Jump to content

Jakie gry polecacie, w jakie jeszcze nie grałem

MadDragory

Recommended Posts

Hej a coś ze Star Wars grałeś ?

2 godziny temu, MadDragory napisał:

Specyfikacja z pierwszego post'a

Windows 7 Pro x64

GPU : Nvidia GeForce GT 430 1Gb DDR3  ( jeszcze muszę męczyć się z tą kartą )
CPU :   i5-3470  
Pamięć ram :   8Gb DDR3  1600MHz

Dysk twardy:  500Gb WD Blue

Zasilacz:         SilentiumPC Vero L1 500W

Wczoraj kupiłem Murdered: Śledztwo zza grobu za 22.50 zł i zostało mi  tyle samo na jeszcze jedną lub dwie gry. 

Jak myślicie jaką warto jeszcze kupić w promo na steam? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po za tym co w/w to GPU i tak będę wymieniał na RX570 :E .  Do 700 zł jeszcze dalekooooo ale myślę że warto (za nową ).

Trudno powiedzieć  tak na Steamie sa fajne gry i różne gatunki możesz spróbować i zobaczyć co i jak !!

Godzinę temu, Poll300 napisał:

Hej nie wiem czemu ale nie ma mojego jednego tematu ?? pytałem w nim o gry które można zagrać pod podaną konfigurację sprzętową którą wymieniłem a dziś patrzę i nie ma :excl: :excl:

Może nie dodałeś odpowiedzi ? W koszu nic nie ma

Godzinę temu, Poll300 napisał:

Hej nie wiem czemu ale nie ma mojego jednego tematu ?? pytałem w nim o gry które można zagrać pod podaną konfigurację sprzętową którą wymieniłem a dziś patrzę i nie ma :excl: :excl:

Edytowałem twój post, na prośbę autora tematu, szukasz gier pod swój konfig napisz nowy temat.

Jak myślicie da rade pograć w   Wolfenstein: The Old Blood ? 

W Wolfenstein: The New Order  obecnie gram i tylko tnie się gdy muszę podjąć jakąś decyzje np. gdy zwariowany doktorek  rozkazuje   wybrać "królika" do testów/eksperymentu lub w pociągu z obrazkami/zdjęciami, które mam wybierać itd.

Ostatnio ogrywam Batmana dokładniej serię Arkham. Ograłem Asylum i City, za niedługo będę zabierał się za Origins i Knight. Ogólnie mogę polecić serdecznie, świetna seria z super fabułą i jeszcze lepszą rozgrywką. Elementy bijatyki, skradania a i przy niektórych zagadkach jest nad czym pogłówkować a co najważniejsze jak dla mnie to mega klimat i tzw "wczuta" w super bohatera, która jest świetnie zrealizowana. Polecam serdecznie. :)

Większość gier z tematu kupiłem itd .
Dostałem od brata kartę podarunkową  steam 40zł ( ogólnie mam 45) i nwm jaką gierkę warto kupić (1 lub 2 gry), szukam i szukam a tam same gnioty <_<.

Life is Strange  obecnie napisy  itd hmm są w trakcie tłumaczenia  za pomocą google translator  :E.

Ostatnio sam mam kryzys twórczy.

Thief

Zacna seria. Polecam.

SnowRunner 

błoto, błoto i śnieg nigdy się nie zmienia..

Moons of Madness

Deliver Us The Moon

indyk symulatory chodzenia czyli drama w kosmosie..

Conan Exiles

na serwerach trochę pusto, dla pojedynczego gracza szybko się nudzi. mam do tej gry sentyment.

Call to Arms - Gates of Hell: Ostfront

wojna to piekło, strategia RTS z okresu II Wojny Światowej..

X4 Foundations

symulator, strategia w przestrzeni kosmicznej. plus paczka modów - może wciągnie.

najgorsze kiedy człowiek twierdzi że widział już wszystko, oznacza to starość, albo na szczęście tylko znudzenie..

Specs:
Windows 10 Pro x64

GPU :  Gigabyte Radeon RX 570 GAMING 4GB GDDR5
CPU :  i5-3470  
Pamięć ram    8Gb DDR3  1600MHz

Dysk SSD : Samsung 500GB i 240GB Exceria
Dysk HDD : Seagate Barracuda 1TB | cache 64 MB | 7200 obr./min

Zasilacz : SilentiumPC Supremo FM2 650W 80 Plus Gold

Ciekawe czy mój złomek da radę Days Gone 🤔