Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/24/2021 at 9:27 AM, mateuszm31 said:

mysle nad instalacja tego systemu, powinien lepiej smigac niz zwykla 7. Ale strasznie mnie odstrasza ten wyglad kompozycji :D mam  nadzieje  ze mozna ustawić domyslna win7?

da sie bez problemu, sam pierwsze co to przywracam domysla kompozycje siódemki bo te to jakis zart (moja opinia)

Posted

Kusi mnie instalacja wersji zwykłej na starym lapku, pytanie tylko, czy bez dodatkowych operacji system będzie zainstalowany po polsku?

Drugie pytanie, widzę tylko link do ISO extreme... tam też będzie instalator do pełnej? czy linki gdzieś powygasały?

Posted
W dniu 20.06.2021 o 12:01, srom-otnik napisał:

II. Instalacja:

Po zbootowaniu nośnika, do wyboru jest 12 obrazów instalacyjnych: HP; HP (USB, NVMe); HP Lite; HP Lite (USB, NVMe); HP Extreme; HP Extreme (USB, NVMe); Pro; Pro (USB, NVMe); Pro Lite; Pro Lite (USB, NVMe); Pro Extreme; Pro Extreme (USB, NVMe). Jeśli nie ukazuje się ich pełna lista, należy dodać do folderu SOURCES na pendrive plik ei.cfg z linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pierwsze pytanie - odpowiedź na zrzucie ekranu  :)

Mcin likes this
Posted

u mnie wyskakuje takie coś(sumy kontrolne się zgadzają). Zmieniałem już nośnik z którego instaluje i to samo. EDIT: na virtualce ten sam błąd.EDIT2: okazuje się, że moje oba peny już się nie nadają do instalek windows ehh.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

teka83 likes this
Posted

Witam, posiadam problem z wersją HP Pełną. Otóż tam gdzie powinno pisać "Witamy" nie ma nic. Nawet obrazka który powinien się znajdować na dolnej części ekranu. Jest jakieś rozwiązanie? Już reinstall systemu był i brak efektów. Próbowałem sfc /scannow i coś tam znalazło ale nie potrafiło naprawić.

Posted
Witam, posiadam problem z wersją HP Pełną. Otóż tam gdzie powinno pisać "Witamy" nie ma nic. Nawet obrazka który powinien się znajdować na dolnej części ekranu. Jest jakieś rozwiązanie? Już reinstall systemu był i brak efektów. Próbowałem sfc /scannow i coś tam znalazło ale nie potrafiło naprawić.
To celowy zabieg autora. On te napisy po prostu usunął - zainstaluj innego moda jak chcesz mieć te napisy.

Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka

Posted
Godzinę temu, smaug123 napisał:

To celowy zabieg autora. On te napisy po prostu usunął - zainstaluj innego moda jak chcesz mieć te napisy.

Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka

Ok dzięki za odpowiedź 

Posted

Witam. 

Mam mały problem z podłączeniem pendrivea do usb, niby wykrywa ale nie mogę wejść  na niego [wykrywa go jako urządzenie, stacje dysków a nie pamięć]
Wie ktoś jak to rozwiązać? 

Dobra poradziłem sobie. Usunąłem wszystkie sterowniki od USB, znalazłem jakieś starsze i uruchomiłem ponownie laptopa. Któreś z tych rzeczy pomogło.

Posted

Witam chłopaki... próbowałem juz roznych penów , komputerów i ciągle to samo...zawsze wszystko było ok... jakieś pomysły? nie mogę umieścić zdjęcia ale komunikat brzmi:

"SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ZAINSTALOWAĆ WYMAGANYCH PLIKÓW. UPEWNIJ SIĘ, ŻE WSZYSTKIE PLIKI NIEZBĘDNE DO INSTALACJI SĄ DOSTĘPNE, A NASTĘPNIE PONOWNIE URUCHOM INSTALACJĘ. KOD BŁĘDU: 0x8007025D"
pomocy, błagam !!!!!!!!!!

Posted
Godzinę temu, wuzellepli napisał:

Ma ktoś może działający aktywator do tego windowsa? Próbowałem chyba każdego i żaden nie aktowywał. 

A próbowałeś tym?: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Czy mógł bym poprosić kogoś o pomoc? Zainstalowałem czarne ikonki z "modyfikacji" ale są paskudne. Czy istnieje jakiś sposób na przywrócenie oryginalnych? niby błahostka, ale nie potrafię sobie z tym poradzić, a wstyd przywracać kopię z takiego powodu.

Posted
2 godziny temu, jozi napisał:

Czy mógł bym poprosić kogoś o pomoc? Zainstalowałem czarne ikonki z "modyfikacji" ale są paskudne. Czy istnieje jakiś sposób na przywrócenie oryginalnych? niby błahostka, ale nie potrafię sobie z tym poradzić, a wstyd przywracać kopię z takiego powodu.

Po instalacji systemu powinieneś mieć na pulpicie folder TUNING, w nim jest folder "zmiana ikon" w środku jest plik exe do zmiany na czarne ikony i 

plik exe do zmiany na żółte ikony(oryginalne).

Posted

@Layon problem w tym, że w u mnie to wygląda inaczej. W folderze "TUNING" mam folder "WYGLĄD" w którym jest tylko jeden exe - "Czarne ikony JG7" i to wszystko. Masz może namiar na exe o którym piszesz?

Posted
2 godziny temu, jozi napisał:

@Layon problem w tym, że w u mnie to wygląda inaczej. W folderze "TUNING" mam folder "WYGLĄD" w którym jest tylko jeden exe - "Czarne ikony JG7" i to wszystko. Masz może namiar na exe o którym piszesz?

Proszę bardzo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jozi likes this
Posted
W dniu 1.11.2021 o 13:50, teka83 napisał:

Witam chłopaki... próbowałem juz roznych penów , komputerów i ciągle to samo...zawsze wszystko było ok... jakieś pomysły? nie mogę umieścić zdjęcia ale komunikat brzmi:

"SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ZAINSTALOWAĆ WYMAGANYCH PLIKÓW. UPEWNIJ SIĘ, ŻE WSZYSTKIE PLIKI NIEZBĘDNE DO INSTALACJI SĄ DOSTĘPNE, A NASTĘPNIE PONOWNIE URUCHOM INSTALACJĘ. KOD BŁĘDU: 0x8007025D"
pomocy, błagam !!!!!!!!!!

Nie ściągaj z hostingu megashare,  miałem to samo inna suma kontrolna... Z goggledrive ściągnęło się poprawnie

teka83 and daytek like this
Posted
W dniu 4.10.2021 o 19:09, kajdaniec napisał:

u mnie wyskakuje takie coś(sumy kontrolne się zgadzają). Zmieniałem już nośnik z którego instaluje i to samo. EDIT: na virtualce ten sam błąd.EDIT2: okazuje się, że moje oba peny już się nie nadają do instalek windows ehh.

Wyskakuje takie coś próbowałem na rożnych nośnikach i różnych komputerach.