aszymbeher Posted May 24, 2021 Report Posted May 24, 2021 Witajcie, mam pudełkowy oryginalny Windows 8.1 kupiony w sklepie i naklejkę z kodem. Zainstalowany i aktywowany jest na komputerze stacjonarnym, chciałbym teraz przenieść tą licencję na nowy komputer i zrobić darmowy upgrade do Windows 10. Trzeba najpierw zrobić na starym upgrade i dopiero potem na nowym instalacja Win 10? Czy mogę od razu zainstalować czystą 10 i aktywować kodem z naklejki? Sprawdzałem klucz w programie ShowKeyPlus bo na naklejce jest napisane Win 8.1 for OEM Software i wychodzi, że jest tol icencja Win 8.1 RTM Core OEM:NONSLP - nie będzie problemu z przeniesieniem? Pozdrawiam Quote
Nieobecny Posted May 24, 2021 Report Posted May 24, 2021 1 godzinę temu, aszymbeher napisał: Czy mogę od razu zainstalować czystą 10 i aktywować kodem z naklejki? Tak. 1 godzinę temu, aszymbeher napisał: nie będzie problemu z przeniesieniem? Powinno zadziałać, ale nie jest, to zgodne z licencją. aszymbeher likes this Quote
Recommended Posts