utraty danych i konfiguracji ? Normalnie ropakuj obraz i wrzuc na partycje systemowa i norlanie setup uruchom, jelsi prosi cb o wybór wersji to wybierz te edycję która masz fizycznie wgrana później pokaże Tobie zachować dane i suatwiena możesz wybrać opcję Ryzenek likes this Quote
stens Posted November 3, 2022 Report Posted November 3, 2022 14 minut temu, Xardas14 napisał(a): Normalnie ropakuj obraz Poco rozpakować, otworzyć w exploratorze. Quote
AccessX Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Jeżeli mój komputer nie spełnia TPM (10 letni sprzęt), to ten Windows będę mógł zainstalować? Quote
TheStraight Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 1 minute ago, AccessX said: Jeżeli mój komputer nie spełnia TPM (10 letni sprzęt), to ten Windows będę mógł zainstalować? Jasne że możesz zainstalować W11 bez modułu TPM ale czy ma to sens to inna sprawa. pg957 likes this Quote
AccessX Posted November 4, 2022 Report Posted November 4, 2022 Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować. Quote
Xardas14 Posted November 4, 2022 Author Report Posted November 4, 2022 1 minutę temu, AccessX napisał(a): Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować. Ma wyłączone TPM i SecureBoot , BypassNRO to możliwość założenia konta lokalnego jak nie podłączasz komputera do sieci Quote
Hells Angels Posted November 10, 2022 Report Posted November 10, 2022 Wczoraj uaktualniłem swoją 11 do tej wersji (u mnie procesor nie był obsługiwany). Z zachowaniem plików i aplikacji z poziomu systemu wszystko poszło ok i działa bez problemów. Aktualizacje zainstalowały się bez problemu. Quote
tentyp Posted January 5, 2023 Report Posted January 5, 2023 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic? Quote
winbob Posted January 6, 2023 Report Posted January 6, 2023 Witam mam prośbę do wstawiającego o udostępnienie linków z innego serwera ponieważ Windows 11 z którego pobieram który jest dostępny na pierwszej stronie czas pobierania aż 5 dni to porażka proszę bardzo o udostępnienie na inny serwer choćby mega chodzi mi głównie o Windowsa 11 dziękuję bardzo pozdrawiam wszystkich Quote
realme Posted January 7, 2023 Report Posted January 7, 2023 Nie da się pobrać Próbowałem trzy razy i po pewnym czasie rozłącza pobieranie. Prawdopodobna przyczyna takiego stanu jest fakt rozłączenia pobierania ze strony hostingu bo ten wykrywa zbyt długie pobieranie pliku. A nie każdy ma łącze 100 Mbps żeby zrobić to szybko i sprawnie. Sugeruje dodać plik to do np Google drive Tam nie ma ograniczeń na długość pobierania. Quote
tentyp Posted January 7, 2023 Report Posted January 7, 2023 W dniu 5.01.2023 o 16:31, tentyp napisał(a): @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic? Komuś z Was działa ten kalendarz? Quote
Xardas14 Posted January 8, 2023 Author Report Posted January 8, 2023 W dniu 7.01.2023 o 11:45, tentyp napisał(a): Komuś z Was działa ten kalendarz? dziś wrzucam do paru godzin aktualnego builda wszystko chodzi normalnie Quote
tentyp Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 30 minut temu, Xardas14 napisał(a): ... aktualnego builda wszystko chodzi normalnie a na tym wczesniejszym masz pomysl jak uleczyc kalendarz? bo probowalem ale poki co bez efektu Quote
OgnistyPL Posted February 1, 2023 Report Posted February 1, 2023 Zainstalowałem tego Windowsa i jest napisane, że to jest wersja 22621.1 Ryzenek likes this Quote
tentyp Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 W dniu 1.02.2023 o 10:47, OgnistyPL napisał(a): Zainstalowałem tego Windowsa i jest napisane, że to jest wersja 22621.1 instalowałem dnia 02.11.2022 wyswietla kompilacje 22621.1105 @Xardas14 jak to mozliwe? Ryzenek likes this Quote
Groszek1962 Posted February 4, 2023 Report Posted February 4, 2023 Witam. Czy zapytanie o wersje kompilacji będzie na miejscu. Skoro opis inny a po instalcji tak jak widać Windows 11 Pro 22H2 04.02.2023 22621.1 ?????????? Pozdrawiam Ryzenek likes this Quote
Gregory Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 Tego mi właśnie było trzeba, jako aktualizacja z zachowaniem plików i ustawień, dzięki wielkie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Teraz 22621.1194 po uruchomieniu WU. A i jak ktoś ma uBlock to wyłączyć, bo nie pokazują się poszczególne pliki. Quote
Dziadek13 Posted February 10, 2023 Report Posted February 10, 2023 Czym nagrywałeś na pendrive?. Jak rusfusem to chyba zaznaczyłeś to co na foto poniżej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts