Rogosiek Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Witam serdecznie Posiadam Laptopa Dell Inspirion 1545, Bios wersja A14. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opcji UEFI. W załączniku umieszczam zdjęcie poszukiwanej opcji U mnie niestety tego nie ma [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rrroberto Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Jak produkowali tę "lalkę" to jeszcze nie było UEFI. Cytuj
Rogosiek Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 To co mam zrobić żeby odpalić Windowsa który wymaga wyłączenia opcji UEFI SECURY BOOT??? Cytuj
Widzior Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 8 minut temu, Rogosiek napisał: To co mam zrobić żeby odpalić Windowsa który wymaga wyłączenia opcji UEFI SECURY BOOT??? A jakiż to cudowny windows działa tylko na UEFI + Security Boot? Cytuj
Rogosiek Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 Dobra Może inaczej Podczas próby odpalenia Windowsa z Pendrive'a, wyskakuje mi komunikat ze zdjęcia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 To trzeba na pendrive nagrać obraz windowsa w trybie MBR/Legacy, a nie GPT/UEFI i tyle. Cytuj
Rogosiek Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Bardzo dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi