Slovian Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 W dniu 5.01.2022 o 20:05, mariant napisał: Wszystko jest OK ale link do mega jest coś nie tak podaje że niema Twego systemu Przyjaciel Net Framework jeśli nie będzie 4.0.3918 - to nie dam rady sobie poprawnie uruchomić aplikacji do połączenia się z BlockChain. Czy możesz mi napisać jak przeinstalować Net Framework w tym Windows od JG ? Mam komunikat taki jak na zrzucie z ekranu przy próbie wejścia w Menu Włącz lub Wyłącz Funkcje systemu Windows - Włącz lub Wyłącz Funkcje systemu Windows ? Przy próbie wejścia w to Menu mam ten komunikat. Proszę mi powiedzieć jak mam wejść sobie do tego Menu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W jaki sposób mam uruchomić Net Framework - jeśli domyślnie jest nie dostępna opcja w Menu patrz zrzut z ekranu > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 W dniu 5.01.2022 o 14:21, Wieniowaty napisał: Jesteś rozbrajający. Po kiego ****** jest ci potrzebny framework na PE? - to jest system ratunkowy. Pobierz to i zainstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uruchomi się po rusku, ale polski jest do wyboru - żebyś nie miauczał. Zaktualizuj wszystkie sterowniki, włącznie ze wsparciem do gier - i tam jest framework. Z tego mi nic ponieważ mam ten komunikat > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za przesłanie aplikacji. Uruchomiłem skanowanie Pełne. W jaki sposób ta aplikacja naprawia błędy exe z Net Framework ? Nie jestem rozbrajający - tylko nie wiem przez który Software naprawię błędy związane z Net Framework. Testuje jedną i drugą aplikacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzej94 Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Czy system będzie działać na tableto notebooku 2w1 dotyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Witam według tego poradnika włączam Net Framework 3,5 > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Proszę o dalsze wsparcie jak włączyć Net Framework 4.0.3919 ? Mam dalej komunikat ten sam przy próbie uruchomienia włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W jaki sposób mam pobrać ten plik ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Witam próbuje zmienić język według tego poradnika na YouTube > mam tak jak na zrzucie z ekranu > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 W dniu 5.01.2022 o 20:05, mariant napisał: Wszystko jest OK ale link do mega jest coś nie tak podaje że niema Twego systemu W dniu 5.01.2022 o 14:43, helmut112 napisał: Nie mam jak uruchomić przez opcje Włącz/ Wyłącz Opcje Windows - Net Framework. Pobierz plik OptionalFeatures.exe :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej: C:\Windows\System32 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 5.01.2022 o 14:21, Wieniowaty napisał: Jesteś rozbrajający. Po kiego ****** jest ci potrzebny framework na PE? - to jest system ratunkowy. Pobierz to i zainstaluj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Uruchomi się po rusku, ale polski jest do wyboru - żebyś nie miauczał. Zaktualizuj wszystkie sterowniki, włącznie ze wsparciem do gier - i tam jest framework. Witam informuje że mam dostępny na dysku C Net Framework. Dlaczego nie chce mi się włączyć opcja Dodaj lub Usuń Programy w Windows przez Panel Sterowania ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Pobrałem ten plik OptionalFeatures.exe - ale ładuje mi puste okno dodaj/ usuń programy funkcje Windows. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 (edited) Witam serdecznie. Informuje że pomimo umieszczenia wszystkich plików w jednym katalogu stworzonym : 1 - OptionalFeatures.exe 2 - appwiz.cpl 3 - osbaseln.dll 4 - README.txt Nadal mam komunikat z kodem błędu. czy mógłby mi Ktoś powiedzieć jak spróbować pobrać jeszcze raz całą paczkę z wszystkimi plikami i wgrać/ uruchomić jeszcze raz ? Z głębi pola mego serca proszę o Wasze wsparcie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Informuje że na Windows By JG Sromotnik - nie wyświetla mi nawet komunikatu o potrzebnej wersji Net Framework do uruchomienia się Aplikacji. W związku z tym wybrałem drogę przez Windows PE10. Ale tutaj jest pusto. Czy mógłby mi Ktoś z Was podrzucić poradnik jeśli nie kompatybilny z moim wyzwaniem to chociaż zbliżony ? Pilnie potrzebuje dotrzeć do możliwości uruchomienia się aplikacji kompatybilnej z BlockChain-em. Uruchomienie od postaw Net Framework 3.0/ 4.0.3919 < ta wersja jest mi potrzebna do uruchomienia się aplikacji BlockChain. Edited January 7, 2022 by Slovian Dodanie Zrzutu z ekranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmut112 Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Godzinę temu, Slovian napisał: Witam serdecznie. Informuje że pomimo umieszczenia wszystkich plików w jednym katalogu stworzonym : 1 - OptionalFeatures.exe 2 - appwiz.cpl 3 - osbaseln.dll 4 - README.txt Nadal mam komunikat z kodem błędu. Plik OptionalFeatures.exe należy umieścić : C:\Windows\System32 Slovian likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slovian Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Godzinę temu, helmut112 napisał: Plik OptionalFeatures.exe należy umieścić : C:\Windows\System32 Ok dziękuje jutro spróbuje tak zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymszel Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Proszę Moderację o usunięcie tego wpisu. Dotyczył innego moda. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocket Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Witam da radę go zainstalować z płyty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystopia Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Godzinę temu, Rocket napisał: Witam da radę go zainstalować z płyty? Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipa09 Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Jest możliwość aktywacji tego systemu oryginalnym kluczem? Szukałem w temacie, ale nic nie namierzyłem, może przegapiłem. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli już padło takie pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudzija Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 @Kipa09 tak, aktywujesz go czym chcesz pierwszy post 4. System nieaktywowany - należy podać swój klucz. Kipa09 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reavers Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 Ja aktywowałem system ale dalej mam komunikat o wersji testowej. Jak to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 @reavers Kliknij przycisk Start, a następnie wpisz ciąg cmd w polu Wyszukaj. Kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję cmd.exe w obszarze Programy, a następnie kliknij polecenie Uruchom jako administrator. W wierszu polecenia wpisz następujący tekst i naciśnij klawisz ENTER: bcdedit /set TESTSIGNING OFF Zamknij okno Wiersz polecenia i uruchom ponownie komputer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shogo230 Posted January 28, 2022 Report Share Posted January 28, 2022 Witam Po instalacji i przeczytanej instrukcji chce zainstalowac w laptopie sterownik chipsetu i niesetey instalacja wyglada tak jak na zalaczonym obrazku, postep instalacji dochodzi do konca (przynajmniej tak jest na animacji) potem wyskakuje okno wiersza polecen i wszystko stoi, nie wiem co jest grane. System jest aktywowany kluczem ktory mam w lapku wersja HOME i zalogowany jestem na swoje konto microsoft. W pierwszysm poscie pisze ze sklep nie zostal usuniety ale nie moge go znalezc i kiedy probuje go wlaczyc to mam takie powiadomienie jak na zdjeciu. Jezeli go nie ma to czy moge go jakos doinstalowac ? Dla scislosci lapek to Asus Rog G713QR (rtx3070 130W - Ryzen 9 5900HX) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elokuba Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 Mam czy jest możliwość odblokowania wu lub jakiś inny sposób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krissakus Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Dzień Dobry Wieczór. Kłaniam się. To mój pierwszy post tutaj. Zainstalowałem ten system i na "dzień dobry" jest problem. Niektóre foldery są niedostępne. np. Dysk C -> Documents and Setings odmowa dostępu Dysk C -> Użytkownicy -> KRISS (czyli moje konto) i znajdujące się wewnątrz podfoldery: dokumenty , moje dokumenty, dane aplikacji i jeszcze kilka innych: ODMOWA DOSTĘPU. Chyba nie tak powinno być. Jak to naprawić. Wiem tylko tyle, że to jakiś problem związany z kontami użytkowników. Czy ktoś jest w stanie coś poradzić? Pozdrawiam i proszę o pomoc. Zajrzę tu jutro o podobnej porze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 9 godzin temu, krissakus napisał: Niektóre foldery są niedostępne. np. Dysk C -> Documents and Setings odmowa dostępu Sprawdziłeś atrybuty tych folderów? Masz nadane wymagane uprawnienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmark Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Jak zainstalować drukarkę hp deskjet ink advantage k209a-z ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr47 Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Czy idzie jakoś przywrócić komponent „mowa” (SAPI) ? Albo czy będzie wersja Win JG10 x64 20H2 Extreme Lite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusc3308 Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 Czesc, sorry moze nie doczytalem czy cos ale da sie jakos uruchomic sklep? Chodzi o nvidia control panel. Czy w jakis inny sposob da sie to dograc? Bylbym wdzieczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieniowaty Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 9 minut temu, ursusc3308 napisał: Chodzi o nvidia control panel. Czy w jakis inny sposob da sie to dograc? Pobierz najnowszy sterownik ze strony nvidii i zainstaluj, jest w nim panel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lighterxking Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 Hejka wiecie może jak wyłączyć ten przezroczysty pasek zadań ? w folderze tuning wybieram w zakladcee wyglad xplorer 10 ale nadal to nic nie zmienia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusc3308 Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Da się jakimś sposobem uruchomić/przywrócić sklep? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
as1as Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 5 godzin temu, ursusc3308 napisał: Da się jakimś sposobem uruchomić/przywrócić sklep? pierwszy post CZYTAĆ NIE MARUDZIĆ Cytat 2. Systemu NIE MOŻNA aktualizować, a Sklep działa TYLKO na ustawieniach DOMYŚLNYCH Optymalizatora Usług. Polecam używać funkcji "Czyszczenie" z menu prawokliku, zawsze po instalacji nowych sterowników, programów i wtyczek do przeglądarek - wygasza on dodatkowe obciążające wpisy rozruchowe oraz głęboko oczyszcza system ze śmieci, redukując rozmiar zajmowanego miejsca na dysku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huder Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 Mam taki problem że słychać bipnięcie skrótów klawiszy trwałych, tj. naciśnięcie np 5xshift szybko. Ale nie można skrótów wyłączyć bo usunięte zostały ułatwienia dostępu w panelu sterowania. Czy można te skróty jakoś wyłączyć z poziomu rejestru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longin001 Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Witam, czy ktoś spróbował odpalić na tej wersji windows Far Cry 6? Teraz jest darmowy Far Cry 6 i promocja trwa do poniedziałku. Problem jest taki że ta gra w ogóle nie chce się uruchomić i nie wiem dlaczego. Czy komuś udało się rozwiązać problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts