woznyOSW 0 Posted Monday at 04:19 PM Report Share Posted Monday at 04:19 PM (edited) Witam, szukam systemu dla mojej kobiety do laptopa który będzie służył jak komputer biurowy. Zrobić coś w canvie, napisać tekst, obsłużyć Facebooka (wstawić posty na konto firmowe) Laptop Acer Aspire One 722 Procesor 1,33 dwa rdzenie 4Gb RAM DDR3 Dysk 128 GB SSD Dzięki za pomoc Edited Monday at 04:34 PM by woznyOSW Quote Link to post Share on other sites
Widzior 627 Posted Monday at 04:25 PM Report Share Posted Monday at 04:25 PM Chyba chcesz żonkę wykończyć nerwowo, bo na "procesorze" AMD C-60 nic nie będzie chodzić płynnie, nawet najlżejszy linux, i całkiem serio piszę. Quote Link to post Share on other sites
berthold61 24 Posted Monday at 04:31 PM Report Share Posted Monday at 04:31 PM 8 minut temu, woznyOSW napisał: Witam, szukam systemu dla mojej kobiety do laptopa który będzie służył jak komputer biurowy. Zrobić coś w canvie, napisać tekst, obsłużyć Facebooka (wstawić posty na konto firmowe) Laptop Asus Aspire One 722 Procesor 1,33 dwa rdzenie 4Gb RAM DDR3 Dysk 128 GB SSD Dzięki za pomoc Chyba acer one ? jeśli nie pomoże ten co podaję to pozostaje tylko i wyłącznie antix linux [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
woznyOSW 0 Posted Monday at 04:33 PM Author Report Share Posted Monday at 04:33 PM 1 minutę temu, berthold61 napisał: Chyba acer one ? jeśli nie pomoże ten co podaję to pozostaje tylko i wyłącznie antix linux [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kurde.... Tak Acer, przepraszam Quote Link to post Share on other sites
berthold61 24 Posted Tuesday at 11:28 AM Report Share Posted Tuesday at 11:28 AM To zainstaluj tego co ci podałem a jeszcze trochę pociągnie ten sprzęt , przeglądarka firefox esr ale ona obciąża bardzo ram lepszym wyborem jest przeglądarka edge , sprawdź jak to lata a lata lepiej niż windows XP a jak nie za bardzo to linux antix ten to działa na tym sprzęcie tak jak by to był co najmniej procek I7 Quote Link to post Share on other sites
woznyOSW 0 Posted Thursday at 01:50 PM Author Report Share Posted Thursday at 01:50 PM W dniu 23.02.2021 o 12:28, berthold61 napisał: To zainstaluj tego co ci podałem a jeszcze trochę pociągnie ten sprzęt , przeglądarka firefox esr ale ona obciąża bardzo ram lepszym wyborem jest przeglądarka edge , sprawdź jak to lata a lata lepiej niż windows XP a jak nie za bardzo to linux antix ten to działa na tym sprzęcie tak jak by to był co najmniej procek I7 Zainstalowałem tego okrojonego win7, jestem zadowolony świeżo po instalacji zobaczymy po czasie. Dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
berthold61 24 Posted Thursday at 03:46 PM Report Share Posted Thursday at 03:46 PM Tylko nie instaluj żadnego antywirusa ,prędzej złapiesz wira z anty niż bez niego a on tylko system zamula , ja nie używam antywirusów już z dobrych 5 lub więcej lat . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts