GT500s 413 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Windows 8.1 with Update 3 (build 9600) Informacje o wersji Utworzony: 17-01-2021 Ostatnio zaktualizowany: 17-01-2021 Dodano: - wszystkie aktualizacje do 12-01-2021 (bez telemetrycznych) Aktywowano: - .NET Framework 3.5 - DirectPlay - plik ei.cfg Usunięto: - wszystkie pakiety Windows Apps wraz z powiązaniami Do stworzenia obrazów został użyty skrypt mojego autorstwa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gasparus, jorgusek, Banisca and 5 others like this Quote Link to post Share on other sites
R a m p a g e 5 Posted February 18 Report Share Posted February 18 System aktualny, pousuwana większość pierdół od MS, niedodane inne pierdoły np. własne menu kontekstowe aero itp. jak to inni lubią integrować i po swojemu system zaśmiecać. Podczas instalacji od razu blokuję WU, Defender brak definicji czyli blok, zablokowałem jeszcze sobie jako admin OneDrive + Sklep bo mi nie są potrzebne i teraz jest już całkiem całkiem GT500s dzięki GT500s and bimbrownik like this Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts