sasik007 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 witam zainstalowałem windows 10 i programem driver easy zainstalowealem wszystkie sterowniki i wszystko działa lecz mam problem jedynie z dzwiekiem ,,brak zainstaloweanego urzadzenia wyjsciowego,, ktos pomoze? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Szukaj po ID ten sterownik - ten ci powinien dociągnąć ten ster IObit Driver Booster RC 9.0.0.85 - link do prtable na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted October 30, 2021 Author Report Share Posted October 30, 2021 tym tez próbowałem i dalej nic dziwne pewno ma to zwiazek z tym ze zainstalowałem moda i jest tu wylaczona aktualizacja sterow przez win update . gdzie mam szukac tego id ? bo w menadzer urzadzen nie widze nigdzie zeby jakiegos sterownika brakowalo jedynie ten od grafiki ale tego nie potrzebuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mysle ze to cos z tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
37linx3 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Tak jak wyżej radzi kolega woj_ani217 po ID sprzętu - jak - szukaj na forum, IObit Driver to osobny program do wyszukiwania i instalowanie sterowników i nie ma nic wspólnego z Windows Update. Możesz także użyć SDI (Snappy Driver Installer) znajdziesz także na forum lub w internecie - też wyszukuję i instaluje brakujące sterowniki, a ma ich, że cho-cho. Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted October 30, 2021 Author Report Share Posted October 30, 2021 własnie uzyłem snappy i on ładnie pokazuje czego brakuje lecz nie znajduje go i nie mam pojecia jak to znalezc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Kolego co Ty kombinujesz jak koń pod górę ! Tu masz przykład : klikasz na ten co nie jest zainstalowany > szczegóły > identyfikator sprzętu i wklej tu te linijki to Ci znajdę te sterowniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted October 30, 2021 Author Report Share Posted October 30, 2021 juz zrobiłem działa wszystko ale dziekuje za odzew i chec pomocy. system zainstalowany i wstepnie ustawiony . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts