THXpro12 Posted March 13, 2021 Report Posted March 13, 2021 Tak jak w temacie, chodzi mi też żeby był na maxa szybki, dzięki.
Widzior Posted March 13, 2021 Report Posted March 13, 2021 Chcesz to ci zrobię super szybki Win7, rakieta to będzie, ale połowa rzeczy nie będzie działać. Kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że najlepszy system, to niecięty, zoptymalizowany system? Chcesz kastraty, to masz wersje Sromotnika. Adiwin&& likes this
THXpro12 Posted March 13, 2021 Author Report Posted March 13, 2021 14 minut temu, Widzior napisał: Chcesz to ci zrobię super szybki Win7, rakieta to będzie, ale połowa rzeczy nie będzie działać. Kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie, że najlepszy system, to niecięty, zoptymalizowany system? Chcesz kastraty, to masz wersje Sromotnika. w takim razie co wybrać na z wersji x64, sm, już wgrywałem na 64 bit
Vascov Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Dlaczego niecięty system najlepszy? z kastratami Sromotnika nie ma żadnego problemu korzystam z nich od lat śmigają jak rakieta i małe obciążenie ramu.
Adiwin&& Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 bo bedziesz chciał coś zainstalować np i nagle sie okaze ze sie nie da, bo coś wycięte jest Ja też z win7 uzywam iso wiktorynka na ryzenie i jestem zadowolony, wszystko pięknie smiga
Widzior Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 5 godzin temu, Vascov napisał: Dlaczego niecięty system najlepszy? A dlaczego zdrowa, zgrabna dziewczyna jest lepsza od garbatej, kulawej i ślepej na jedno oko? 5 godzin temu, Vascov napisał: z kastratami Sromotnika nie ma żadnego problemu korzystam z nich od lat śmigają jak rakieta Widać nie używasz systemu do bardziej profesjonalnych zadań. 5 godzin temu, Vascov napisał: i małe obciążenie ramu Ram jest po to, żeby go system używał i w nim buforował. Jak tego nie robi, to jest to do d*py system. Adiwin&& likes this
VACek Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Kolego @THXpro12 polecam przejrzeć ogromny dział Modyfikacje, a temat zamykam.
Recommended Posts