Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam chciałbym zaprezentować wam stworzony przeze mnie generator kluczy Windows XP Pro VLK :)

Jest to mój pierwszy stworzony przeze mnie program, a więc proszę o wyrozumiałość.

Jest to na razie wersja testowa, program będzie edytowany i zmieniany wielokrotnie :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wersja 1.0: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wersja 2.0: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Zmiany:

-dodano ikonę

-nowe tło i napisy

-większe litery

-pogrubione litery

-dodano opis aplikacji

-zablokowano powiększanie okna

-drobne poprawki wszystkiego

Stworzyłem go w Microsoft Visual Studio 2010

Program działa na zasadzie pokazywania kluczy z istniejącej listy, którą stworzyłem.

Nie generuje całkiem nowych kluczy, tylko istniejące/wpisane.

Posted

Witam chciałbym zaprezentować wam stworzony przeze mnie generator kluczy Windows XP Pro VLK :)

Jest to mój pierwszy stworzony przeze mnie program, a więc proszę o wyrozumiałość.

Jest to na razie wersja testowa, program będzie edytowany i zmieniany wielokrotnie :)

Stworzyłem go w Microsoft Visual Studio 2010

Dam ci rade do tego w ustawieniach programu MS VS 2010 ustaw aby nie można było powiększyć okna i zmień ikone :) 

Posted

Dam ci rade do tego w ustawieniach programu MS VS 2010 ustaw aby nie można było powiększyć okna i zmień ikone :)

Oczywiście. Zaraz wkleję wersję v2 :)

To nie jest generator, raczej spis kluczy.

Generuje ze spisu kluczy :)

Lepiej brzmi generator niż spis kluczy :)

Posted

Ogółem mógł byś zrobić takie coś że wybierasz wersje systemu Windows XP Pro Home edition i inne jakieś i wybierasz wersje a on do tej wersji którą wybierzemy generuje nam klucz takie coś było by lepsze :)

Edit.

Program teraz jest o wiele lepszy :)

Posted

Ogółem mógł byś zrobić takie coś że wybierasz wersje systemu Windows XP Pro Home edition i inne jakieś i wybierasz wersje a on do tej wersji którą wybierzemy generuje nam klucz takie coś było by lepsze :)

Edit.

Program teraz jest o wiele lepszy :)

Ogólnie ten mój programik generuje/pokazuje istniejące klucze które były wpisane do programu. Nie tworzy całkiem nowych.

Co do tych innych, to wcześniej stworzyłem dla XP Pro i XP Home. Ale niestety takie coś nie może być na forum. Mogę Ci dać na priv.