Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chcesz to ci zrobię super szybki Win7, rakieta to będzie, ale połowa rzeczy nie będzie działać. Kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że najlepszy system, to niecięty, zoptymalizowany system? Chcesz kastraty, to masz wersje Sromotnika.

Adiwin&& likes this
Posted
14 minut temu, Widzior napisał:

Chcesz to ci zrobię super szybki Win7, rakieta to będzie, ale połowa rzeczy nie będzie działać. Kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że najlepszy system, to niecięty, zoptymalizowany system? Chcesz kastraty, to masz wersje Sromotnika.

w takim razie co wybrać na z wersji x64,  sm, już wgrywałem na 64 bit

Posted

Dlaczego niecięty system najlepszy? z kastratami Sromotnika nie ma żadnego problemu korzystam z nich od lat śmigają jak rakieta i małe obciążenie ramu.

Posted

bo bedziesz chciał coś zainstalować np i nagle sie okaze ze sie nie da, bo coś wycięte jest 

Ja też z win7 uzywam iso wiktorynka na ryzenie i jestem zadowolony, wszystko pięknie smiga

Posted
5 godzin temu, Vascov napisał:

Dlaczego niecięty system najlepszy?

A dlaczego zdrowa, zgrabna dziewczyna jest lepsza od garbatej, kulawej i ślepej na jedno oko?

z kastratami Sromotnika nie ma żadnego problemu korzystam z nich od lat śmigają jak rakieta

Widać nie używasz systemu do bardziej profesjonalnych zadań.

i małe obciążenie ramu

Ram jest po to, żeby go system używał i w nim buforował. Jak tego nie robi, to jest to do d*py system.

Adiwin&& likes this
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information