pasi17 Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Witam chciałbym zaprezentować wam stworzony przeze mnie generator kluczy Windows XP Pro VLK Jest to mój pierwszy stworzony przeze mnie program, a więc proszę o wyrozumiałość. Jest to na razie wersja testowa, program będzie edytowany i zmieniany wielokrotnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja 1.0: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja 2.0: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zmiany: -dodano ikonę -nowe tło i napisy -większe litery -pogrubione litery -dodano opis aplikacji -zablokowano powiększanie okna -drobne poprawki wszystkiego Stworzyłem go w Microsoft Visual Studio 2010 Program działa na zasadzie pokazywania kluczy z istniejącej listy, którą stworzyłem. Nie generuje całkiem nowych kluczy, tylko istniejące/wpisane. Quote
Guest znaffca Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 instalacyjnych ? czy do vl? jak do vl to biore. hehe Quote
pasi17 Posted June 16, 2015 Author Report Posted June 16, 2015 instalacyjnych ? czy do vl? jak do vl to biore. hehe Zrobiłem z kluczami VLK Quote
m4s Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 To nie jest generator, raczej spis kluczy. Quote
mateusz73 Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Witam chciałbym zaprezentować wam stworzony przeze mnie generator kluczy Windows XP Pro VLK Jest to mój pierwszy stworzony przeze mnie program, a więc proszę o wyrozumiałość. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to na razie wersja testowa, program będzie edytowany i zmieniany wielokrotnie Stworzyłem go w Microsoft Visual Studio 2010 Dam ci rade do tego w ustawieniach programu MS VS 2010 ustaw aby nie można było powiększyć okna i zmień ikone Quote
pasi17 Posted June 17, 2015 Author Report Posted June 17, 2015 Dam ci rade do tego w ustawieniach programu MS VS 2010 ustaw aby nie można było powiększyć okna i zmień ikone Oczywiście. Zaraz wkleję wersję v2 To nie jest generator, raczej spis kluczy. Generuje ze spisu kluczy Lepiej brzmi generator niż spis kluczy Quote
mateusz73 Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Ogółem mógł byś zrobić takie coś że wybierasz wersje systemu Windows XP Pro Home edition i inne jakieś i wybierasz wersje a on do tej wersji którą wybierzemy generuje nam klucz takie coś było by lepsze Edit. Program teraz jest o wiele lepszy Quote
pasi17 Posted June 17, 2015 Author Report Posted June 17, 2015 Ogółem mógł byś zrobić takie coś że wybierasz wersje systemu Windows XP Pro Home edition i inne jakieś i wybierasz wersje a on do tej wersji którą wybierzemy generuje nam klucz takie coś było by lepsze Edit. Program teraz jest o wiele lepszy Ogólnie ten mój programik generuje/pokazuje istniejące klucze które były wpisane do programu. Nie tworzy całkiem nowych. Co do tych innych, to wcześniej stworzyłem dla XP Pro i XP Home. Ale niestety takie coś nie może być na forum. Mogę Ci dać na priv. Quote
WinSxS Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Zablokuj edycję w polu klucza, jak na razie da się wycinać i modyfikować Quote
Recommended Posts