rewirek 6 Posted Tuesday at 07:15 AM Report Share Posted Tuesday at 07:15 AM Pobierz : Link1 "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" Link2 "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" Witamy wszystkich zainteresowanych przyspieszeniem swoich komputerów i zabawą w modowanie Windowsa 10 Zapraszam do testowania nowego MODA i zgłaszania błędów jak i do proponowania nowych rozwiązań. Zaletą Moda ma być ułatwione instalowanie jak i konfigurowanie systemu Windows 10 Generalnie wszystko pod ręką i w jednym miejscu. Szybszy komputer/laptop Windows 10 20H2 Tylko 699 Wątków i około 60 usług !!! 1. Mniejsze zużycie pamięci RAM około 1,6 GB 2. Dłuższa praca na baterii 3. Szybsze wczytywanie plików (mapy w grach) 4 Niższy Input Latency 5 Wyłączona zdalny Pulpit 6 Szybszy start systemu W modzie są 3 możliwości ustawienia maksymalne wyłączają wssytko co sie da ale zeby mozna było grać zalecane do normalnej pracy z pozostawionymi zabezpieczeniami FIREWALL ANTYWIRUS i cała reszta i ręczne gdzie mozna recznie włączyć dodatkowe opcje po właczeniu trybu zalecanego lub maksymalnego jest jeszcze reset ustawien do fabrycznych jesli ktos ma problemy z komputerem. NA fimie pokazen jak dziala mod JanKo6 likes this Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Tuesday at 09:00 AM Report Share Posted Tuesday at 09:00 AM Nie polecam owego skryptu. Zawiera kod który umożliwia wprowadzenie złośliwego oprogramowania (potwierdzone). Pan napiera z nowymi tematami a administracja nic z tym nie robi. renatan likes this Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted Tuesday at 10:45 AM Report Share Posted Tuesday at 10:45 AM Jest temat jest opinia koniec sporu. Temat zostaje, userzy będą chcieli pobiorą, ryzyko jeżeli jest znają i tyle w temacie ! ziomek1993 and zbigniew59 like this Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Tuesday at 11:13 AM Author Report Share Posted Tuesday at 11:13 AM Ty gościu masz urojenia to pokaż mi ten kod ??????? Co Wujo Google ci potwierdził ? Quote Link to post Share on other sites
JARST 5 Posted Tuesday at 11:48 AM Report Share Posted Tuesday at 11:48 AM [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jestes bardzo nerwowy...zapanuj prosze troszke nad swoimi emocjami saataniel likes this Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Tuesday at 11:52 AM Report Share Posted Tuesday at 11:52 AM Pracownik firmy zajmującymi się analizą potencjalnie niebezpiecznych plików. Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Tuesday at 01:22 PM Author Report Share Posted Tuesday at 01:22 PM Powiedz mu że się nie zna nierozumiesz ze programista moze robic co chce ze swoim kodem moge wyslac go najprostrzą drogą a moge do okola cos wyslac moja sprawa ale to nie znaczy ze jakieś wirusy sa rozumiesz ? Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Tuesday at 01:24 PM Report Share Posted Tuesday at 01:24 PM proponuję, żebyś się udał do psychiatry. Kod kodem, to co ściąga owy kod to inna bajka. Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,067 Posted Tuesday at 02:34 PM Report Share Posted Tuesday at 02:34 PM @GT500s, weź w końcu opublikuj ten zdezasemblowany kod i będzie po kłopocie. Na ten moment widzę tutaj kręcenie g*wnobórzy bez pokazania dowodów m4s likes this Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Tuesday at 02:35 PM Report Share Posted Tuesday at 02:35 PM @razor1995 Ja nie mam całości @kamiloxf ma. razor1995 likes this Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Wednesday at 09:56 AM Author Report Share Posted Wednesday at 09:56 AM Zadaj sobie pytanie co to jest c++ i co to jest cmd i będziesz wiedział dlaczego jestem zły na ciebie ... Sam robie to i wiem co robie jak pomyslisz to daj mi odpowiedz i usuń wszsytkie negatywne odpoweidzi o mnie strzała To jest przekaz zebyś oczy otowrzył ... ja nie mam 15 lat rylko 40 i wiem co mówie Do JARST a co tam takiego nerwowego Quote Link to post Share on other sites
adamkon 899 Posted Wednesday at 10:19 AM Report Share Posted Wednesday at 10:19 AM Daję wam adres IP 95.217.209.65 Ktoś trochę się zna , to może ten adres wykorzystać . Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,067 Posted Wednesday at 10:27 AM Report Share Posted Wednesday at 10:27 AM 2 minuty temu, adamkon napisał: Ktoś trochę się zna , to może ten adres wykorzystać . Wtedy zDDOSujesz całą infrastrukturę jego usługodawcy - oni lecą po subdomenach, na jednym adresie IP Pod tym samym adresem wisi strona usługodawcy i jego MX 27 minut temu, rewirek napisał: Zadaj sobie pytanie co to jest c++ i co to jest cmd i będziesz wiedział dlaczego jestem zły na ciebie ... Sam robie to i wiem co robie Opie. Wrzucasz na forum zaciemniony skrypt, który robi wuj wie co i wuj wie jak - nawet bez jasnego opisu, odsyłasz do swojego YT żeby nabić sobie wyświetlenia. Nie dziw się, że ludzie chcą wiedzieć, z czym mają do czynienia. Tu za przykład podam skrypty @m4s (czy nawet nieskromnie również swoje) - kod niezaciemniony, każdy może sobie podejrzeć, co skrypt robi. P.S. C++ to tam raczej nie użyłeś, chyba że zaszyłeś w środku jakiś malutki downloader wykodzony w C++ m4s likes this Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Wednesday at 10:35 AM Report Share Posted Wednesday at 10:35 AM 38 minut temu, rewirek napisał: Zadaj sobie pytanie co to jest c++ i co to jest cmd i będziesz wiedział dlaczego jestem zły na ciebie ... Sam robie to i wiem co robie jak pomyslisz to daj mi odpowiedz i usuń wszsytkie negatywne odpoweidzi o mnie strzała To jest przekaz zebyś oczy otowrzył ... ja nie mam 15 lat rylko 40 i wiem co mówie Do JARST a co tam takiego nerwowego Spoko ja mam 30 lat i doświadczenie w serwisowaniu, więc jak im podkradniesz optymalną ilość zasobów to daj komunikat Kompurter nie działo wyślij go do Gieteła damian5142, razor1995 and M4T like this Quote Link to post Share on other sites
enterprise2000 68 Posted Wednesday at 11:01 AM Report Share Posted Wednesday at 11:01 AM Każdy program, który coś ściąga z sieci bez naszej wiedzy jest potencjalnie bardzo niebezpieczny. Cytat curl.exe --silent --output "Lightversion.zip" --url [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzisiaj ściąga kolejny skrypt, a jutro na tym serwerze będzie to koparka krypto lub jakiś ransomware. Odradzam. GT500s, razor1995 and acerfanpl like this Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Wednesday at 11:06 AM Author Report Share Posted Wednesday at 11:06 AM Do razor Wiesz dlaczego nie chce zbytnio żeby było wiadomo co tam jest bo mój sktypt sie pobiera np z sieci i sa tam hasla do ssl to tak jak bys chcial zródłowy kod windowsa 10 ze nie jdae sie kodu zrodlowego w celach bezpiecenstwa uzytkownikow tego moda to taki jeden przykład np co do wstawki postaram sie opisac lepiej jak uruchamia sięmod to jest update i sprawdza czy masz aktualna wersje moda jesli nie to pobiera Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted Wednesday at 11:07 AM Report Share Posted Wednesday at 11:07 AM 5 minut temu, enterprise2000 napisał: Każdy program, który coś ściąga z sieci bez naszej wiedzy jest potencjalnie bardzo niebezpieczny. Dzisiaj ściąga kolejny skrypt, a jutro na tym serwerze będzie to koparka krypto lub jakiś ransomware. Odradzam. czym to odkodowałeś? @rewirek ale po SSL? Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Wednesday at 11:09 AM Author Report Share Posted Wednesday at 11:09 AM Dokładnie bo tak działają programy to jak mam zrobic update programu ? bez łaczenia sie brawo ... To czy cos sie ściagnie czy nie to juz inna sprawa ale nie wypisuj ze tam sa jakies wirusy Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Wednesday at 11:10 AM Report Share Posted Wednesday at 11:10 AM po pierwsze TO NIE JEST KURŁA MOD TYLKO SKRYPT. Po drugie SKRYPTY DZIAŁAJĄ BEZ CERTYFIKATÓW SSL. Po trzecie KOLEGA @m4s MA MEGA ROZBUDOWANY SKRYPT Z AKTUALIZACJAMI Z POZIOMU SKRYPTU BEZ SSL! Pomimo mojej frustracji osobnikiem przepraszam innych za umyślny caps lock. zbigniew59 and nudzija like this Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted Wednesday at 11:13 AM Report Share Posted Wednesday at 11:13 AM @rewirek proponuje Ci proste rozwiązanie, podeślij mi ten kod niezaciemniony - zobaczę co tam jest, jeżeli wszystko ok to zarekomenduje go moim 'zaufaniem' jeżeli nie to , przepraszam winetu ale z tym nie tu. razor1995 likes this Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Wednesday at 11:14 AM Author Report Share Posted Wednesday at 11:14 AM Rozuemiem można i bez ssl ale to w taki sposob myslac pobierając od was windowsy moge tez napisac nie pobierac bo moze miec skrypty ktore umozliwiaja wgranie wirusa i jakos tego nie pisze a ty nie znalazłes zadnego wirusa i sie uwazasz za niewiadomo kogo tutaj i oczerniasz mnie Na tym polega problem ze wasze windowsy sa ok a moj mod juz nie jest ok Dlatego bylem na ciebie zły że tak sie przyczepiles do mnie bo to tak jak bys mial kazdy prograik tory tutaj ktos zareklamowal i bys siedzial i dekompilowal i h wie czego szukal Dobraze napisales kazdy program ktory sie laczy jest niebezpieczny ! Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted Wednesday at 12:14 PM Report Share Posted Wednesday at 12:14 PM 59 minut temu, rewirek napisał: Rozuemiem można i bez ssl ale to w taki sposob myslac pobierając od was windowsy moge tez napisac nie pobierac bo moze miec skrypty ktore umozliwiaja wgranie wirusa i jakos tego nie pisze a ty nie znalazłes zadnego wirusa i sie uwazasz za niewiadomo kogo tutaj i oczerniasz mnie Na tym polega problem ze wasze windowsy sa ok a moj mod juz nie jest ok Dlatego bylem na ciebie zły że tak sie przyczepiles do mnie bo to tak jak bys mial kazdy prograik tory tutaj ktos zareklamowal i bys siedzial i dekompilowal i h wie czego szukal Dobraze napisales kazdy program ktory sie laczy jest niebezpieczny ! Ile po necie latało niusów ze obrazy z Winclubu są zasyfione, wirusy etc.... Podałem propozycję rozwiązania sporu - odnieś się do niej Quote Link to post Share on other sites
GT500s 381 Posted Wednesday at 02:10 PM Report Share Posted Wednesday at 02:10 PM Moja propozycja już była, a jak chcesz moją rekomendację to musisz gili gili po jajuszkach Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,067 Posted Wednesday at 02:20 PM Report Share Posted Wednesday at 02:20 PM GT500s and m4s like this Quote Link to post Share on other sites
Miastowy 596 Posted Wednesday at 02:40 PM Report Share Posted Wednesday at 02:40 PM 40 minut temu, GT500s napisał: jak chcesz moją rekomendację to musisz gili gili po jajuszkach Podepnij pento pod 230V to Cię pogila po jajuszkach, lepiej niż Bułgarka. GT500s likes this Quote Link to post Share on other sites
rewirek 6 Posted Wednesday at 03:37 PM Author Report Share Posted Wednesday at 03:37 PM hehehehehehe Quote Link to post Share on other sites
adamkon 899 Posted Thursday at 12:06 PM Report Share Posted Thursday at 12:06 PM Ten koleżka używa jakiegoś BAT to EXE Converter Win 10 lub tym podobne ... Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted Thursday at 12:08 PM Report Share Posted Thursday at 12:08 PM @kamiloxf możesz mi przesłać co tam było? Quote Link to post Share on other sites
rAjsztajm 0 Posted Thursday at 12:38 PM Report Share Posted Thursday at 12:38 PM Szybszy komputer/laptop Windows 10 20H2 Tylko 699 Wątków i około 60 usług !!! 1. Mniejsze zużycie pamięci RAM około 1,6 GB XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts