Mebloscianka69 Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 mam problem z wybudzeniem komputera otóż jak go już wybudzę to nie działa mi myszka oraz klawiatura, a dzieje się to kiedy mam podłączone słuchawki oraz mikrofon Quote
Mebloscianka69 Posted March 3, 2021 Author Report Posted March 3, 2021 1 minutę temu, M4T napisał: Co za modyfikacja, co za sprzęt ? kurcze i tu pojawia się problem bo nie mogłem znaleźć innego "tematu" a posiadam i5-3350p gtx660 oraz 8gb ramu \ Quote
Nieobecny Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 Dodatkowo wybudzenie z uśpienia czy z hibernacji? Hibernacja często powoduje problemy. Uśpienie rzadko. Quote
Mebloscianka69 Posted March 3, 2021 Author Report Posted March 3, 2021 Teraz, wiktorynek napisał: Dodatkowo wybudzenie z uśpienia czy z hibernacji? Hibernacja często powoduje problemy. Uśpienie rzadko. obok przycisku zamknij znajduję się strzałeczka klikam ją i następnie wybieram uśpij Quote
Miastowy Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 Podpowiem na swoim przykładzie... Mi przy wybudzeniu się tak robiło, gdy miałem nowsze sterowniki od czytnika kart SD Mam nadzieję, że to może Ci pomóc, zawsze jakaś wskazówka. Quote
Recommended Posts