srom-otnik Posted July 11, 2021 Author Report Share Posted July 11, 2021 12 godzin temu, mankiewicz napisał: JEST WSZYSTKO DOBRZE - testowane kilka godzin, żadnych uwag Bardzo się cieszę, że jest tak, jak mówisz PZDR! Selixer91 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolu Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Testowałem Extreme na starym Laptopie, systemik działa bardzo stabilnie, programy się instalują. Czekam na wersję Home Premium bo mam taką licencję. Podziękowania za bardzo dobrze wykonaną pracę! srom-otnik likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beri222 Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 zainstalowałem, śmiga elegancko srom-otnik likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 11, 2021 Author Report Share Posted July 11, 2021 Z nowym iso zaczekam do wtorku, chcę sprawdzić, czy wszystkie nowe łatki WU zainstalują się poprawnie na wersjach pełnych HP i Pro. Tolu, beri222 and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plusik Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 5 godzin temu, srom-otnik napisał: Z nowym iso zaczekam do wtorku, chcę sprawdzić, czy wszystkie nowe łatki WU zainstalują się poprawnie na wersjach pełnych HP i Pro. Czyli będę miał co testować . twoje modyfikacje zawsze są solidnie zrobione . I jak mi odpowiadają po testowaniu to zaraz są nagrywane na Pen i do archiwum srom-otnik likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolu Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 Przy próbie instalacji Libre Office wyskakuje taki błąd! Windows 7 Extreme.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 12, 2021 Author Report Share Posted July 12, 2021 17 minut temu, Tolu napisał: Przy próbie instalacji Libre Office wyskakuje taki błąd! Windows 7 Extreme.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale instalacja idzie mimo to dalej i można w pełni zainstalować LO Tolu likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 2 godziny temu, srom-otnik napisał: Ale instalacja idzie mimo to dalej i można w pełni zainstalować LO dla świętego spokoju dodaj do iso ten update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 12, 2021 Author Report Share Posted July 12, 2021 2 minuty temu, smaug123 napisał: dla świętego spokoju dodaj do iso ten update Nie, iso zamknięte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 2 minuty temu, srom-otnik napisał: Nie, iso zamknięte a to szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo44 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Dwa laptopy czekają od rana na Home Premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolu Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 19 minut temu, dzolo44 napisał: Dwa laptopy czekają od rana na Home Premium I mój także! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 13, 2021 Author Report Share Posted July 13, 2021 Dziś późnym wieczorem będzie do pobrania, chyba że coś wyskoczy nieprzewidzianego. JanKo6, puntoswift and Tolu like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo44 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Super. Czekamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusbio Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Cześć link nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Godzinę temu, virusbio napisał: Cześć link nie działa Czy ty chłopie potrafisz myśleć? - nie działa bo usunięty. Jest ładowane finalne ISO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 13, 2021 Author Report Share Posted July 13, 2021 Gotowe stanq, Layon, ziomek1993 and 2 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor74 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Serdeczne podziękowanie,to testujemy. Tolu and srom-otnik like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Niedługo potestuję, bardzo dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swierk Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Hej SROM-otniku, bardzo bym przyjął to ISO ale używając Tapatalk klikając na link do mega przenosi mnie do głównej strony a próbując pobrać załącznik txt dzieje się tak samo... Nadmienię że parę dni temu używając też Tapatalk'a bez problemu otwarłem link do mega z twojej innej dystrybucji Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plusik Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Zainstalowałem system i jak zawsze nie ma do niego zastrzeżeń już jest nagrany na Pena i dodany do archiwum . Dobra robota srom-otniku srom-otnik likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chopek Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Najlepsze mody , dziękuje MiloszGames and srom-otnik like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 @srom-otnikCoś instalacja z tymi sterami nie działa. Jak to naprawić? Problemy: 1. Windows uruchamia się wiecznie 2. Często wyskakuje BSOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek1993 Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 2 minuty temu, smaug123 napisał: @srom-otnikCoś instalacja z tymi sterami nie działa. Jak to naprawić? Problemy: 1. Windows uruchamia się wiecznie 2. Często wyskakuje BSOD Jeśli chodzi i lapki i Piece to tak. Wybieraj wersję bez jakichkolwiek sterów usb i nvme. Możesz mieć problem później z instalacją innych sterów chipsetu lub usb ... Może też tak być że zainstalujesz a nie będą ci "działać porty usb" A wcześniej powinieneś sobie przygotować katalog ze sterami tymi najważniejszymi.... 1.uruchamia sie wiecznie ? Co to ma znaczyć wiecznie ? W nieskończoność ? Czy problem z uruchomieniem systemu do pulpitu .... 2. Jakei to są bsody. Podaj chociaż kody bsodów... My tu szklanej kuli nie posiadamy i nie umiemy wróżyć z fusów itp teka83 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 13 godzin temu, ziomek1993 napisał: Jeśli chodzi i lapki i Piece to tak. Wybieraj wersję bez jakichkolwiek sterów usb i nvme. Możesz mieć problem później z instalacją innych sterów chipsetu lub usb ... Może też tak być że zainstalujesz a nie będą ci "działać porty usb" A wcześniej powinieneś sobie przygotować katalog ze sterami tymi najważniejszymi.... 1.uruchamia sie wiecznie ? Co to ma znaczyć wiecznie ? W nieskończoność ? Czy problem z uruchomieniem systemu do pulpitu .... 2. Jakei to są bsody. Podaj chociaż kody bsodów... My tu szklanej kuli nie posiadamy i nie umiemy wróżyć z fusów itp chodzi o to, że uruchamianie systemu zatrzymuje się na ekranie "Trwa uruchamianie systemu Windows" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzolo44 Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 To raczej nie Home Premium ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimsim Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Słuchajcie, zainstalowałem wersję Extreme i jeśli windows update jest wyłączone to jak najlepiej mam pobrać sterowniki? Osobiście zainstalowałem ręcznie wifi i wtedy użyłem programu do wyszukiwania sterowników - driver booster (kupiona licencja) w tym przypadku. Po kilku resetach system zaczął się ładować wyraźnie dłużej niż ten, który miałem do tej pory od kilku lat (czysty system). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted July 16, 2021 Author Report Share Posted July 16, 2021 15 minut temu, dimsim napisał: Po kilku resetach system zaczął się ładować wyraźnie dłużej niż ten, który miałem do tej pory od kilku lat (czysty system). Sterowniki ze strony producenta podzespołów, to najlepsze co możesz zrobić. Jak masz stary system w formie kopii wykonanej offline np przez Acronisa - przywróć go i wykonaj kopię sterów DriverMagicianem. Po zainstalowaniu nowego systemu, przywróć kopię sterów też DriverMagicianem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Wrzuciłem na laptopa wersję HP Lite i na razie wszystko OK srom-otnik likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbielak012 Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 W dniu 15.07.2021 o 10:18, smaug123 napisał: chodzi o to, że uruchamianie systemu zatrzymuje się na ekranie "Trwa uruchamianie systemu Windows" Nie instalowałeś z przypiętym kablem do internetu? Winy likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts