kamiloxf Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 15 minut temu, Atondo napisał: Jesteś pewny, że pisałeś samemu od podstaw swój ,,autorski" program? Czy może tak jak tutaj lubiany muchomorek za czasów gdy angielski był czymś mega trudnym dla rodaków(czasy XP-ka) chcesz zrobić kariere modera na skróty? Podeśle w wolnym czasie to dzieło do kogoś kto powinien się tym zainteresować, po rozebraniu na czynniki pierwsze będzie wszystko wiadomo(chyba, że skasowałeś już to ,,coś" bo jak widze po komentarzu uzytkownika Blejdo nie ma tego w systemie) Przecież ten toolbox to czysty batch nic skomplikowanego jakbyś umiał szukać to byś znalazł kod źródłowy w systemie po zainstalowaniu jedyne co tam jest to menu, używanie curl oraz dism i tyle Grzegorz S1980 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atondo Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 2 minuty temu, kamiloxf napisał: Przecież ten toolbox to czysty batch nic skomplikowanego jakbyś umiał szukać to byś znalazł kod źródłowy Może jakbyś przeczytał, że zrozumieniem to byś zrozumiał, że nie pobrałem tego dzieła i dopiero to zrobię(chyba, że skasował ten program bo z tego co pisał pewien użytkownik forum nie ma nic takiego po instalacji ) Obecnie czekam na odpowiedz autora tematu czy owe dzieło znajduje sie w zamieszczonym linku PS przy okazji można sprawdzić całą reszte czy to czasem nie jest chamski ctrl+c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 2 minuty temu, Atondo napisał: Może jakbyś przeczytał, że zrozumieniem to byś zrozumiał, że nie pobrałem tego dzieła i dopiero to zrobię(chyba, że skasował ten program bo z tego co pisał pewien użytkownik forum nie ma nic takiego po instalacji ) Jest w systemie od wydania, bo iso nie zostało zmienione od publikacji Mogę z 1000% pewnością zagwarantować, że nie jest to klon żadnego rozwiązania na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atondo Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 W dniu 7.09.2021 o 05:58, Blejdo napisał: witam zainstalowalem i nie mam toolboxa, przy konfiguracji tez nic nie wyskakuje.... @kamiloxf Intryguje mnie ten komentarz zwłaszcza, że jest z września z tego forum zapewne nie jest, zobaczymy czy z innego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 @Atondo Już w wielu wypadkach modów było tak, że instalator w10 czegoś nie doinstalował (źle pobrane iso, błąd w wypaleniu itp.) toolbox wygląda tak: nudzija and Atondo like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atondo Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 7 minut temu, kamiloxf napisał: @Atondo Już w wielu wypadkach modów było tak, że instalator w10 czegoś nie doinstalował (źle pobrane iso, błąd w wypaleniu itp.) toolbox wygląda tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za zdjęcie faktycznie nie wygląda to na trudne do dekompilacji(podobny poziom trudnosci jak w modach muchomorka) w takim wypadku sam postaram się to i owo sprawdzić i dla pewności podeśle do sprawdzonego modera. Do 2 tygodni opisze czy wszystko jest tutaj jak nalezy i kto wie moze bedzie pochwala+pozytywny feedback za brak kopiowania cudzej pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 kamiloxfDziś 16:37 @Atondo tak samo toolboxa z zolina nie dekompiluje się ponieważ jedyne co zobaczysz to że plik jest pobierany z serwera przy starcie programu I napisał ci to EKSPERT @Atondo to sypnij pan dowodami o kopiowaniu bo oczerniać jednego z najbardziej szanowanych moderów na forum nie jest na miejscu poza tym piszesz o dekompilacji rozwiązań autorskich sromotnika ciekawe po kiego skoro to batch i vbs a nie C#/C++ Tu także masz. Kółko wzajemnej adoracji spore ale jak wam rozmontuje pare modów pokazując co mają wszczepione+porównania to szybko zmienicie swoje myślenie. CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 I jeszcze takie pytanie - dałoby się założyć ci sprawę - o ochronie moich dóbr osobistych - wykorzystując twoje wpisy w tym temacie - a zwłaszcza twoje komentarze? Ostatnio wielu wygrywa sprawy o zniesławienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 @zbigniew59, że ci się chciało chatboxa scrollować, aby znaleźć mój komentarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snsv Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 Tu jakieś zniesławienia i inne kradzieże praw autorskich, a ja bym chciał tylko wiedzieć, tak jak wielu użytkowników wcześniej, co zostało wycięte i wyłączone, a co dodane (oprócz toolboxa). Napisane jest, że jest to system na podstawie moda "W10 X64 2009 by P4VL0 HOME PRO", ale na stronie tego moda również nie ma nic napisane co jest wycięte. Na innych modach P4VL0 jest cała lista - czy ona tyczy się każdego innego moda, czy skoro jej tutaj nie ma to nic nie było wycięte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Tu jakieś zniesławienia i inne kradzieże praw autorskich, a ja bym chciał tylko wiedzieć, tak jak wielu użytkowników wcześniej, co zostało wycięte i wyłączone, a co dodane (oprócz toolboxa). Napisane jest, że jest to system na podstawie moda "W10 X64 2009 by P4VL0 HOME PRO", ale na stronie tego moda również nie ma nic napisane co jest wycięte. Na innych modach P4VL0 jest cała lista - czy ona tyczy się każdego innego moda, czy skoro jej tutaj nie ma to nic nie było wycięte?Witaj, nie wiem co jest wycięte bo się na tym za bardzo nie znam ale mogę polecić ten system, nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa, najważniejsze dla mnie że system można aktualizować przez toolbox a nie jak w innych modach aktualizacja się pobiera bez mojej wiedzy, mam limit danych. Aktualizacja przechodzi gładko. Po zainstalowaniu tego moda nie ma Windows defender co dla mnie jest ok, po aktualizacji już jest defender. Po aktualizacji nie zauważyłem żadnego pogorszenia w płynności systemu, nic nie zamula. