mateuszm31 Posted September 24, 2021 Report Posted September 24, 2021 mysle nad instalacja tego systemu, powinien lepiej smigac niz zwykla 7. Ale strasznie mnie odstrasza ten wyglad kompozycji mam nadzieje ze mozna ustawić domyslna win7? Quote
niger12 Posted September 25, 2021 Report Posted September 25, 2021 On 9/24/2021 at 9:27 AM, mateuszm31 said: mysle nad instalacja tego systemu, powinien lepiej smigac niz zwykla 7. Ale strasznie mnie odstrasza ten wyglad kompozycji mam nadzieje ze mozna ustawić domyslna win7? da sie bez problemu, sam pierwsze co to przywracam domysla kompozycje siódemki bo te to jakis zart (moja opinia) Quote
Franc Posted September 25, 2021 Report Posted September 25, 2021 Ta ze zdjęć nie jest domyślną kompozycją po zainstalowaniu systemu - nie musisz się obawiać, jest kilka skórek do wyboru Quote
mateuszm31 Posted October 2, 2021 Report Posted October 2, 2021 system git, wszystko pięknie smiga, kompozycja jest domyślna windowsa, aktywowano Dazem, ale konieczne bylo podac w drugiej zakładce inny klucz Quote
Mcin Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 Kusi mnie instalacja wersji zwykłej na starym lapku, pytanie tylko, czy bez dodatkowych operacji system będzie zainstalowany po polsku? Drugie pytanie, widzę tylko link do ISO extreme... tam też będzie instalator do pełnej? czy linki gdzieś powygasały? Quote
zdzisiek24 Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 W dniu 20.06.2021 o 12:01, srom-otnik napisał: II. Instalacja: Po zbootowaniu nośnika, do wyboru jest 12 obrazów instalacyjnych: HP; HP (USB, NVMe); HP Lite; HP Lite (USB, NVMe); HP Extreme; HP Extreme (USB, NVMe); Pro; Pro (USB, NVMe); Pro Lite; Pro Lite (USB, NVMe); Pro Extreme; Pro Extreme (USB, NVMe). Jeśli nie ukazuje się ich pełna lista, należy dodać do folderu SOURCES na pendrive plik ei.cfg z linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pierwsze pytanie - odpowiedź na zrzucie ekranu Mcin likes this Quote
Mcin Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 No i gitara. Zmyliła mnie nazwa pliku i rozmiar, założyłem e to okrojony instalator bez lite i full... Quote
kajdaniec Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 u mnie wyskakuje takie coś(sumy kontrolne się zgadzają). Zmieniałem już nośnik z którego instaluje i to samo. EDIT: na virtualce ten sam błąd.EDIT2: okazuje się, że moje oba peny już się nie nadają do instalek windows ehh. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teka83 likes this Quote
Dabronik Posted October 14, 2021 Report Posted October 14, 2021 U mnie niestety nie działa ta modyfikacja ze sterownikami NVME jak i bez nich, a szkoda Quote
SpeedyES Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 Witam, posiadam problem z wersją HP Pełną. Otóż tam gdzie powinno pisać "Witamy" nie ma nic. Nawet obrazka który powinien się znajdować na dolnej części ekranu. Jest jakieś rozwiązanie? Już reinstall systemu był i brak efektów. Próbowałem sfc /scannow i coś tam znalazło ale nie potrafiło naprawić. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 Witam, posiadam problem z wersją HP Pełną. Otóż tam gdzie powinno pisać "Witamy" nie ma nic. Nawet obrazka który powinien się znajdować na dolnej części ekranu. Jest jakieś rozwiązanie? Już reinstall systemu był i brak efektów. Próbowałem sfc /scannow i coś tam znalazło ale nie potrafiło naprawić. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]To celowy zabieg autora. On te napisy po prostu usunął - zainstaluj innego moda jak chcesz mieć te napisy.Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Quote
SpeedyES Posted October 17, 2021 Report Posted October 17, 2021 Godzinę temu, smaug123 napisał: To celowy zabieg autora. On te napisy po prostu usunął - zainstaluj innego moda jak chcesz mieć te napisy. Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Ok dzięki za odpowiedź Quote
Memciu Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 Witam. Mam mały problem z podłączeniem pendrivea do usb, niby wykrywa ale nie mogę wejść na niego [wykrywa go jako urządzenie, stacje dysków a nie pamięć] Wie ktoś jak to rozwiązać? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Dobra poradziłem sobie. Usunąłem wszystkie sterowniki od USB, znalazłem jakieś starsze i uruchomiłem ponownie laptopa. Któreś z tych rzeczy pomogło. Quote
marekas1 Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 Witam. Chciałbym zassać , a tu taki obrazek. O co chodzi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
tadziu123 Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 7 minut temu, marekas1 napisał: Chciałbym zassać , a tu taki obrazek. O co chodzi? Sprawdź na innej przeglądarce bo na chrome idzie bez problemu. Quote
marekas1 Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 Firefox-nie widzi pliku. Opera twierdzi , że niebezpiecznie. Trudno Quote
teka83 Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 Witam chłopaki... próbowałem juz roznych penów , komputerów i ciągle to samo...zawsze wszystko było ok... jakieś pomysły? nie mogę umieścić zdjęcia ale komunikat brzmi: "SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ZAINSTALOWAĆ WYMAGANYCH PLIKÓW. UPEWNIJ SIĘ, ŻE WSZYSTKIE PLIKI NIEZBĘDNE DO INSTALACJI SĄ DOSTĘPNE, A NASTĘPNIE PONOWNIE URUCHOM INSTALACJĘ. KOD BŁĘDU: 0x8007025D" pomocy, błagam !!!!!!!!!! Quote
wuzellepli Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 Ma ktoś może działający aktywator do tego windowsa? Próbowałem chyba każdego i żaden nie aktowywał. Quote
Layon Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 Godzinę temu, wuzellepli napisał: Ma ktoś może działający aktywator do tego windowsa? Próbowałem chyba każdego i żaden nie aktowywał. A próbowałeś tym?: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
bambo1969 Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 A może to[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jozi Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 Czy mógł bym poprosić kogoś o pomoc? Zainstalowałem czarne ikonki z "modyfikacji" ale są paskudne. Czy istnieje jakiś sposób na przywrócenie oryginalnych? niby błahostka, ale nie potrafię sobie z tym poradzić, a wstyd przywracać kopię z takiego powodu. Quote
Layon Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 2 godziny temu, jozi napisał: Czy mógł bym poprosić kogoś o pomoc? Zainstalowałem czarne ikonki z "modyfikacji" ale są paskudne. Czy istnieje jakiś sposób na przywrócenie oryginalnych? niby błahostka, ale nie potrafię sobie z tym poradzić, a wstyd przywracać kopię z takiego powodu. Po instalacji systemu powinieneś mieć na pulpicie folder TUNING, w nim jest folder "zmiana ikon" w środku jest plik exe do zmiany na czarne ikony i plik exe do zmiany na żółte ikony(oryginalne). Quote
jozi Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 @Layon problem w tym, że w u mnie to wygląda inaczej. W folderze "TUNING" mam folder "WYGLĄD" w którym jest tylko jeden exe - "Czarne ikony JG7" i to wszystko. Masz może namiar na exe o którym piszesz? Quote
Layon Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 2 godziny temu, jozi napisał: @Layon problem w tym, że w u mnie to wygląda inaczej. W folderze "TUNING" mam folder "WYGLĄD" w którym jest tylko jeden exe - "Czarne ikony JG7" i to wszystko. Masz może namiar na exe o którym piszesz? Proszę bardzo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jozi likes this Quote
jozi Posted November 9, 2021 Report Posted November 9, 2021 3 godziny temu, Layon napisał: Proszę bardzo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pięknie dziękuję. Wszystko gra. Quote
Mzenio Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 W dniu 1.11.2021 o 13:50, teka83 napisał: Witam chłopaki... próbowałem juz roznych penów , komputerów i ciągle to samo...zawsze wszystko było ok... jakieś pomysły? nie mogę umieścić zdjęcia ale komunikat brzmi: "SYSTEM WINDOWS NIE MOZE ZAINSTALOWAĆ WYMAGANYCH PLIKÓW. UPEWNIJ SIĘ, ŻE WSZYSTKIE PLIKI NIEZBĘDNE DO INSTALACJI SĄ DOSTĘPNE, A NASTĘPNIE PONOWNIE URUCHOM INSTALACJĘ. KOD BŁĘDU: 0x8007025D" pomocy, błagam !!!!!!!!!! Nie ściągaj z hostingu megashare, miałem to samo inna suma kontrolna... Z goggledrive ściągnęło się poprawnie teka83 and daytek like this Quote
daytek Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 Dzięki za moda chodzi super bez błędów(lite). Quote
pawelb28051988 Posted December 9, 2021 Report Posted December 9, 2021 W dniu 4.10.2021 o 19:09, kajdaniec napisał: u mnie wyskakuje takie coś(sumy kontrolne się zgadzają). Zmieniałem już nośnik z którego instaluje i to samo. EDIT: na virtualce ten sam błąd.EDIT2: okazuje się, że moje oba peny już się nie nadają do instalek windows ehh. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wyskakuje takie coś próbowałem na rożnych nośnikach i różnych komputerach. Quote
bunio1 Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 Widocznie iso źle ściągnięte, sumy kontrolne sprawdzone? Quote
pawelb28051988 Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 1 godzinę temu, bunio1 napisał: Widocznie iso źle ściągnięte, sumy kontrolne sprawdzone? Dziwne sumy niby ok ściąłem z dysku google i działa Quote
Recommended Posts