Spirit 24 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Witam Miał ktoś może taki problem z Acronis True Image Oba dyski m2 nvme samsung backup sprawdzane acronisem ( próbowałem różnych wersji)czy są poprawne normalnie też przebiega robienie backup jak i restore do przejścia jak w oknie Płyta asus Stery do ASUS ROG Strix Z490-E Gaming Win 10 pro x64 próbowałem zmieniać dyski z gtp na mbr nic nie dało. Może coś w biosie trzeba przestawić ale patrze i nie widzę co by tu jeszcze zmienić Nie wiem czemu po przej sci nie widzi backupów .Może ktoś zna rozwiązanie ? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 3,443 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Mi się wydaje że twoje kopie zrobione są starszą wersją Acronisa, dla mnie dziwne że nowa jej nie widzi. Edit. Albo masz niezarejestrowaną kopię. Quote Link to post Share on other sites
Spirit 24 Posted April 7 Author Report Share Posted April 7 Wszystko się zaczęło jak zmieniłem płytę i dyski na starym sprzęcie wszystko chodziło ok, obojętnie jaka wersja (testowałem różne kiedyś) Więc tu szukam przyczyny ale coś słabo mi to idzie Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 3,443 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Też zmieniałem płytę, tylko przywracałem kopie hdd na hdd. Może wielkość partycji na którą chcesz przywrócić ma znaczenie. Quote Link to post Share on other sites
Spirit 24 Posted April 7 Author Report Share Posted April 7 No ale jak teraz robię backup (na nowym kom.) to wszystko idzie ok tylko jak przywracam z backupu który zrobiłem to się dzieją takie rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 3,443 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Tu panuje opinia że nowe, po 2019 są do bani, u mnie wszystko OK. Poczytaj sobie całość. leszekela likes this Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts