linolinorio Posted January 31, 2021 Report Posted January 31, 2021 Cześć, starałem się przeszukać forum ale nie znalazłem nic na ten temat... Dzisiaj znalazłem aplikację "Control" w Programs and Features, która zajmuje 34 GB ... Nie ma żadnych informacji w "Publisher". Wiecie co to może być??? Quote
toom18 Posted January 31, 2021 Report Posted January 31, 2021 A lokalizacja instalacji tej apki? Nie idzie jej znaleźć? Może niezbyt modra odpowiedź ale może to gra Control? Quote
linolinorio Posted January 31, 2021 Author Report Posted January 31, 2021 1 minute ago, toom18 said: A lokalizacja instalacji tej apki? Nie idzie jej znaleźć? Może niezbyt modra odpowiedź ale może to gra Control? Nie ma tam żadnych informacji poza nazwą i rozmiarem. Ani Publishera, ani nawet wersji. I nie bardzo wiem jakbym miał zweryfikować jej ścieżkę dostępu ;/ A co do "gry", nie to nie gra ale dzięki za sugestię :)) Quote
kamiloxf Posted January 31, 2021 Report Posted January 31, 2021 21 minut temu, linolinorio napisał: Nie ma tam żadnych informacji poza nazwą i rozmiarem. Ani Publishera, ani nawet wersji. I nie bardzo wiem jakbym miał zweryfikować jej ścieżkę dostępu ;/ A co do "gry", nie to nie gra ale dzięki za sugestię :)) Sugeruje pobranie darmowej aplikacji https://www.revouninstaller.com/download-free-portable.php Kliknięcie prawym przyciskiem myszy na Na tą aplikacje Control i wybranie opcji "Otwórz wpis w rejestrze..." w Rejestrze po prawej stronie będzie wpis InstallLocation tam powinna być podana ścieżka gdzie aplikacja jest zainstalowana Quote
Recommended Posts