lenin55 Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 Jak w tym systemie podczas instalacji ominąć tworzenie konta Microsoft i móc utworzyć konto lokalne? ela123 likes this Quote
stanq Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 odłącz internet nudzija likes this Quote
Wieniowaty Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 10 godzin temu, stanq napisał: odłącz internet Niekoniecznie. Nigdy nie odłączam internetu i nigdy nie tworzę konta Microsoft - na żadnym modzie. Trzeba z uwagą czytać co jest na ekranie i naciskać co potrzebne. Quote
Mailstorm Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 Koledzy! Drogi Sromotniku zawsze jadę na Twoim buildzie każdej windy jest wręcz idealny jak dla mnie lepszego nie ma. Od niedawna mam następujący problem odpalam program ( gre Lineage 2 ) i po kilku sekundach się sama zamyka nie wiadomo czemu żadna zmiana ustawień zgodności nic nie daje po prostu PUFF znika. Pewnie bedziesz wiedział dlaczego tak się dzieje i co mogę zrobić żeby rozwiązać swój problem. simco74 likes this Quote
Recommended Posts