patrycjahotala Posted November 25, 2021 Report Posted November 25, 2021 Hejka, gdzie zapisują się gotowe ustawienia z korektora realteku? Mam zapisane kilka opcji i chciałabym sobie przenieść to na inny system, niestety nie mam pojęcia gdzie się dane opcję zapisują. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BartAcid Posted November 25, 2021 Report Posted November 25, 2021 Chyba jest to trzymane w rejestrze. Ale czy jedna wartość wystarczy do przeniesienia to musisz już sam ustalić metodą prób i błędów. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\MMDevices\Audio\Render\{jakas ciąg znaków}\FxProperties] mi się w tym kluczu pojawiają nazwy pod którymi zapisuje ustawienia korektora. Quote
patrycjahotala Posted November 25, 2021 Author Report Posted November 25, 2021 10 godzin temu, BartAcid napisał: Chyba jest to trzymane w rejestrze. Ale czy jedna wartość wystarczy do przeniesienia to musisz już sam ustalić metodą prób i błędów. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\MMDevices\Audio\Render\{jakas ciąg znaków}\FxProperties] mi się w tym kluczu pojawiają nazwy pod którymi zapisuje ustawienia korektora. Dobra, super znalazłam I jak teraz te ustawienie 'zaimplementować' na innym systemie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Rudio Posted November 26, 2021 Report Posted November 26, 2021 Eksport/import kluczy chyba ogarniesz. Quote
Recommended Posts