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 1 godzinę temu, pawelek1980 napisał: najważniejsze dla mnie że system można aktualizować przez toolbox a nie jak w innych modach aktualizacja się pobiera bez mojej wiedzy, mam limit danych W każdym czy to modzie czy czystym możesz to zablokować z tym to akurat nie ma problemu , gorzej jest z Defenderem pomimo wycięcia go tak jak piszesz po aktualizacji to badziewie wraca bo ma za dużo spójności jest i na to rada użycie zaraz po aktualizacji programiku defendercontrol z Edge jest tak samo wraca jak bumerang . 1 godzinę temu, pawelek1980 napisał: ale mogę polecić ten system, nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa, i to jest najważniejsze żeby działał dobrze co nie znaczy że na innym sprzęcie będzie również dobrze " ile parafii tylu księży " . Jaka by to nie była modyfikacja to za tą pracę należy się szacunek bo jedenastka nie jest takim pstryknięciem do modyfikacji ma za dużo zależności i system wywalić w " kosmos " nie jest problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadesik28 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 jak aktywować system? próbowałem coś tam w toolbox lecz nadal wyskakuje mi komunikat o tym że system win jest nie oryginalny Z góry dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 jak aktywować system? próbowałem coś tam w toolbox lecz nadal wyskakuje mi komunikat o tym że system win jest nie oryginalny Z góry dziękuję i PozdrawiamMusisz pobrać aktywator który jest na tym forum. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadesik28 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 8 minut temu, pawelek1980 napisał: Musisz pobrać aktywator który jest na tym forum. Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Na tym forum czy w poście? Jeżeli na forum to czy mółbym prosić o podesłanie aktualnego linku do aktywatora? Pozdrawiam, hadesik28 Cześć i Czołem Bracia WinCLUB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Na tym forum czy w poście? Jeżeli na forum to czy mółbym prosić o podesłanie aktualnego linku do aktywatora? Pozdrawiam, hadesik28 Cześć i Czołem Bracia WinCLUB! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Jest to aktywator który trwale aktywuje cyfrowo Windows 10 Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadesik28 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Godzinę temu, pawelek1980 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest to aktywator który trwale aktywuje cyfrowo Windows 10 Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka Dziękuje ślicznie. Bardzo dobry, sprawny oraz szybki system w dodatku z za**bistym toolboxem polecam i pozdrawiam Clubowiczow pawelek1980 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted October 24, 2021 Report Share Posted October 24, 2021 W dniu 15.07.2021 o 13:32, d3z1k napisał: U mnie nie ma usług XBOX i nie mogę ich zainstalować w żaden sposób, SpywareRemover nie pomaga, instalacja przez Microsoft Store też nie, w Usługach jest tylko jedna opcja i też nie pomaga włączenie jej. Jakieś pomysły? U mnie się Xbox normalnie zainstalował ze sklepu. W dniu 12.08.2021 o 00:39, P4VL0 napisał: Aktualizacja do wersji 1165 już dostępna w toolboxie czy ta aktualizacja nie sprawia problemów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joint21 Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 W dniu 24.10.2021 o 09:44, pawelek1980 napisał: U mnie się Xbox normalnie zainstalował ze sklepu. czy ta aktualizacja nie sprawia problemów? nie sprawia wszytko ok tylko edge sie instaluje ale to raczej norma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 witam,czy ktoś mógłby pomóc? Jak wyłączyć to cholerstwo żeby nie zużywało tyle procesora? To chyba plik svchost. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bysiiuu Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Mam taki problem, że po instalacji systemu i uruchomieniu toolboxa on od razu sie wylacza (toolboox). Jak to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joint21 Posted November 18, 2021 Report Share Posted November 18, 2021 Witam od wczoraj zauważyłem że u mnie również toolbox sie włącza na chwile i odrazu zamyka. To jakiś problem u mnie czy z serwerem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted November 18, 2021 Report Share Posted November 18, 2021 Witam, u mnie też się wyłączaWysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted November 18, 2021 Report Share Posted November 18, 2021 Wygasł serwer na którym bazował Toolbox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted November 18, 2021 Report Share Posted November 18, 2021 To teraz nikt nie będzie mógł zaktualizować system?Wysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted November 19, 2021 Report Share Posted November 19, 2021 System można aktualizować za pomocą plików MSU które udostępnia Microsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E_S_C Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 u mnie toolbox nie dziala wlacza sie na sekunde consola i w sumie tyle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Godzinę temu, E_S_C napisał: u mnie toolbox nie dziala wlacza sie na sekunde consola i w sumie tyle... Z toolboxa nic nie będzie,wcześniej kolega napisał czemu przestał działać, jest już nowy Zolin do pobrania,polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Godzinę temu, pawelek1980 napisał: Z toolboxa nic nie będzie,wcześniej kolega napisał czemu przestał działać, jest już nowy Zolin do pobrania,polecam. Nowy to znaczy kiedy dodany ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Nowy to znaczy kiedy dodany ?[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Wysłane z mojego M2010J19SY przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts