Xardas14 Posted November 28, 2021 Report Posted November 28, 2021 (edited) Windows 11 24H2 + 23H2 + TPM / SecureBoot Patch + .NET Framework 3.5 Wszystkie Edycje wersja 23H2 ostatnia dla starszych procesorów bez instrukcji SSE 4.2 ( POPCNT) (każdy update będę robić co 3 miesiące bądź wyjściu nowszej wersji) * Home * Home N * Pro * Pro N * Enterprise * Education * Pro Education * Pro for Workstations * Enterprise N * Education N * Pro Education N * Pro N for Workstations * Home Single Language *Enterprise for Virtual Desktops *loT Enterprise Informacje Ogólne: *Są to czyste obrazy z MSDN, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów. *Zintegrowany bypass TPM /SecureBoot oraz NRO - możliwość instalacji oraz aktualizacji z poziomu systemu + aktywowane utworzenie konta lokalnego *boot.win - zintegrowano sterowniki F6 dla Intel RST ( nie widzi dysków NMVE ) *Posiadają zintegrowany .Net Framework 3.5 (w tym 2.0) , wymagany dla uruchomienia starszych aplikacji *Automatyczne czyszczenie WinSxS *Dzięki kompresji install.wim do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca *Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg *Aktywowany DirectPlay *Aktywator wrzucony w folder Dodatki w katalogu głównym obraz, permanentnie aktywuje wybrana wersje pod Hardware sprzętu *Folder dodatki zawiera: Windows Media Center Gadżety Wndows Gry z Windows 7 Aktywator Usuwanie Znaku Wodnego Dynamic Update - aktualizacja OS na niewspieranym sprzęcie Dla zainteresowanych w folderze dostępny jest też inne pakiety Linki do Pobrania: FEX.NET [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited 13 hours ago by Xardas14 UPDATE LUTY 2025 robert190880, kkk302, Chopek and 18 others like this Quote
godfather Posted November 28, 2021 Report Posted November 28, 2021 W folderze windows 11 sa dwie wersje. Mozesz dodać dla jasności np date aktualizacji moda? lamprycht and wlaana like this Quote
Xardas14 Posted November 28, 2021 Author Report Posted November 28, 2021 3 minuty temu, godfather napisał: W folderze windows 11 sa dwie wersje. Mozesz dodać dla jasności np date aktualizacji moda? Obie sa z dzisja wersja MOD na bazie Windows 10 zeby mozna bylo wgrac na starszy sprzet ( bez tpm , secure boot) jorgusek and JanKo6 like this Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 Sory, że pytam. Ale chyba musze do okulisty iść, gdzie w obrazie znajdę ten aktywator, tak w modzie jak i w zwyklym nie znalazłem, foldery przeszukane i nie ma Quote
Xardas14 Posted November 30, 2021 Author Report Posted November 30, 2021 W dniu 28.11.2021 o 21:16, godfather napisał: W folderze windows 11 sa dwie wersje. Mozesz dodać dla jasności np date aktualizacji moda? Luzem jest w katolgu archiwum skad pobierasz Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 To musisz dorzucic na google drive, bo tam nie ma ale dzięki za szybką odpowiedź. Quote
Xardas14 Posted November 30, 2021 Author Report Posted November 30, 2021 Teraz, DamianXIX napisał: To musisz dorzucic na google drive, bo tam nie ma ale dzięki za szybką odpowiedź. Znaczy sa wrzucone ale czasem soe krzyczą bo moze jako wirusa go wykryć , dzis wieczorem na mega będe obrazy wrzucać jak coś jorgusek likes this Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 Jasne, nie pomyślałem nawet że chodzi o folder w chmurze, przeszukiwałem obraz iso i nie sprawdzilem innych hostingów. Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 Jest jakis sposob by zmienic kolo paska zadan na ciemny? Quote
Xardas14 Posted November 30, 2021 Author Report Posted November 30, 2021 Ustawienia > Perzonalizacja mozesz wybrać teamt itp;) Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 3 minuty temu, Xardas14 napisał: Ustawienia > Perzonalizacja mozesz wybrać teamt itp;) Dzięki <3 Quote
DamianXIX Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 Jeszcze jedno, mam nadzieję ostatnie pytanie, to jest czysta wersja systemu i normalnie aktualizacje można instalować? Quote
Xardas14 Posted November 30, 2021 Author Report Posted November 30, 2021 30 minut temu, DamianXIX napisał: Jeszcze jedno, mam nadzieję ostatnie pytanie, to jest czysta wersja systemu i normalnie aktualizacje można instalować? Czysty jedynie dodamy EI.cfg oraz wsyztkoe mozliwe wersie systemu jorgusek likes this Quote
inotsee Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 Witam wszystkich, interesuje mnie czysta wersja Windowsa 11 z podstawowym pakietem optymalizacyjnym. Autor tematu pisze , że jest to taka właśnie. Po przeskanowaniu ESET-em wykryło mi kilka niepożądanych aplikacji takich jak: win32/utorrent.c oraz Win64/RecoverKeys.A. Proszę o sprawdzenie. Quote
Xardas14 Posted September 27, 2022 Author Report Posted September 27, 2022 Teraz, inotsee napisał: Witam wszystkich, interesuje mnie czysta wersja Windowsa 11 z podstawowym pakietem optymalizacyjnym. Autor tematu pisze , że jest to taka właśnie. Po przeskanowaniu ESET-em wykryło mi kilka niepożądanych aplikacji takich jak: win32/utorrent.c oraz Win64/RecoverKeys.A. Proszę o sprawdzenie. W środku jest aktywator 2 paki w katalogu głównym, które antyworus wykrywa jako wirus Boss26 likes this Quote
Domson91 Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 Ma tą łatke co powoduje problem na grafikach nvidia? Quote
Xardas14 Posted September 27, 2022 Author Report Posted September 27, 2022 5 minut temu, Domson91 napisał: Ma tą łatke co powoduje problem na grafikach nvidia? Obrazy są z 7 sierpnia jeszcze nie ingerowałem nowych aktualizacji Quote
ampa Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 A ta łatka to nie czasem od nvidi a nie systemowa? Quote
Domson91 Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 43 minuty temu, ampa napisał: A ta łatka to nie czasem od nvidi a nie systemowa No sam się zastanawiam bo niektóre portale piszą że to Windows i jego najnowsza wersja, inne że to sterownik GeForce, a jeszcze inne że oprogramowanie GeForce experience Quote
ampa Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 Bo to oprogramowanie GeForce experience, ci co mają sam sterownik tego nie doświadczyli (przynajmniej mi się w oczy nie rzuciło), nvidia nie wypuściła sterownika beta który to naprawia tylko to oprogramowanie, więc to jest raczej przyczyną. Z resztą nvidia nie po raz pierwszy dała ciała przy nowym systemie ze sterami. Quote
darthwaldi85 Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 Wam też tak wolno szło? 120kb/s nawet z wykupioną subskrypcją? Quote
darthwaldi85 Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 15 minut temu, Dziadek13 napisał: U mnie szło 30MB/s całość 2min. u mnie tragedia Quote
zwierzaczek666 Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 Dla mnie to nie jest normalne...jeden katalog a już jest 20 gb a końca nie widać :))) Co w środku nie wypowiadam sie jeszcze :)) Quote
Xardas14 Posted October 14, 2022 Author Report Posted October 14, 2022 Tylko że ja wrzucam wszystkie obrazy jakie udostępniam do jedego folderu dlatego tak jest mozna wybrac dodatkowo to co potrzbne. Każdy obraz zajmuje mniej niż te 20 łącznie wszystkie dużo więcej zajmują Quote
zwierzaczek666 Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 A nie rozsądniej wrzucić każdy obraz osono-wtedy każdy wybiera czego potzrebuje a tak ściągam 30 Gb i nie wiem po co :)) Ale dzięki za włożoną pracę i że ci się chciało Quote
Xardas14 Posted October 14, 2022 Author Report Posted October 14, 2022 Jak klikniesz w pojedynczy obraz , yo bd mogl go scignac osobno. Tak mi lepiej bo mam wgląd na wszytko l. Quote
zwierzaczek666 Posted October 14, 2022 Report Posted October 14, 2022 Albo pisz jaka ilosc do pobrania całościowo.... Quote
Xardas14 Posted October 14, 2022 Author Report Posted October 14, 2022 1 minutę temu, zwierzaczek666 napisał(a): Albo pisz jaka ilosc do pobrania całościowo.... Chyba 60 niecałe, klikasz w pojedynczy obraz i rzecz i ja pobieraszz Quote
Recommended Posts