dywalo55 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Hej, mam proste pytanie czy na tym set-upie jest mozliwosc zainstalowania win7? Rady porady dla nowicjusza?: ) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Według producenta tylko WIN 10 ale można poczytaj w poradnikach masz tam wszystko na ten temat . Czy Ty sobie z tym dasz radę ? wątpliwa sprawa ale próbuj " jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz " . Cytuj
VACek Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Nawet nie kombinuj z win7 więcej zaszkodzisz niż pomożesz, jako że jesteś nowicjuszem zainstaluj czystą 10 + optymalizacja. Cytuj
Sayidov Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 Podmienić install.wim z windows 7 do instalatora windows 10 i działa. Cytuj
VACek Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 11 minut temu, Sayidov napisał: Podmienić install.wim z windows 7 do instalatora windows 10 i działa. Ale to jest lapek 8gen i na to nie ma sterów pod w7. nudzija lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 26 minut temu, M4T napisał: Ale to jest lapek 8gen i na to nie ma sterów pod w7. Ja mam 9gen i win7 + wszystkie stery. Ale roboty z tym nieco jest... Cytuj
VACek Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 1 minutę temu, srom-otnik napisał: Ja mam 9gen i win7 + wszystkie stery. Ale roboty z tym nieco jest... Ja rozumiem ale nie porównuj siebie do nowicjusza Cytuj
Sayidov Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 46 minut temu, M4T napisał: Ale to jest lapek 8gen i na to nie ma sterów pod w7. Są, instalowałem w7 na takim sprzęcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi