Jump to content

ZolinOS - 20H2/X64/PRO/TOOLBOX/UPDATE

P4VL0

Recommended Posts

15 minut temu, Atondo napisał:

Jesteś pewny, że pisałeś samemu od podstaw swój ,,autorski" program? Czy może tak jak tutaj lubiany muchomorek za czasów gdy angielski był czymś mega trudnym dla rodaków(czasy XP-ka) chcesz zrobić kariere modera na skróty? 

Podeśle w wolnym czasie to dzieło do kogoś kto powinien się tym zainteresować, po rozebraniu na czynniki pierwsze będzie wszystko wiadomo(chyba, że skasowałeś już to ,,coś" bo jak widze po komentarzu uzytkownika Blejdo nie ma tego w systemie)

Przecież ten toolbox to czysty batch nic skomplikowanego jakbyś umiał szukać to byś znalazł kod źródłowy w systemie po zainstalowaniu 
jedyne co tam jest to menu, używanie curl  oraz dism i tyle 

Grzegorz S1980 likes this

2 minuty temu, kamiloxf napisał:

Przecież ten toolbox to czysty batch nic skomplikowanego jakbyś umiał szukać to byś znalazł kod źródłowy 

Może jakbyś przeczytał, że zrozumieniem to byś zrozumiał, że nie pobrałem tego dzieła i dopiero to zrobię(chyba, że skasował ten program bo z tego co pisał pewien użytkownik forum nie ma nic takiego po instalacji )

Obecnie czekam na odpowiedz autora tematu czy owe dzieło znajduje sie w zamieszczonym linku

PS przy okazji można sprawdzić całą reszte czy to czasem nie jest chamski ctrl+c

2 minuty temu, Atondo napisał:

Może jakbyś przeczytał, że zrozumieniem to byś zrozumiał, że nie pobrałem tego dzieła i dopiero to zrobię(chyba, że skasował ten program bo z tego co pisał pewien użytkownik forum nie ma nic takiego po instalacji )

Jest w systemie od wydania, bo iso nie zostało zmienione od publikacji 

Mogę z 1000% pewnością  zagwarantować, że nie jest to klon żadnego rozwiązania na forum 

7 minut temu, kamiloxf napisał:

@Atondo
Już w wielu wypadkach modów było tak, że instalator w10 czegoś nie doinstalował (źle pobrane iso, błąd w wypaleniu itp.)  toolbox wygląda tak: 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki za zdjęcie faktycznie nie wygląda to na trudne do dekompilacji(podobny poziom trudnosci jak w modach muchomorka) w takim wypadku sam postaram się to i owo sprawdzić i dla pewności podeśle do sprawdzonego modera. Do 2 tygodni opisze czy wszystko jest tutaj jak nalezy i kto wie moze bedzie pochwala+pozytywny feedback za brak kopiowania cudzej pracy

kamiloxfDziś 16:37
@Atondo tak samo toolboxa z zolina nie dekompiluje się ponieważ jedyne co zobaczysz to że plik jest pobierany z serwera przy starcie programu

I napisał ci to EKSPERT :L

@Atondo to sypnij pan dowodami o kopiowaniu bo oczerniać jednego z najbardziej szanowanych moderów na forum nie jest na miejscu poza tym piszesz o dekompilacji rozwiązań autorskich sromotnika ciekawe po kiego skoro to batch i vbs a nie C#/C++

Tu także masz.

Kółko wzajemnej adoracji spore ale jak wam rozmontuje pare modów pokazując co mają wszczepione+porównania to szybko zmienicie swoje myślenie.

CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ !

I jeszcze takie pytanie - dałoby się założyć ci sprawę - o ochronie moich dóbr osobistych - wykorzystując twoje wpisy w tym temacie - a zwłaszcza twoje komentarze?

Ostatnio wielu wygrywa sprawy o zniesławienie:D

Tu jakieś zniesławienia i inne kradzieże praw autorskich, a ja bym chciał tylko wiedzieć, tak jak wielu użytkowników wcześniej, co zostało wycięte i wyłączone, a co dodane (oprócz toolboxa). Napisane jest, że jest to system na podstawie moda "W10 X64 2009 by P4VL0 HOME PRO", ale na stronie tego moda również nie ma nic napisane co jest wycięte. Na innych modach P4VL0 jest cała lista - czy ona tyczy się każdego innego moda, czy skoro jej tutaj nie ma to nic nie było wycięte?

Tu jakieś zniesławienia i inne kradzieże praw autorskich, a ja bym chciał tylko wiedzieć, tak jak wielu użytkowników wcześniej, co zostało wycięte i wyłączone, a co dodane (oprócz toolboxa). Napisane jest, że jest to system na podstawie moda "W10 X64 2009 by P4VL0 HOME PRO", ale na stronie tego moda również nie ma nic napisane co jest wycięte. Na innych modach P4VL0 jest cała lista - czy ona tyczy się każdego innego moda, czy skoro jej tutaj nie ma to nic nie było wycięte?
Witaj, nie wiem co jest wycięte bo się na tym za bardzo nie znam ale mogę polecić ten system, nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa, najważniejsze dla mnie że system można aktualizować przez toolbox a nie jak w innych modach aktualizacja się pobiera bez mojej wiedzy, mam limit danych. Aktualizacja przechodzi gładko. Po zainstalowaniu tego moda nie ma Windows defender co dla mnie jest ok, po aktualizacji już jest defender. Po aktualizacji nie zauważyłem żadnego pogorszenia w płynności systemu, nic nie zamula.

Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka

1 godzinę temu, pawelek1980 napisał:

najważniejsze dla mnie że system można aktualizować przez toolbox a nie jak w innych modach aktualizacja się pobiera bez mojej wiedzy, mam limit danych

W każdym  czy to modzie czy czystym  możesz to zablokować z tym to akurat nie ma problemu , gorzej jest z Defenderem  pomimo wycięcia go  tak jak piszesz po aktualizacji  to badziewie wraca  bo ma 

za dużo  spójności  jest i na to rada   użycie  zaraz po aktualizacji   programiku defendercontrol  z Edge jest tak samo  wraca jak bumerang  .

1 godzinę temu, pawelek1980 napisał:

ale mogę polecić ten system, nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa,

i to jest najważniejsze żeby działał dobrze  co nie znaczy że na innym sprzęcie będzie również  dobrze  " ile parafii tylu  księży  "   .

Jaka  by to nie była modyfikacja  to  za tą  pracę  należy się  szacunek  bo  jedenastka  nie jest  takim pstryknięciem do modyfikacji   ma za dużo zależności  i system wywalić  w  " kosmos " nie jest problemem.

8 minut temu, pawelek1980 napisał:

Musisz pobrać aktywator który jest na tym forum.

Na tym forum czy w poście?
Jeżeli na forum to czy mółbym prosić o podesłanie aktualnego linku do aktywatora?

Pozdrawiam,
hadesik28

Cześć i Czołem Bracia WinCLUB!

Na tym forum czy w poście?
Jeżeli na forum to czy mółbym prosić o podesłanie aktualnego linku do aktywatora?

Pozdrawiam,
hadesik28

Cześć i Czołem Bracia WinCLUB!

Jest to aktywator który trwale aktywuje cyfrowo Windows 10

Godzinę temu, pawelek1980 napisał:

Jest to aktywator który trwale aktywuje cyfrowo Windows 10

Dziękuje ślicznie. 

Bardzo dobry, sprawny oraz szybki system w dodatku z za**bistym toolboxem :P

polecam i pozdrawiam Clubowiczow

pawelek1980 likes this

W dniu 15.07.2021 o 13:32, d3z1k napisał:

U mnie nie ma usług XBOX i nie mogę ich zainstalować w żaden sposób, SpywareRemover nie pomaga, instalacja przez Microsoft Store też nie, w Usługach jest tylko jedna opcja i też nie pomaga włączenie jej. Jakieś pomysły?

U mnie się Xbox normalnie zainstalował ze sklepu.

W dniu 12.08.2021 o 00:39, P4VL0 napisał:

Aktualizacja do wersji 1165 już dostępna w toolboxie :D 

czy ta aktualizacja nie sprawia problemów? 

Nowy to znaczy kiedy dodany ?

Wysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka