Jump to content

Windows 11 24H2 + 23H2 + TPM / SecureBoot Patch + BypassNRO + .NET Framework 3.5 + Aktywowany DirectPlay Luty 2025

Recommended Posts

Posted

Klikasz na ten katalog i otwiera się co w nim jest i klikasz na windows i otwiera się katalog pobierasz co ci potrzeba oczywiście trza zaptaszkować.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
Teraz, replis napisał(a):

a co to rozdzielona magia ??? 😛

co by nie było u mnie pobiera szybko ...

słudzy któych wezwałem bardzo szybko wywiązują się z zadanego im zadania haahah :) :) 

Posted
1 godzinę temu, Malwinos napisał(a):

Może głupie pytanie, można go zainstalować z poziomu win10 bez utraty programow konfiguracji itp? Zaktualizować z win10?

Cześć tak jak najbardziej :)

Posted
5 minut temu, Malwinos napisał(a):

Podpowie ktos jak zainstalowac z poziomu windowsa bez utraty danych i konfiguracji ?

Normalnie ropakuj obraz i wrzuc na partycje systemowa i norlanie setup uruchom, jelsi prosi cb o wybór wersji to wybierz te edycję która masz fizycznie wgrana później pokaże Tobie zachować dane i suatwiena możesz wybrać opcję 

Ryzenek likes this
Posted
1 minute ago, AccessX said:

Jeżeli mój komputer nie spełnia TPM (10 letni sprzęt), to ten Windows będę mógł zainstalować?

Jasne że możesz zainstalować W11 bez modułu TPM ale czy ma to sens to inna sprawa.

pg957 likes this
Posted

Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było  "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować.

Posted
1 minutę temu, AccessX napisał(a):

Tzn mam zainstalowany Windows 11 z modyfikacją, ale w tytule było  "Disable TMP". To o ile z tamtej wstawki wywnioskowałem i słusznie że ma wyłączony TMP. Tutaj w tej wstawce pisze "+ BypaSS TMP". I nie wiem właśnie jak to odczytać, czy posiada TMP, czy jednak nie. Pozatym, Windows 11 działa sprawnie, lecz chciałbym tę tu zainstalować.

Ma wyłączone TPM i SecureBoot , BypassNRO to możliwość założenia konta lokalnego jak nie podłączasz komputera do sieci 

Posted

Wczoraj uaktualniłem swoją 11 do tej wersji (u mnie procesor nie był obsługiwany). Z zachowaniem plików i aplikacji z poziomu systemu wszystko poszło ok i działa bez problemów. Aktualizacje zainstalowały się bez problemu.

Posted

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz

tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic?

Posted

Witam mam prośbę do wstawiającego o udostępnienie linków z innego serwera ponieważ  Windows 11 z którego pobieram który jest dostępny na pierwszej stronie czas pobierania aż 5 dni to porażka proszę bardzo o udostępnienie na inny serwer choćby mega chodzi mi głównie o Windowsa 11 dziękuję bardzo pozdrawiam wszystkich

Posted

Nie da się pobrać 

Próbowałem trzy razy i po pewnym czasie rozłącza pobieranie.

Prawdopodobna przyczyna takiego stanu jest fakt rozłączenia pobierania ze strony hostingu bo ten wykrywa zbyt długie pobieranie pliku.

A nie każdy ma łącze  100 Mbps żeby zrobić to szybko i sprawnie.

Sugeruje dodać plik  to do np Google drive 

Tam nie ma ograniczeń na długość pobierania.

Posted
W dniu 5.01.2023 o 16:31, tentyp napisał(a):

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

używam systemu 2 miesiace i jest super: stabilnie szybko i przyjemnie. Znalazłem tylko jeden mały defekt: klikając LEWYM MYSZY na godzine/date nie wyswietla sie kalendarz

tzn. czasami sie pojawi ale na 5klików 4 to pudło. Masz pomysl co to i jak to naprawic?

Komuś z Was działa ten kalendarz?

Posted
30 minut temu, Xardas14 napisał(a):

... aktualnego builda wszystko chodzi normalnie 

a na tym wczesniejszym masz pomysl jak uleczyc kalendarz? bo probowalem ale poki co bez efektu

Posted
W dniu 1.02.2023 o 10:47, OgnistyPL napisał(a):

Zainstalowałem tego Windowsa i jest napisane, że to jest wersja 22621.1

instalowałem dnia 02.11.2022
wyswietla kompilacje 22621.1105

@Xardas14 jak to mozliwe?

Ryzenek likes this
Posted

Tego mi właśnie było trzeba, jako aktualizacja z zachowaniem plików i ustawień, dzięki wielkie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Teraz 22621.1194 po uruchomieniu WU.

A i jak ktoś ma uBlock to wyłączyć, bo nie pokazują się poszczególne pliki.